כישופי נירות

• פותח הנושא jbu
  • פורסם בתאריך

jbu

New member
כישופי נירות

מה המאפינים המאגים של אדום כהה?

jbu

New member
../images/Emo16.gifושכחתי לאוסיף:צהוב בהיר

פשוא האדום מאוד כהה והצהוב ממש בהיר וזה בה בחבילה ואני לא יודע מה לעשות איתם, בבקשה תעזרו לא מצאתי את זה באטרנט.

1Prophecy

New member
הצבעים.

צבעי הנרות מאוד חשובים בכישוף, לכל צבע משמעות אחרת. אדום- אהבה,סקס,כוח,יסוד האש. צהוב- חוכמה,זיכרון,פריצת מחסומים,יסוד האויר.

dopey_wizard

New member
אממ

זה שזה צהוב בהיר אדום בהיר לא יוצר לך שום בעיה לשימוש.. תראה, יש צבעים (בהיר\כהה) שיש להם פירושים מאגיים שונים.. אבל.. זה לא חובה.. צהוב ואדום בהיר, אתה יכול הישתמש בהם כמו באדום וצהוב רגיל.. הנה כמה דברים ותכונות של הצבעים: צהוב: פעלתנות, יצירתיות, שיכנוע\רכישת אמון\כפיה, זיכרון, אנרגיה, חוכמה ובינה אדום: בריאות, תשוקה, אהבה, סקס, פוריות, כוח, אומץ-לב, כוח רצון. וכמו ש1Prophecy כתב בהודעתו... אדום מסמל את יסוד האש, צהוב מסמל את יסוד האויר.

jbu

New member
אני יודע את זה אבל נראה לי שיש

אני יודע את זה אבל נראה לי שיש בכלל שם אחר לאדום הזה (כמו כחול כהה=אנדיגו),מחוץ מזה אני אוהב הקבלות לכן זה די חשוב לי להיות דייקן. טוב אני הולך לעשות כישוף למבחן מחר, תהכלו לי בהצלחה!!!

jbu

New member
אני לא בטוח נראה לי בורדו

אני יודע שיש גוון של אדום לגירוש שדים,אני לא יודע איך אומרים אותו בעברית אבל הקיצר, אז מה התחונות של הצבעים האלה?

תראה,

לצבעים עצמם אין משמעות, אלא המשמעות שיש להם *עבורך*. כלומר, הקונוטציה שנותן לך אדום כהה היא המשמעות שלו עבורך, והיא התכונה שהתת-מודע שלך מייחס לצבע. למשל: אני חושב על אדום כהה כצבע רומנטי, דובדבן, דם. בעיני הוא מבטא אהבה עמוקה, שלא כמו האדום העז שמבטא תשוקה, הבורדו בעיני מבטא אהבה שהיא עמוקה יותר. אבל זו הקונוטציה *שלי*. מקווה שהבנת, כי לא יצא לי כ"כ ברור... לילה טוב, -רובין עוטה המגבת.

jbu

New member
לפי מה שראה חבר שלי יש אנרגיה

לפי מה שראה חבר שלי יש אנרגיה בצבע מסוים לנר בעל צבע מסוים.

למעלה