כיתה 406- פרק 345

MoYaL MaMi

New member
ואוווווו איזה פרקקק *הזכרונות*

אתה כותב מהממם! חח אהבתי תקליפפ אם השיר הכי מהממם עליי אדמותתת אחח אני מתה עליווווו לאאא תעצור את זה פה...שלא יגעו במרסה זה לא פסדרר חח דונגה דונגה?? חח יקרועע!! תמשיך לכתוב לנו פרקים אני במתח

ooOMoRoShOoo

New member
חחחחחח יפהה ../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

יו באמת אני מתגעגעת ל-406 אבל פחות ממאז שניגמר

חניניתה

New member
דווקא אני יותר.. כי עבר המון זמן

ואתמול ראיתי סירטונים מ406 והיתי כולי געגועים!!!!

לכם זה עיקרוני../images/Emo87.gif

אני לא הורג אותה כי היא אחת הדמויות הראשיות ואין טעם להרוג דמויות כאלה. אבל חכו חכו- מה הולך להיות

osh360

New member
ניר..

אתה ממש ממש ממש מוכשר..איזו השקעה. הקליפ הורדתי,אבל תמיד היתעצלתי ליקרוא ת'מגילה הזו. קראתי היום,עכשיו,לפני רגע,ו...זה ממש יאפה. יש לך כתיבה מעולה. אתה ממש מוכשר..{לפחות בעיניינים האלו...} וכמו שהילה אמרה רואים ת'סצינה ורוצים להמשיך ליקורא וליקרוא ועוד ועוד. ולמה מרסלה נאנסת?לא יאפה! ויש לי שאלה מי זה האנריקה,הקני והטוביאס הזה..תזכירו לי. תודה.

shiranydulce

New member
בטח הבנים ביקשו ממנו שדולסה תיאנס

חחחחח הם מתים לראות אותה ערומה רק מלדמיין אותה ככה הם מתיםם איזה מצחיקים הםםם

תשובות../images/Emo87.gif

אנריקה וטוביאס הם שני מתחרים ביניהם. לכל אחד יש חוף פרטי משלו שאותו הם מנהלים. קני הוא העבד המטומטם של אנריקה. את טוביאס מגלם אנריקה רוצ'ה- לאון בוסמנטה של רבלדה כיום. את אנריקה רינקון
אני מגלם.

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifממה שהתחלתי לקרוא זה כתוב ממש

יפה
אני אקרא הכל בהזדמנות.. איזה יופי שאתה ממשיך את 406:]]

פרק 346../images/Emo87.gif

חלק מהתוכן של הפרק לא מתאים לבעלי לב חלש
פרק 346- עונה 5. סצינה 346001 לילה. קלוזאפ על הבקתה הנטושה שמורחקת כ-40 מטר מהמשרד של אנריקה ואז עוברים בקלוזאפ קרוב למשרדו של אנריקה. "ואני מדגיש- זה לא אונס. זה יהיה משחק קטן ונחמד..." אנריקה אמר. קני הסתכל עליו במבט של חייזר. "אבל אמרת שתאנוס אותה באופן ישיר!" הוא אמר עם מבט מזוגג. "חמודי. אתה רוצה למצוא לעצמך ארון בבית הקברות הפרטי שלי?" שאל אותו במבט חודר. קני הינהן לשלילה. "טוב מאוד, יקירי. תמשיך כך ותגיע רחוק." אמר בצחוק מתגלגל ואז שלח את קני מעל פניו. "טיפש בן כלבתא. אם לא הייתי צריך אותו הייתךי הורג אותו מזמן...." קילל. סצינה 346002 לילה. בית מלון "גירה". בית מלון שנחשב לבית מלון בעבור לזונות מזדמנות והוא היה בית מלון זניח מאוד. "אני רוצה להזמין מונית לחוף רינקון." דמות מסתורית שאת פניה לא רואים. "בסדר גמור. מיד נזמין לך מונית." ענתה לה הפקידה. סצינה 346003 בלנקה אספה את כולם לשבת במעגל כי היא רצתה להודיע הודעה חשובה. מוזיקה של טם טם טם ברקע. "ילדים יקרים שלי..." אמרה בקול מבשר רעות. מוזיקה שקטה מתנגנת ברקע. "כמה זמן הייתי המזכירה שלכם? וכמה צרות עשיתם לי?" שאלה באהבה. דמעות יורדות מפניה. "כעת אני עומדת על פרשת דרכים. הסיבה שהזמנתי אותכם לפה היא העובדה הקשה שאני עומדת לנטוש אותכם וגם את הבעל האהוב שלי." היא התחילה להתייפח בבכי והבכי נעשה לבכי היסטרי. מרסלה וחואן דוד התחילו לדבר אבל אסקייאל סימן להם לשתוק. "ילדים יקרים, אני חולה בסרטן. אני עומדת למות בקרוב כי אני זקנה ואין לגוף שלי היכולת להתמודד עם הכאבים של הקרינה והכימותרפיה..." אמרה בכניעה. הכל מיהרו לחבק אותה בחיבוק כאילו הייתה אמם. המצלמה מתרחקת מהם ועוברת לבקתה של אנריקה. סצינה 346004 לילה. בבקתה של אנריקה. "הא. הזקנה הזו אספה אותם כדי להודיע שהיא הולכת למות. צפוי." אמר אנריקה בשקט. הוא לחץ על השלט וכיבה את מצלמת האבטחה שלו. "נחכה שהזקנה תלך לישון ביחד עם הבעל המחורבן שלה ורק אז נפעל. בינתיים... כן. קטה. אני רוצה לסגור איתך משהו." הוא הפנה את מיליו לעבר דמות שישבה מולו. קטה הייתה מאז ומתמיד חברתו הטובה של אנריקה- למיטה ולצרות אחרות. "מה שלומך?" שאל. "בסדר. אתה יודע. סוחבים את הצרה הזו של הילדה שלי." ענתה קטה בקול יבש. "מה שלום דבורה היפהפייה?" שאל בחיוך. "בסדר גמור. היא לומדת בחו"ל וצפויה לחזור השבוע אחרי שסיימה תואר." בישרה בשמחה. "זו בשורה טובה ומתאימה למטרותיי. כפי שאת יודעת, אסקייאל אף פעם לא היה חבר טוב שלי. תמיד שנאתי אותו על הכל. עכשיו הזקנה הזו שלו הולכת למות. מה דעתך שנשלח את דבורה לפתות את אסקייאל ולהפריד אותו מהזקנה הזו?" אמר. "ואיך זה יתרום לנו לתכנית עם טוביאס?" שאלה. "כסף. אלא מה. נצלם את דבורה במיטה עם אסקייאל ונשלח לזקנה הזו בדואר רשום ולאחר מכן נאיים עליה שבעלה יוציא ואתה מקורנן לפני המוות." אמר. "וזה כמובן יגרום לה לשלם לך כמה שתרצה." היא השלימה. "מצויין." אמר. סצינה 346005 אנגליה, לונדון. רחובות לונדון הומות אדם ומעל לרבבות האנשים מתלבטת שמלה צהובה קיצית עם כתמים ירוקים קטנים עליה. היא מתהלכת במהירות עם פלאפון צמוד לאוזניה. "מה אתה רוצה ממני, ארנסטו?!" היא צרחה לתוך הפלאפון. היא לא הספיקה לשמוע את התשובה כשכמעט דרסו אותה. "תסתכלי לאן את הולכת, מטומטמת!" צרח לעברה הנהג. היא מצידה שלפה אצבע משולשת והתעלמה ממנו. היא כבר הייתה מעוצבנת. החבר שלה רצה לשכב איתה כבר זמן מה והיא סירבה בתוקף. היא זרקה את הפלאפון בלי לחשוב על שלולית מים ואז התחרטה. אבל גילתה שהפלאפון התקלקל. "מרפי, אתה רוצה לגלות לי משהו שאני לא יודעת?" שאלה בזעם.

למעלה