כישוף..

RainBird

New member
הכישוף עם הווסת הוא לחש האהבה העתיק ביותר בעולם- אז מי שחקר קצת "היסטוריה של המאגיה" יודע שזה קיים. כל מקרה לגופו, וכדומה שמור לעוסקים האמיתיים, ולא לסתם מתחילים שעוקבים אחרי מתכון.

gwizard

New member
אגב

אף עם לא הבנתי את הרציונל מאחורי הכישוף הזה. מה ההקשר בין ווסת לאהבה ?

RainBird

New member
שאלה חשובה. גם לי לקח המון זמן להבין הקשר בין ווסת לאהבה. בעיקרון זה לא ממש רלוונטי שזה ווסת מאשר שזה דם מאיבר מינה. הדם הוא תמצית החיים והחתימה האנרגטית שלה. על ידי שהאדם צורך (מרצון, גם אם לא במודע) את החתימה שלה לתוכו היא מעין "נכנסת למערכת שלו". מכיוון שהוא מקבל גם משהו שמסמל יצירה (מחזור שם כפונטנצייל לחיים חדשים כל חודש) וגם רב עוצמה מהמיסתורין האישי של אותה אישה- אין מנגנון בו שיכול ממש לדחות את זה. היא כבר בפנים. מצד שני זרע זכרי יכול לעבוד בצורה דומה, ויש גם לחשים שבהם גבר מכניס זיעה\זרע\ נוזלי גוף למזונה של האישה או דואג למגע ישיר עם עורה כדי לעורר אפקט דומה.

gulu7

New member
מה זאת אומרת?

הרי יש מצבים שאישה תצרוך את הזרע של הגבר מרצונה אבל לא תהיה מאוהבת בו, אז איך זה נקרא בדיוק כישוף? הרי בכישוף המדובר הגבר אמור להיות ממש אובססיבי כלפי הבחורה...

RainBird

New member
אין קשר. אקט בלי הקשר- מאגי או אחר מאבד את המשמעות שלו. צריכת המחזור של האישה היא לא באופן מוכני גורמת לאהבה לצמוח בין בני זוג. אנחנו מדברים על האנרגיה ואיך היא מוצאת ביטוי בחומר.

PurpleFilth

New member
לא מדוייק.

לא יודעת בקשר לווסת, אבל זרע זה חומר חזק. עם או בלי כוונה, הוא קושר בין אנשים. תאמינו לי, למדתי את זה בדרך הקשה.

ebony

New member
בלעת בטעות

או שהייתה איזו שהיא כוונה שלו מאחורי העיניין כדי שכישוף יפעל צריך לעשות אותו עם התכווננות וכוונה או מטרה. אם סתם בלעת את זה אז לא

PurpleFilth

New member
לא בדיוק.

זה לא כישוף, כי זאת לא פעולה עם כוונה, אבל יש לזה משמעויות מאגיות. כמו חמישה ענפים שנפלו על האדמה בצורת פנטגרם, או תזוזה של כוכבי לכת.

PurpleFilth

New member
שוב:

לא פעולה מאגית, כי אין כאן כוונה מאגית, אבל לפעולה הזאת יכולה להיות משמעות מאגית.

RainBird

New member
חשבת שזה פשוט וקל ומסתבר שזה לא הא? ככה זה שמתעסקים עם כוחות שלא מבינים.

לא לא לא.. לא הבנתם..

אני חושבת שאולי הוא שיחק איתי משחקים ככה של רוצה לא רוצה.. בגלל שפשוט הוא ידע שאהייה שלו כי אולי הוא עשה איזושהי פעילות מאגית..

PurpleFilth

New member
=] כשחושבים על זה...

זה די מעניין להציע לבחורות שמבקשות כישופי אהבה לבלוע את הזרע של בחיר ליבן. בובה, למה את חושבת שהוא עשה פעולה מאגית? הוא מתעסק בזה בכלל?

אני לא יודעת..

אבל זה מוזר כי כשאני לא רציתי אותו הוא רצה אותי.. אבל היינו בקשר ולא רציתי אותו.. סתם קשר מיני כזה רציתי.. ואז פיתאום רציתי אותו והוא לא רצה אותי והוא לא רוצה אותי עד היום <אחריי שנה>

אני לא יודעת..

אבל זה מוזר כי כשאני לא רציתי אותו הוא רצה אותי.. אבל היינו בקשר ולא רציתי אותו.. סתם קשר מיני כזה רציתי.. ואז פיתאום רציתי אותו והוא לא רצה אותי והוא לא רוצה אותי עד היום <אחריי שנה>

gwizard

New member
או במילים אחרות

אם לא עושים שום עבודה אנרגטית, מרכזים את הכוונה, אוספים את הרצון ושאר הדברים שחייבים לעשות במאגיה אז זה לא משנה בגרוש מה נותנים לשתות או לאכול כי זה פשוט לא יעבוד. לעומת זאת, לפעמים, האדם המבצע כל כך מאמין במה שהוא עושה שזה פשוט משחרר את האנרגיה התמונה בו ונושא אותה הלאה. זה לא מחליף תהליך מסודר של למידה, אך זה כן מסביר למה לפעמים הדיוט גמור מסוגל לבצע כישוף ללא שום הכשרה. כמובן שזה לא אמין כי אין שום שליטה.

למעלה