כישופים

Narkis D

New member
כישופים

היתי רוצה ללמוד יותר על כישוף יותר ועל לחשים שונים!! מאיפה כדי לי לילמוד?? ואיפה אני יכולה להשיג לחשים שונים??

loony nuni

New member
את יכולה

לחפש מדריך למאגיה, שזו המלצתי האישית. ואת יכולה לגשת לחנות קיטארו שנמצאת גם בת"א וגם בחיפה ולשאול שם , הם ישמחו לעזור לך ולהדריך אותך. קחי בחשבון שרוב הספרות הטובה כתובה באנגלית.

Narkis D

New member
תודה על תשובתך ו..

ואיפה אני יכולה למצוא את מדריך המגיה הזה?? ואיזה ספרים כדי לי לקנות שקשורים למגיה??(עדיף בעיברית)

Envenom

New member
בעברית?

יש את "עוצמת האדמה" שהוא טוב.. חוץ מזה אין הרבה בעברית ששוים משהו

loony nuni

New member
ראיתי שאת

בת 17...זו יכולה להיות בעיה...הוא מלמד מגיל 18 ואחרי ראיון אישי. תפני ל"ערפל" מנהל פורום מאגיה בנענע, יתכן שהוא יפנה אותך למישהו באזורך. [email protected] חוץ מזה בעינין הספרים, צר לי, תשפרי את האנגלית שלך, זה יעזור לך בכל התחומים.

loony nuni

New member
אני ממליצה לך

על אתר בעיברית http://www.witchcraft.co.il/default.htm אתר חמוד מאד!!

loony nuni

New member
לבריאות../images/Emo8.gif

אני לא חושבת שזה יאה לכתוב בפורום לגבי הנושא הכספי, רק אני יכולה לומר שזה סכום סביר ביותר ואני מתארת לעצמי שאם יש בעיות אז הוא יהיה גמיש בעינין....המורה שלי למשל אמר לי סכום מסויים ולא היה איכפת לו איך אני משלמת, זה היה יכול להיות שקל בחודש.....אבל לא כל מדריך עושה אותו הדבר...

לבריאות לך

הופס נדבקתי אאאאאאאאפצ'י. אני לא מבינה מה הבעיה להגיד מה הסכום שהוא לוקח ממך אנחנו לא מכירים אותו, זה לא יכול לפגוע בו.

ToryMaster

New member
חבל

אני אישית גם לא מבינה את הרעיון שבללמד תמורת כסף, אבל מילא. וואי, הוירוסים פה מתפשטים בקצב, הא? אפצ'י

loony nuni

New member
אני חושבת

שבשביל כל הזמן שהוא "מבלה" איתי ועם השטויות שלי מגיע לו משהו. זה היה מאד חשוד בעיני עם הוא לא היה מבקש כסף. ושוב הסכום מאד סימלי... שיעור שאמור לקחת שעתיים ונגמר ב8 שעות....נו באמת..וזה בלי לדבר על שעות השיחה בטלפון על כל מיני שאלות שצצות פתאום. בקיצור , הייתי מוכנה לשלם פי שלוש ופי ארבע, שווה כל פרוטה.

ToryMaster

New member
ובכן

אני לא יכולה להעריך כמה סמלי התשלום בלי שתאמרי לי מה הוא, נכון?

Diableror

New member
לא עדיף

שתשאלי את המורה שלך אם יפריע לו שאת מפרסמת את ה"תעריף" שלו? Diableror

loony nuni

New member
זה לא ניראה לי אתי

אבל אני אשאל אותו ואם הוא יתן לי אישור אני אגיד....

למעלה