כישוף..

כישוף..

שלום לכם, עשיתי כישוף אהבה על חבר שלי <הכישוף עם הווסת>, לא מזמן הייתי אצל ידיד שלי שאמא שלו מתעסקת בכישופים וכו" והיא אמרה לי שברגע שאני אעשה משהו הכי קטן זאת אומרת שייגרום לנו לריב אז הוא יישנא אותי.. זה נכון?

חחח טוב חברה כנראה שלא הבנתם..

אני עשיתי כישוף ואני עדיין לא מצטערת עליו.. רק שאלתי אם זה נכון.. לא ביקשתי להעיר לי הערות =]

RainBird

New member
זה הקטע של פורום אומרים לך מה שרוצים, לא מה שאת רוצה לשמוע. מצטער. ../images/Emo13.gif

gwizard

New member
אה, אז את רוצה כן או לא ? אז כן.

בלי הערות ובלי הסבר.

Bastat

New member
ועוד כישוף אהבה מוצלח עם השלכות

מפתיעות

mbinh

New member
התשובה

אם את אדם מנוסה בכישוף (ונראה שההפך הוא הנכון),אז סביר להניח שזו שטות. אולם אם את אדם החובב מאגיה ולא מנוסה בה הדבר אכן יכל לקרות. אני אומר את דעתי לעיתים כישוף אהבה מותרים ונחוצים.

CF15

New member
כשאתה אומר מותרים ונחוצים..

למה אתה מתכוון אם אפשר לשאול?

mbinh

New member
הנה דוגמא

לעתים שני הצדדים(הגבר והאישה,וכל שאר הוורסיות) אוהבים אחד את השני אבל יש איזה מכשול. לפעמים צריך לעשות כישוף כדי למצוא רוח תאומה. ואני בטוח שיש עוד סיבות.

CF15

New member
אוקיי..

ומה עם כישופים בכדי לעורר את תשוקתו של הבנאדם ולא בהכרח לגרום לו להתאהב בבחורה בעיוורות? מה עם כישוף לנשיקה למשל.?

mbinh

New member
למה צריך?

אני חושב שלא צריך לעורר את תשוקתם של אנשים. בני אדם תאווים למין(למעט אנשים עם בעיות נפשיות).

CF15

New member
במקרים מסויימים..

ומאוד ספציפיים.. צריך. מלבד זאת שבקריאה כמה דפים פה מהארכיון ראיתי הודעות שבנות רשמו על אותו כישוף ותגובות שנכתבו להם שזה עבד לבנות אחרות+התאהבו בהן..

Bastat

New member
מה זה כישוף לנשיקה ???

זה שם נרדף לכישוף הווסת המוכר לכולנו ל"טובה" כי אם לא אז אתה מכשף מישהו לנשק אותך ? לא יותר פשוט ללכת ופשוט לתת נשיקה בלי כישוף ? טוב אולי אני כבר מיושנת.... פעם היו מסתדרים כנראה בלי מאגיה בדברים הבסיסיים של החיים....

CF15

New member
זה מסובך..

אם המצב היה מאפשר ברור שהייתי עושה את זה בפשטות.. אבל הוא ממש לא מאפשר אז אני משתמשת בכישוף... נוטים לשפוט מהר מידי בפורום הזה אני מאמינה שאם מישהו רוצה ללכת ולעשות כישוף אז יש לו סיבה טובה וברורה ללכת ולהסתכן ולעשות אותו..

gwizard

New member
לפעמים, אך לא תמיד

" אני מאמינה שאם מישהו רוצה ללכת ולעשות כישוף אז יש לו סיבה טובה וברורה ללכת ולהסתכן ולעשות אותו.." אם היה מדובר באדם מומחה בתחום אז כן, את צודקת. אבל את בעצמך אמרת כי אין לך כל כך ניסיון אז הנ"ל לא תקף לגביך כי את בכלל לא מודעת לכל הסיכונים. ואני בכלל לא נכנס לעניין האתיקה כאן ! מכשפים הם גם אנשים, גם להם יש דעות, רגשות, מחשבות ומגרעות. בדיוק כמו לכל אחד אחר. אז אל תצפי לקבל יחס טוב יותר בפורום זה רק בגלל שהוא עוסק במאגיה. תחשבי על זה כמו על פורום כדור רגל. אם תבואי לאוהד מכבי ותגידי לו שהפועל יותר טוב הוא יקרע אותך
אותו דבר כאן, רק בלי אלימות פיסית.

CF15

New member
אז...

בכישופים אני לא מנוסה מיודע אבל על מאגיה קראתי המוון..ספרים מאמרים..הכל.. חקרתי לעומק.. קרה שרציתי דברים בעמק ליבי והשגתי אותם..הם פשוט קרו..וקרה שאיחלתי משהו וזה גם קרה.. אז אני רוצה לפתח את זה ודרך התרגילים והדברים שמופיעים בפורום אני עושה זאת אם אני שואלת או מנסה אני יודעת למה אני עושה את זה.. האינסטינקט הטבעי שלכם לתקוף חסר טקט במקרים מסויימים..כי אתם לא באמת יודעים מה עומד מאחוריי השאלה.

gwizard

New member
את צודקת

לגבי החוסר טקט. מודה ומתוודה שחטאתי לא פעם ולא פעמיים בנושא. ננסה להשתפר להבא. בנוגע לחלק הראשון שכתבת, לקרוא על מאגיה לא נותן כלום מבלי להתנסות במאגיה. החלק החשוב הוא החוויה עצמה ומה שלומדים תוך כדי ולא התיאוריה שאכן מאוד חשובה, אך כאמור, ללא הפרקטיקה שווה לתחת. כמו כן, לגבי התקיפה במקרים מסויימים את צריכה להבין שלרוב הקבועים כאן נשבר מכל מה שקשור ללחשי אהבה כי גם ככה כל שבוע יש לפחות שני שרשורי ענק שמדסקסים על זה. אם כל אדם היה תורח לקרוא קצת לפני שהוא שואל אז היה אפשר למנוע את זה במידת מה. וגם יש את החלק האתי. לדוגמה, בעיני מה שאת עשית זו כפייה ואני מתנגד לזה בתקיפות. בגלל הסיבה הזו אני אבחר שלא לעזור לך ללמוד את הנושא כי לא מתאים לי לקחת אחריות על מישהי שפועלת בניגוד לחוקי המוסר שבחרתי לעצמי. אנשים אחרים אולי לא חושבים כמוני, אז אתן את הבמה להם.

PurpleFilth

New member
באמת שאני לא מבינה את הקטע הזה

ברגע שמישהו אומר "הכישוף עם הווסת", כולם אמורים להבין על מה מדובר? לא היינו בקטע של מקוריות, ייחודיות נפש האדם, בחינת כל מקרה לגופו וכאלה? בובה, תנסי במקום לשאול אותנו, לתחקר את מי שנתן לך את התשובה הזאת, לנסות להבין לעומק את ההסברים שלה ולהפעיל שיקול דעת בעצמך. אם ביצעת כישוף, את אמורה להיות מסוגלת לבצע את זה. בוקר טוב מעיר הקודש הצלולה, יפת התואר ועמוסת התארים, מבניה ובנותיה ששרדו את כל צינה וחוו את כל המלחמות. (בוקר טוב, פואטיקה בשקל).

למעלה