כישופים

כישופים

היי חבר'ה אני חדשה פה רציתי להגיד שקראתי פה כמה הודעות ואתם ממש חברה מגובשים קיצור לא על זה באתי לדבר אני חולה על מאגיה וכישופים...נראה לי זה כבר שריטה אצלי סתם חפיף אמממממ טוב רק רציתי לבקש איזשהו כישוף שיגרום לבנאדם כלשהו לשים לב שאני קיימת !!!!!!!!! או שיש לכם איזשהם אתרים אולי.... פליזזזז חברה תענו לי מהר כי זה דחוף
תודה מראש..

the count

New member
אני אענה כמו שכולם יענו

בפורום שלנו לא נהוג לחלק כשפים ולחשים במיוחד כשאנו לא יודעים אם האדם מנוסה או לא! כמו שאמרת פורום מגובש בדעתו..... אם תספרי על עצמך אולי זה יעזור...כבר התנסית בכשפים ולמדת או שפתאום סתם אמרת וואי זה יפה אני רוצה לנסות את זה?! מצטער על הטון העצבני פשוט אני לא במיטבי בשעה 8 בבוקר.....

a naughty angel

New member
..

מלאכית, אם את באה מרקע של כשפים, אין שום סיבה שלא תכתבי לבד את הלחש לבד. אם תבקשי מאדם אחד לחש, את לא יכולה לדעת מה יצא לך ממנו, כי לא את כתבת ואת לא יודעת למה הכותב המקורי התכוון. בהצלחה
דנה

אמממממ

להגיד לכם האמת לא ציפיתי ליחס כזה... טוב לחדשים זה תמיד ככה....אז אני אנסה להתעלם :( אז ככה אני לא מנוסה תמיד רציתי ללמוד אבל היו מלא דברים שהפריעו לי כמו למשל: לא ידעתי ממה להתחיל? מאיפה? וכל זה. ולא חסר גם סיבות אישיות אבל עכשיו שמצאתי ת'פורום הזה ויש לי את מי לשאול חשבתי אולי תעזרו לי כנראה חשבתי לא נכון
טוב כנראה שום דבר כבר לא יעזור לי.....אממממ אולי יש לכם כישוף איך להביא על עצמי מוות.....זה מה שבהחלט יעזור לי
טוב תודה שביזבזתם מזמנכם לקרוא את מה שכתבתי לא נראה לי שאטריד שוב... בה ביי
ליאל

jbu

New member
שקדיה| ברוכה הבא ../images/Emo143.gif

אז את חייבת להבין שאם את לא עוסקת בזה מספיק זמן את סתם תבזביזי את הזמן שלך ושלנו, זה לא אישי או משהוא כזה את גם יכולה לפגוע בעצמך..... תתחילי עם המאמרים וכול מיני תרגילים .....יהיה טוב...... שמח שבאת

jbu

New member
ליאל, איזה שם יפה

אבל הסיבה לתגובות היא לא בגלל שאת חדשה אלה בגלל ש: א)אנחנו שוחעים את זה כול הזמן אז הרצון לענות על זה כמו שצריך פוחת. ב)נשמעת מזה מתלהבת מדבר שאת לא מבינה בו (בלי לפגוע). ג)אי אפשר להגיד כמה מילים לשרוף נוצה של אורב ופתאום את עושה קסם זה לא עובד כך. לכן כידי שקודם כול תקראי את המאמרים ואז תחפשי מידע באיטרנט (למרות ששיש שם הרבה שטויות), אני אישית ממליץ להתחיל (וללמוד בגדול עם ספרים) ואז את יכולה לבוא עם שאלות ותראה איך הגישה משתנה. או...ודרך הגב
ברוכה הבאה

כרמית.

New member
כישוף לגרום לאדם לשים לב לקיומך

הכישוף שאת מבקשת שייך לקטגוריה של כישופים עצמיים, כלומר הוא כישוף שלא מבצעים על אדם אחר, אלא על עצמך. מדובר בכישוף ברמת קושי בינונית (כלומר הכשרה של כשנתיים שלוש) ואינו מתאים למתחילים.

למעלה