כיתה 406- פרק 345

כיתה 406- פרק 345../images/Emo87.gif

הקדמה.
פדרו דמיאן היה משועמם. רבלדה בדיוק עומדת להסתיים. פתאום מופיע אצלו במשרד השחקן הנודע ניר בן סימון. פדרו דמיאן מופתע. ניר בן סימון מציע לו עלילה אפשרית לחדש את 406 לעונה חמישית. פדרו דמיאן מסכים. ניר מציע את עצמו לשחק ולהפיק. פדרו מסכים.
ומה עכשיו?
להוריד את הקליפ פתיחה מפה. הפרק הראשון מצורף בקובץ DOC. בהודעה הבאה תצורף הפרק בהודעה רגילה. תגובות לפה. שאלות וזיוני מוח- לפה.

../images/Emo87.gif פרק 345../images/Emo45.gif

כיתה 406- פרק 345 עונה 5/ניר בן סימון. שלוש שנים לאחר מכן. סצינה 345001 מטוס נוחת בשדה התעופה. רבבות אנשים מתכוננים לרדת מהמטוס. "את מרוצה, מרסה?" שאל אותה חואן דוד בעודו נושא את המזוודות, "אנחנו חוזרים לפגוש את החברים שלנו..." אמר לה בשמחה. עיניו אורו. "מספיק זמן היינו מרוחקים מהם. לפחות שלוש שנים היינו בחו"ל..." אמרה לו מרסלה. היא לבשה שמלת קיץ פרחונית שנראתה עליה נפלא. הוא לבש חולצה אדומה מרושלת עם מכנסי חאקי שנראו כאילו נלקחו מהג'ונגל הפראי. "מאמי, אולי קודם ניגש להתקלח ולהתארגן לפני שנפגוש את החבר'ה בחוף רינקון?" שאלה. היא הסתכלה בו בחיוך. "באמת, כדאי שניגש להתארגן קודם. הלא את לא רוצה שיראו איך השמנת בשלוש השנים האלה..." אמר לה בקונטרניות. היא הביטה במבט כועס ומיהרה לתפוס בו אבל הוא כבר הספיק לברוח משם. "או... יקירי. הלילה אין דונגה דונגה..." אמרה לעצמה. סצינה 345002 "המכתב הזה מוכיח שאני עשיר!" אמר בהנאה אנריקה רינקון. הוא היה בעלי החוף הפרטי הנודע ביותר במקסיקו- "חופי רינקון". "עם זה אני אוכל להפיל את טוביאס הזבל הזה..." הוא מילמל לעצמו. "אה. כן. תודה קני. אתה חופשי ללכת." הוא פטר את קני מנוכחות והתיישב בכיסא המרופד. "מאוד בקרוב, אני אהרוס את טוביאס... ואהרוג את הנכדה שלו..." אמר לעצמו. הוא הרים את שפופרת הטלפון וחייג למספר לא ידוע. סצינה 345003 טוביאס התיישב על הכיסא הקטן שלו מתחת לדקל שהצל צל נעים וקריר. "שלום, ג'סי." הוא קם בשמחה לקראת אחינייתו, הבת של חורחה ריקלמה, אחיו שנהרג. ג'סיקה התלכה באיטיות והיא ראתה מולה איש נמוך מעט, אבל יותר גבוה מאביה. הוא היה משופם ושיערו היה אפור. הוא היה איש מבוגר וזקן. היא לא אהבה אותו. "ומי זה האדון שבא איתך?" תמה. הוא ציפה לג'סיקה בלבד. "זה קיקה, החבר שלי." ענתה. "צעירה שכמוך כבר שוכבת עם כל העולם?" התכעס הדוד. "אני לא שוכבת עם שום איש. הוא החבר שלי כבר יותר מחמש שנים." אמרה בכעס. "והוא עוד לא דחף לך את זה?" טוביאס התפלא. קיקה שבשלב הזה נמאס לו לעמוד כמו קקטוס ניגש אל טוביאס והביט בו. "אתה, תתחיל להרגיע את עצמך אפילו שאתה הדוד של ג'סי, אתה תכבד אותה." אמר בקול רוגע. טוביאס חייך חיוך קל. "כן. ואתה אפס.". הוא לחץ על כפתור כלשהו ושומרים נכנסו פנימה. "קחו את האפס הזה מפה. הוא יכול לחזור אם הוא רוצה עוד שעה." אמר טוביאס. השומרים אחזו בקיקה והוא התפתל אך נלקח משם. "ככה אתה רוצה להתחיל את ההיכרות שלנו?" שאלה ג'סיקה במבט המום. "אני מתעב בחורות שהן זונות". ענה לה. "אבל אני לא זונה כפי שאתה טוען." ענתה לו בכעס. "אתן נוטפות ריח של סקס כל הזמן... כך שזה הינו הך." ענה לה בציניות. ג'סיקה כעסה ועזבה את המקום בעצבנות. "סליחה, ג'סי. הייתי חייב לגרום לך לשנוא אותי כדי שלא תבכי עליי אח"כ..." אמר טוביאס לעצמו. הוא בכה ודמעה ירדה. סצינה 345004 "גבי, תזדרזי!" צרחה עלתה בדירה הקטנה אך העולצת. חואניטה כבר סיימה להתלבש ורק גבי נשארה. "הגיע הזמן באמת שאני אסיים... רק נשאר איפור וזהו..." אמרה גבי. אמה של גבי לא יכלה לייחל למשהו טוב יותר- הבת שלה מאושרת וחואניטה הקטנה כבר לא קטנה והיא בת שמונה כמעט. "גבי, לקחת את התיק?" שאל גאטו. היא הינהנה ומיהרה לשים סומק על לחייה. "אני נראית יפה?" שאלה. אמה וגאטו הביטו זה בזה ומיהרו להצהיר רשמית: "את מכוערת!" וצחקו בצחוק מתגלגל. "יש לי שאלה. כשמישהו מכוער זה אומר שיש לו נשמה טובה?" שאלה חואניטה. "ברור." אמר גאטו. "אני דוגמה טובה לזה..." וצחק. "יאללה בואו נזדרז. לא נשאר הרבה זמן..." אמרה. סצינה 345005 "יאללה כולם בואו נזדרז... מישהו שם עלים בבריכה?" נשמע קולו המצווח של המנהל החביב אסקיאל. הוא ואישתו בלנקה הסתכלו בנחת על הפועלים שעמלו קשות לטפח ולסדר את בית הספר. כרזה גדולה התנוססה בראש: "ברוכים השבים, 406 היקרים!". "כמה שאני מתגעגעת אליהם..." אמרה בלנקה ונאנחה. "למרות שהם היו שובבים מאוד הם היו מאוד כריזמטיים". ענה לה. "טוב- עוד מעט נשוב וניפגש איתם." אמרה לו. הם התנשקו. סצינה 345006 "מהר, טטיאנה, פרצ'ו עוד כמה דקות בא לאסוף אותך!" זירזה אותה דורה, אמה של טטיאנה. טטיאנה התהדרה במחרוזת צנועה ובמחשוף די עמוק. אביה כשראה אותה כמעט התפחלץ אך דורה שיכנעה אותו שהגיע הזמן להניח לטטיאנה לגדול. "מאז האסון שפקד אותנו, מגיע לטטיאנה מעט אושר". אמרה. פרצ'ו הגיע וצלצול הפעמון נשמע עד מהרה. "הולה פרצ'ו." קידמה אותו טטיאנה. פרצ'ו המסכן כמעט ושבר את הרגל של עצמו למראית המחשוף של חברתו היפהפייה.... סצינה 345007 לילה. מטוס נוסף נחת בנמל התעופה. "כעת אני חוזרת לחבריי הטובים..." חשבה לה. היא ירדה במטוס. סצינה 345008 לילה. "אני הולכת למסיבה. להתראות." אמרה דניאלה להוריה. היא לבשה שמלה שחורה וחבשה כובע עם רעלה. "האסון שלי נוראי..." היא אמרה לעצמה. "מזל שאתם חזרתם להיות ביחד ושכחתם את העבר." אמרה להוריה. "אנחנו אוהבים אותך, חמודה. תיהני לך." אמרו לה. היא פתחה את הדלת וסגרה אותה. "שיהיה לך ברור שברגע שהיא עוזבת, אני עוזב אותך ובורח לאלנה." נשמע קול. דניאלה לא שמעה אותו. סצינה 345009 לילה. קלוזאפ על חוף רינקון הנטוש. בלנקה ובעלה, אסקיאל, כבר סיימו להכין את ביתן הבריכה שבו ייערך המסיבה. בריכה קטנה אך מספיקה לעשרים איש עמדה מחוץ לביתן. אנריקה רינקון עמד שם. הוא התכונן לקבל את חבורת הצעירים וקיווה שלפחות הפעם הוא לא יחזור למצוא אותם בבוקר עירומים ואחרי סקס. הוא שנא את זה. הוא שנא לדמיין את הנערות הסקסיות האלו עירומות ולא במיטה שלו. הוא שנא לדמיין מה הבחורים האלה יודעים לעשות. הא חייך חיוך מזוייף לבלנקה וקיווה שיוכל לפרוש לחדרו ולעשות מה שעשה שם עם קני. אט אט המקום נעשה רועש. בלנקה ואסקייאל התרגשו לפגוש את מרסלה וחואן דוד, ג'סיקה וקיקה, דניאלה (כולם ניחמו אותה על מותו של חוסה מנואל וגם את טטיאנה), טטיאנה ופרצ'ו, הסוס ופילי הגיעו באיחור. גבי וגאטו הגיעו גם הם באיחור. הכל התחילו לשמוח. סצינה 345010 בלנקה הכריזה על הרמת כוסיות. כולם הרימו כוסית וקיקה נשא מילות תודה והכרה בחבורה המדהימה. חואן דוד ומרסלה סיפרו על מסעותיהם בחו"ל. גבי סיפרה איך חואניטה מתקדמת. פרצ'ו סיפר על התאונה שנגרמה בגלל המחשוף וטטיאנה מיהרה להשתיק אותו. האווירה הכללית הייתה שמחה. אנריקה בירך את כל החבורה ופרש לחדרו. המצלמה מתפצלת לשניים. באחד רואים את החבורה צוחקים ורוקדים עם בגדי ים. בשני אנריקה מדבר עם קני. "שמע, ידידי, ראיתי הרבה ציצים בחיים שלי אבל מה שראיתי היום אצל זאתי... מה שמה? מרסלה?... זה פשוט מדהים כמה שהיא יפה..." הוא אמר. קני מיהר להסכים איתו והוסיף שגם ג'סיקה נראית יפה. "מישהי מהחבורה הזו היא נכדתו של טוביאס. עליי לגלות מי זו ולהרוג אותה. אבל בינתיים- נשער שהנכדה היא מרסלה. לפני שהיא תמות- אני אאנוס אותה." חייך בזדון. גתוביות סיום עולות על המסך בעת שמראים את הזוגות בבריכה משתוללים וכל החבורה נהנית. המשך יבוא

soy rebelde

New member
תגובה ../images/Emo26.gif

וול, אז אנחנו מקבלים המשך ל-406, אה?
הקליפ יפה
אני אתייחס לכמה דברים בנקודות: השאלה של חואניטה והתשובה הייתה מצחיקה חח
טוביאס התנהג ככה לג'סי בטח כדי כי רינקון רוצה להרוג אותו, והוא לא רוצה שהיא תיקשר אליו, ואז תבכה על כך שאיבדה גם אותו, כמו את אביה,נכון? היא ומרסלה צריכות להיזהר ממר רינקון הזה
חחח ואיזה תיאור עשית מזה שפרצ'ו ראה את טטיאנה
לא מזמן הוא היה על כיסא גלגלים והוא שוב עמד לשבור את הרגל?
ההורים של דניאלה עומדים להיפרד? זאת תהיה מכה קשה בשבילה
"או... יקירי. הלילה אין דונגה דונגה..." אמרה לעצמה." חח חואנצ'ו צריך להיזהר עם מה שהוא אומר חחח
פרק נחמד, מתי יתפרסם ההמשך?

../images/Emo87.gif כן יהיה המשך

כלומר. אם אכתוב את ההמשך. איך התפקיד של אנריקה רינקון
? בכוונה הכנסתי הומור כמו שב406 היו. לא הרגשת שמישהו חסר מהחבורה? לא מעניין אותך למה דניאלה וטטיאנה בדיכאון בגלל חוסה מנואל? זה ברור שקרה משהו איתו... תודה.

soy rebelde

New member
אממ..

מי שחסרה זאת סנדרה פאולה?
לא נראה לי שאני אוהב כ"כ את רינקון
נראה לי שחוסה מנואל מת, לא?
ואם כבר- אז מה קרה לו?

../images/Emo87.gif וואלה סנדרה פארלה

עוד נראה אם זה ככה... רינקון לא הולך להיות אהוב על אף אחד
חוסה מנואל- את זה נגלה בפרקים הקרובים.

נירוש אתה פשוט מוכשר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

איזה פרק מדהים
אני קראתי אותו כאילו זה סרט..נשבעת לך
בידיוק התקשרו אלי וניתקתי את הטלפון כי הייתי באמצע הקריאה
חחחחח תראה כמה שזה עיניין אותי
אז אני יפרט טיפה מה אהבתי..
הכל..חעחעחע זה באמת אחד הדברים הטובים שקראתי
אהבתי איך שכתבת הכל כ"כ מוחשי...ממש ראיתי את הסצנה בעיניים
הסינופסיס...הטקסט...ה-כ-ל
והקליפ ממש ממש יפה ומושקע
בקיצור..
אתה מ-ל-ך

סוכריה16

New member
חחחחח

אני גם אהבתי מאוד מאוד, וכן הוא כותב מדהים!! אפשר לראות גם תקליפ?

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifחח תורידי! יש קישור בהודעה

הראשונה.. חח י'מעופפת

זה מראה לך אותיות צבעניות כאלה../images/Emo35.gif

כי אם כע אז זה אומר שאת צריכה לכתוב את האותיות או המספרים שמופיעים לך בריבוע הלבן ואז לעשות START DOWNLOAD

כן בטח...../images/Emo26.gif

בהודעה מעל הפרק...הוא שם קישור לקליפ
והוא באמת כותב מדהים
אין עליו...מוכשר

ומה את מריחה שיהיה הלאה?../images/Emo87.gif

כי די זרקתי רמז לגבי הפרק הבא בסוף הפרק. מחר פרק 346.
קליפ פתיחה יפה
? פירוט לא יזיק... מה אהבת ומה לא אהבת (אם בכלל)....

לדעתי../images/Emo26.gif

הוא יאנוס את מרסלה ואז ירצח אותה...[לפי איך שאני מכירה את המוח המרושע שלך...] אין לי דימיון ממש מפותח ואני גם לא ממש רוצה לדמיין כי אז אני הורסת לעצמי הכל חחחח
והקליפ ממש ממש יפה
הערות בונות
אין לי ממש כי אני ממש ממש אהבתי את זה [וקח את זה ממישהי שלומדת שנה שניה תסריטאות וקיבלתי 85 בבגרות ככה ש...
] [חחחח "שנה שניה" חחחחחח אני מרגישה אוניברסיטה חעחעחעחעחע כולה כיתה יא'...חחחחחחח
]
רק שבסצנה האחרונה לא היית צריך להגיד "אני יאנוס אותה" כי זה יותר מידי מפורט לרוצח...כאילו הוא צריך לקחת את זה כדבר רגיל ונורמלי לחלוטין...ובגלל זה היית נגיד צריך להגיד " ואני ישחק איתה טיפה.." או "נכיר אותה טיפה[אם אתה יודע למה אני מתכוון.." משו כזה..
והקליפ היה ממש ממש יפה ומיוחד רק שחשבתי שתהיה בו איזה תמונה מ406...אבל עדיין הוא יפה ומיוחד...
הוא שונה מכל השאר אבל הוא יפה
אהבתי מאוד

חניניתה

New member
לאאאא שלא יאנוס אותההההההההה

היא לא רוצה לעשות דונגה דונגה עם חואנצ'ו ובמקום זה יאנסו אותה! לאא חואנצ'ו חייב להציל אותה!

חניניתה

New member
וואיי ממש יפה.. ממש אהבתי את זה

סוף כל סוף יש המשך ל406! התגעגעתי אליהם! אהבתי את השיר פתיחה! מרסלה השמינה
חואנצ'ו נראה כמו מישהו מהג'ונגל
לא נורא הוא תמיד יהיה מושלם! חח הרג אותי שקיקה עם שפם...חחחח מעניין מה יהיה ההמשך עם אנריקה רינקון הרשע! מרסה וג'סי צריכות להזהר אבל בעיקר מרסה.. הוא רוצה לאנוס אותה ולהרוג אותה!!! לאאאאאא ממש אהבתי.. מחכה לפרק הבא..

didalf

Well-known member
איך קוראים לשיר שבקליפ../images/Emo35.gif

שיר יפה

DOS ENAMORADOS../images/Emo87.gif

שיר הפתיחה של העונה הרביעית של 406. אהבתי את השיר אז הוא נשאר איתנו

למעלה