כי אין מקום אחר

מצוטטת

New member
חחחח, אני פה רק ריחפתי לי

~בלופ~

מצוטטת

New member
נו זה למה

נמוגתי בלי להשאיר "צל" של סימן בעצם גם פֹּה מתאים ה~בלופ~ ש'לי מלתעותיייייי סגורות וחתומות כומו בכל שרשור......

סביו..במיידי לפה!

"שרצים".........יש במקום אחר :)) בזואי- בסושי בר- בסיפוד- וכמותם......יש מ ע ד נ י ם !!!! אוח...... סושי, צדפות, שרימפס, קלמרי, יין לבן קר......... די אני מריירת עכשיו וזה לא בריא למח ש'לי. אופו קציצון אופו???????

שלום גם לך...

חיכיתי לך.... אני בדרך לארוחת שרצים עכשיו..... אחחחחחחח....בבית לא במסעדה... זה בגלל שקוקו ונודניקית דיברו על זה בצהריים....תמיד היא אשמה ....לא ייאמן..... כמה כולסטרול...כמה..... מאז אני מריירת....

ממש חגיגע פה :)

כולאם חיכו לי.... ואני אוטוטו נעלמת "שוב" :))) רציתי רק לאמר לך משו קטן אחד קטן קטן......... י'ה מניאקיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חכי חכי... :)))

בואי...

מעולם...לא נכנס אפילו דגיגון למלתעותיי...מעולם
ובגילי המופלג...גם אין סיכוי שימצא לו ת'דרך לשם
לגבי האי תזוזה שלי... בטח אמצא לי תירוצים אחרים לא ללכת... אז עם
או בלי
התוצאה אותה תוצאה. מה הכתובת?

הההההה...

ה"בואי" אצלי זה רק כפתיון בפתח של המנהרה
צנטרום...זה מרכז ת"א? למה יש לי חברה שמסתובבת שם לרוב...ותמיד מעירים לה

avihuav

New member
../images/Emo3.gif למתכון שלי

חסר לך את התבלין שלי ועליו יעידו הרבה אנשים פה, המתכון עובר מדור לדור, וזכור לי בילדותי איך הייתי לוקח את התבנית בגודל של 60 על 100 למאפית פיתות לאפיה, תרצי מתכון שלחי מסר ומבורי אפשר לעשות הרבה יותר מחריימי, תלוי בגודל. חריימי מדהים שווה לעשות מלוקוס, טונה ומוסר,

יופיייייייייייייייייייי

יופיייייייייייייייייייי אחרי שקניתי והרחתי את כל דגי ואנשי הדגים בשוק הניחוחי? פעם הבאה מוסר(אוהבת!) עכשיו תפתח ת'ניק שלי ותעביר מסר עם מתכון!
ותעשה משלוחה לתבלין שלך אם הוא מותר(בכלל) על האוצרשלי...
פפפ חזרתי מלאת אנרגיות מארוחת הצהריים...

למעלה