כישופי ריפוי

ToryMaster

New member
בריא לא שווה רק טבעי

בריא שווה גם מאוזן, ולא מקולקל, ולא רעיל.

והסיבות לכך הם:

התקדמות הרפואה ומדע התרופות שמאפשרים חיים ארוכים יותר וחוץ מזה החיים קלים ומהנים יותר באופן כללי עקב ההתקדמות הטכנולוגית.

Bassman

New member
אז אם הייתי חוזר לאוכל אורגני

בלבד, אבל עם טיפול רפואי, הייתי חי 200 שנה?

seagate

New member
טוב, זה לא מה שהתכוונתי :)

קודם כל, רעיון הצום נראה לי הזוי למדי... בקשר ללאכול אוכל בריא, זה נכון אבל לרוב לא מדובר בבעיות שנובעות מאוכל לא בריא, כאבי בטן הם בדרך כלל קשורים ברגשות, כאב גרון בקשיים בביטוי, כאבי ראש באשמה, וכו, למרות שזה לא מדוייק ומאוד מופשט. אני מתעניין בעיקר בצמחים, לא יודע למה, פשוט נמשך לזה, והייתי רוצה לדעת אם אתם מכירים תרופות מצמחים שעוזרות להקל על הדברים האילה, אני אפרט בשביל מי ששאל: -חום -כאבים (בטן, ראש, גרון וכו)

RainBird

New member
תראה- חום וכאבים הם תסמינים לא המחלה. מאגיה רפואית זו אולי התורה הכי מפורטת קשה ומסובכת שקיימת. אני יכול לכתוב מגילות על גבי מגילות בפורום ועדיין-לא אצליח למצות את הנושא. יש פורום "שמנים וצמחי מרפא" שם תוכל למצוא תשובות נוספות. ארדן.

PurpleFilth

New member
כמה רעיונות

שום, בצל וחמוציות עוזרים נגד דלקות בדרכי השתן. אבל זה לא מאגיה, זה ביולוגיה. רוצה את הדרך המאגית? לך על רייקי, או ריפוי באנרגיות אדמה, או אורלבן, או רונות, או מה שעושה לך את זה.

RainBird

New member
פרחים סגולים הם אדומים כשהם ירוקים. אני מאוד אוהב שאתה זורק הצהרה לאוויר בלי להרחיב.

neophile

New member
פסיכי = psychick

בוא נגיד שזאת דרך שדורשת המון המון צומת לב , גם אחרי האקט הכישופי כי המכשף שם את עצמו בין הנשמה של הבן אדם לגוף הפיסי שלו אם יש לכם אמון בבן אדם אז בבקשה, אבל אני לא הייתי שם את עצמי בתור משענת לחוסר אחריות של מישהו אחר. פסיכי = Psychick

neophile

New member
אם יש ספק , אין ספק

בכישוף ריפוי את עושה את זה לפי דעתי אלה אם הוא כולל אלמנט אפל , אבל אני בספק אם מתחילים יודעים לעשות את ההבדלה. כישוף ריפוי הוא אפל , כמו שכישוף שחור הוא טוב אבל רק מי שיודע יכול לבצע אותם כראוי . למה כישוף ריפוי הוא אפל? או לפחות כולל בתוכו אלמנט אפל? כי זה לא יעבוד אחרת חייב להיות איזון . תעשו רייקי , תעשו הילינג אנרגטי אבל למען השם אל תעשו כישופי ריפוי אני אומר את זה באותו טון כמו שהייתי אומר לא לעשות כישופים שחורים... כל ההבדלות האלה של טוב ורע, מואר ואפל באות אחרי ההבדלה האחת החשובה- אתם מבצעים כישוף אז היו מודעים להשלכות. חוסר אחריות זה לבצע כישוף ריפוי ולהאמין שכולו טוב , זה חוסר אחריות.

לא.

פסיכי, זה לא psychic. המילה ל- psychic, עד כמה שאני זוכר, היא "על חושי". זה התרגום המקובל. פסיכי זה משהו אחר לגמרי. (וגם בלי K בסוף באנגלית. אז זה נראה כמו "אפרוח פסי"
)

neophile

New member
כן ../images/Emo6.gif

לפי מילון ר.אלקלעי psychic,psychical נפשי,רוחני,שמחוץ לעולם הגישמי,פסיכי;חולה פסיכי פסיכה-במיתולוגיה היוונית והרומית : עלמה שסבלה רבות מידי ונוס בגלל יופיה ,הפכה לבת אלמוות ע"י יופיטר ;היא מסמלת את הנשמה. על חושי זה ESP extra sensory preception מה אנו למדים מכך?

שבעברית, המילה "פסיכי"

לא מתייחסת ל"יכולות על טבעיות" כמו המילה psychic באנגלית.המילה "פסיכי" מתייחסת לתהליכים נפשיים גרידא, שלא במשמעותם העל טבעית (ראה את הדוגמאות שאתה נתת מהמילון של אלקלעי וגם מ"אבן שושן") המילה psychic באנגלית היא גם ההגדרה שלמעלה, וגם ההגדרה ליכולות נפשיות "על טבעיות", משמעות שלא משתמשים מה בשפה העברית (לא המדוברת ולא הספרותית). מה שאנחנו עוד למדים, שאם תגיד למישהו שהוא "פסיכי", תקווה שהוא לא עצבני באותו יום.

neophile

New member
מה שרשמתי אתמול אבל לא פרסמתי

אילן , הדיון שלנו הוא מעבר לאינטלקטואלי מה אנו למדים מכך? יש הבדל מהותי בין כוחות פסיכים לבין תע"ח(תפיסה על חושית) תע"ח זאת תפיסה גשמית שמנסה להסביר "תופעות" שונות ומשונות(המשטות בחושים) בצורה מדעית ממבט מטיראליסטי כוחות פסיכים , הם יכולות שמוענקות לאני,לאגו, לגוף הגישמי ע"י הנשמה למען התפתחות זה מן הסתם דורש שתאמינו בקיומה של נשמה האם הגישות הללו נוגדות? במובן מסויים, איזה מובן? תע"ח לא כוללת אמונה בנשמה , פסיכיות\פסיכיזם כולל אמונה בנשמה אם אתם מאמינים בנשמה אתם יכולים להשתמש בשני המונחים, אם לא אין סיבה הגיונית שתשתמשו במונח "פסיכי" תבינו את הקונספט שאני מעביר אל תידבקו להגדרות אם תשימו לב יש המון מלים שברושם ראשוני נראות נרדפות, אבל אם אתם רציניים בקשר לעיסוק המאגי שלכם שימו לב! למלים יש כוח עצום ,כשאתם מדברים אחד עם השני אתם לא רק מעבירים מסרים אתם יוצרים מציאות. ע"י שימוש לא מבוקר במלים אתם עלולים ליצור מציאות שנוגדת את המודע שלכם יכול להיות שהחלק המודע בכם יוצר סתירות פנימיות?או שזה החלק הלא מודע...
תבחרו להאיר אחד לשני גם אם זה מעיק רצח זאת הבחירה הכי נבונה שתעשו למשל אם אני משתמש במילה כוחות פסיכים בעוד אני לא מאמין בקיומה של נשמה...המממ זה יוצר סתירה לא? מרגע שתפסיקו לסתור את עצמכם תוכלו להתחיל לראות את הסתירות האמיתיות אז הכשפים שלכם יהפכו לעוצמתיים ויצאו מהתחום הפסיכולוגי גרידא ליקום האין סופי. אני יודע שיש הרבה יותר רגישים ממני במובן הזה אני נותן לכם עצה פראקטית לא מנסה להיות מורה רוחני.

למעלה