כישופי טבע למיניהם....

Water Magician

New member
כישופי טבע למיניהם....

אוקי אז ככה.... אני יעודע שיש סוג שלך כישוף שמיתעסק ביסודץץץ למשל מישהוא שמיתעסק סקסם אש או קסם אדמה וכ'ו... ואני רוצהב לילמוד להיתעסק במים... איך קוראיםפ לסוג של כישוף כזה? ומאיפה אפשר לילמוד? בתודה רועי

white prophet

New member
ובכן:

קוראים להם מכשפי יסודות. אנשים כאלה עובדים בעיקר עם יסוד אחד ספציפי אותו הם מכירים היטב ושולטים בו בצורה משמעותית. המכשפים האלה בעצם ניגשים לטקס באותה צורה כמו מכשף רגיל, אבל במקום נניח לזמן ישויות הם מעוררים יסוד אחד ספציפי שנותן להם את כל האנרגיה לטקס. הבעיה העיקרית בזה היא שמכשף יסודות מוגבל לתכונות הפיסיות של היסוד, מכשף יסוד האש יכול להשתמש בקסמים אגרסיביים, יסודיים, בעלי כוח רצון חזק... אבל לא יוכל להשתמש בכוח של שלווה, או רוגע, או התמשכות בגלל שזה נוגד את הטבע הפיסי המקורי של היסוד. בעניין השליטה ביסוד המים, ישנם תרגילים לזה... אני אחפש אותם ואביא אותם... מקווה שעזרתי- הנביאה הלבנה.

Water Magician

New member
יו!!! תודה!!../images/Emo9.gif

אין לך מושג כמה עזרת לי .. אני ממש יחכה לתרגילים!! אני שמח... אם תוטכלי ליצור איתי קשר באייסיי 123790308 תודה ענקית

L e s t a t

New member
אני יודע מאיפה זה! ../images/Emo13.gif

אממ... מבוכים ודרקונים מהדורה שנייה? לא, לא.. מוד"מ? לא.. אה! Mage: The Ascension! לא.. אז מאיפה זה?... הממממ

Envenom

New member
שזה לא נכון ביסודו

משחק מילים חחח ברובם אלמנטליסטים (או מכשפי יסודות, כמו שקראת להם) לא מתעמקים רק ביסוד אחד מסוים, אלא בכולם ולעיתים אף בשילוב בינהם. כמו כן הכישוף בעזרת יסודות אינו מוגבל ל"תכונותיו" הפיזיות, והשימוש ביסוד מסוים הוא רק דרך להעביר את האנרגיות. או כמו שאמרת, במקום לקרוא לישיויות (גרר אני שונא את המילה הזאת), אלמנטליסטים נעזרים ביסודות (אדמה, אויר, אש, מים, ורוח (שכחתי כרגע את המילה היותר-מקצועית)), וזה בעיקרון היה המשפט הנכון היחיד בהודעה שלך.. ומשם הבדיחה של לסטט

white prophet

New member
אוקיי...

קלטתי את הטעות... הסגנון הזה הוא לא החזק שלי, כי אני עובדת איתם בעצמי בלי השפעות של סגנונות או מסורות אחרות, אז הבנתי. מצטערת. אזכור את זה לעתיד.

Envenom

New member
We're not here to be flaming anyone

או בתרגום חופשי: "אנחנו לא פה בשביל להשפיל\לבזות\לגנות אף אחד" או לפחות ככה אני מקווה...

SickBar

New member
נכון מאוד

יש מספר תרגילים שיכולים לעזור להתחיל ולתרגל את עניין היסודות. Modern Magick של קרייג מציג אותם, כמובן שניתן למצוא אותם ברחבי האינטרנט. יש מספר שלבים שיש לעבור או להכיר. הכרת היסודות, שליטה בהם ואז שימוש בטטוות בכדי לבקר בהן. אני אשתדל לתת לך קישור למאמר מוצלח מאוד.

למעלה