כישופי אהבה שחורים

Psycho Bitch

New member
כישופי אהבה שחורים

יש איזשהו כישוף להפריד בין זוג שהוא לא כישוף שחור? אמרו לי שכישוף שאני ממציאה יש לו פחות סיכונים ..זה נכון?

Psycho Bitch

New member
אני יודעת

בגלל זה זה מאגיה שחורה השאלה שלי אם יש משהו דומה שבמאגיה הלבנה?

nadiwainer

New member
>.<

מאגיה לבנה ומאגיה שחורה, הם רק כינויים השגורים בפי האנשים. אני איני מאמין בהבדל בין טוב ורע בכישוף. אם את כופה את עצמך על אנשים וזה עושה לך הרגשה טובה, ולא , אני לא מדבר למצפון שלך, אלא מציין עובדה, תשתמשי בכישוף, בין אם הוא שחור ובין אם הוא לבן. אני בעד כישופים שבאים מהלב- ד"א.

...

זה שוב מעלה את הוויכוח על מאגיה שחורה ולבנה אבל אני לא אכנס לזה כרגע. לדעתי במצבך הדבר הכי טוב שתוכלי לעשות הוא לבנות כישוף בעצמך, ככה שאת תוכלי לקבוע את הגבול בין לעשות להם משהו רע ובין הרצון שלך להפריד ביניהם. אנ י גם מאוד מקווה ששקלת את כל ההשלכות של כישוף ואת משתמשת בו בתור מוצא אחרון. בקשר לפחות סיכונים... כשאת בונה כישוף בעצמך את מתאימה אותו יותר למצב בו אתנמצאת ולכן סביר להניח שהוא יקלע יותר למה שרצית. הכישוף עצמו גם פועל יותר טוב כאשר את בונה את הכישוף בעצמך. ירדן

Unblessed

New member
בהזדמנות זו

אני מודיעה בחגיגיות ששיניתי את השם ואני כנראה אשנה אותו שוב בזמן הקרוב... אה, זאת לומדת קסם:)

grizelda

New member
לא!!!

זה לא קשור ללבן או שחור. עצם העובדה שאת משבשת בחירה של שני אנשים את משנה משהו "טבעי" וזה אסור. אל תשתמשי במאגיה לרעה, לאינטרסים אישיים אם הם משבשים חיי אדם אחר. את יכולה להשתמש בה כדי לעבוד על עצמך, האישיות שלך ופגמיך. אבל לכפות אותה על אחרים?! זה כבר מוגזם, את לא חושבת? בין אם זה לבן או שחור זה יחזור אליך כל כך מהר וחזק כי עשית משהוא שאסור לעשות אותו בתחום. תרדי מהרעיון מהר ותשלימי עם העובדה שהם ביחד. אם הקשר אמור להיגמר הוא יסתיים בזמן המתאים, אבל בשום פנים ואופן אסור שתהיה התערבות.

Psycho Bitch

New member
ואו...

רק שאלתי.. אני לא מתכוונת להפריד בין אף אחד חברה שלי שאלה ולא ידעתי מה לענות לה... זה הכל

כל כישוף

שנועד לגרום למישהו משהו שלא ברצונו ו/או בהסכמתו (וגם אם זה רק צד אחד מהקשר) - נחשב ל"כישוף שחור" או "רע" (בלי להכנס לויכוח הפילוסופי והסמנטיקה של טוב ורע). בקיצור - אין להכריח אדם לעשות משהו באמצעות כישוף, וזה לא משנה אם את כותבת את זה או לקחת ממקום אחר.

למעלה