כישרון קטן?

Marsha Figg

New member
כישרון קטן?

יש לי איזה משהו קטן, אני לא בטוחה ממש מה זה. מדי פעם פתאום קופצות לי לראש מחשבות של אנשים אחרים. זה לא משהו גדול, רק דברים קטנים ולא חשובים, ואני יודעת כשזה קורה כשהם אומרים את מה שהם חשבו עליו (כשמציעים רעיונות למשל), אז מי יודע אם זה קורה לי בלי שאדע על כך. אני לא מבדילה בין מחשבות שלי לבין מחשבות של אחרים שקופצות אלי פתאום. זה לא סתם צירופי מקרים כי זה קרה לי כבר כמה וכמה פעמים. בזמן האחרון, אגב, זה דיי נפסק. לי יש כמה השערות קטנות בקשר למה שזה, אבל רציתי לדעת מה הדיעה שלכם, כאנשים שמתמחים במיסטיקה וכישוף.
רחלי

nubis

New member
טלפאטיה

זה טלאפטיה Tele - רחוק Patia - חישה\ תחושה כלומר היכולת לחוש מרחוק כנראה שאצלך זה מחודד מאוד ולכן את יותר פתוחה לקליטת מחשבות מאחרים. כמו שיש כאלו עם שמיעה מעולה. בכול אופן מה את רוצה לעשות עם זה?

LeeCooper69

New member
גם לי יש משהו דומה.....

אני אפתח, ברשותכם, הודעה חדשה על הנושא....

Marsha Figg

New member
לפתח את זה

אולי לרמה שתהיה לי שליטה על זה, שאני אוכל לקבוע מתי זה יבוא ומתי לא- יש דרך לעשות דבר כזה? וזה לא רק קריאת מחשבות, קורה לי שאני פשוט יודעת מה הולך להיות, כמו למשל פעם שדיברו בטלוויזיה וביקשו ממישהו שהיה בקצה השני של העולם לבחור מספר כלשהוא, ואני ידעתי שהוא יבחר ב-8... וכל פעם שיש את הקטע ב"לא נפסיק לשיר" שצריך לבחור מספר מ-1 עד 4 אני יודעת מראש איזה מספר יבחרו, כולל פעם אחת שעשינו את זה בקבוצה כשידעתי מה שיבחרו. זה נחמד
.
רחלי

למעלה