כישוף

Nuxx5

New member
כישוף

איך עובדים הכישופים האלה בדיוק? האם כל בנאדם יכול לעשות אותם? מאיפה בכלל אתם יודעים הכל? ספרו לי!

The Wraith

New member
............

אם תביט\י בעמודים הקודמים תראה\י שהשאלה הזו נשאלה לא פעם וקיבלה תשובות לא פעם.

moonstone

New member
בשביל לשבור את המסורת

קודם כל הכישוף במהותו בא "ככלי" שכל אחד יכול להפעיל וגם האדם הפשוט בעיקר האדם הפשוט מה שהכי חשוב זה הריכוז וההתמדה בהלצחה

Nuxx5

New member
מישהו באמת פה

מישהו באמת פה הצליח לעשות איזה כישוף Beyond your imagination? משהו באמת שלא ניתן לעשות...

CAT4

New member
תסלחו לי על הוברות

אבל מה זה Beyond your imagination? שלכם Y.G.A the CAT

Nuxx5

New member
התכוונתי

התכוונתי לקסמים שממש מעבר לדימיון(Beyond your imagination), האם קיים כזה דבר? כאילו דברים שלא אמורים לקרות, אבל בעצם יכולים לקרות עם קסמים. דברים ממש לא הגיונים. מישהו במאת הצליח משהו כזה?

CAT4

New member
אם כך...

בו נתחיל שוב מההתחלה. כסף הוא כל דבר אשראמור לקרואת ובני האדם לא מבינים אותו או צופים אותו. ובעמצאות קסם אנחנו מפעלים את תגובת השרשרת לפעולה הטבעית הזאת. ואלו כישוף הוא דבר אשר לא היה אמור לקרואת בכלל ואנחנו בני האדם יצאנו אותו(משוא שבלי התערבות האדם לא היה קורה) אני יודע שבהתחלה זה לא נישמע מובן אבל אחרי כמה זמן מבנים את שורש הענין Y.G.A the CAT

CAT4

New member
בי דיפרנג O.K

אז ככה אני מתמש ברייקי כחלק מתהליך החיים שלי. רייקי היא שיטה של ריפוי אשר מתמשת באנרגיה של היקום לריפוי זה סוג של קסם. אני מחשתמש ברצונות שלי כדאי לשפר את המל לרצוני בעמצעות הרבה כוח רצון והיחולט לונוות אותו למטרות מוגדרות מראש.

Nuxx5

New member
אני מתכוון

אני מתכוון לקסם אחר, לא קסם שעובד עליך פסיכולוגית ויעני בסוף קורה לך דבר טוב... האם מישהו באמת עשה כזה דבר אי פעם?

CAT4

New member
אם אני מרגי חום זורם בידים שלי

אז אני מרגיש שחום זורם בידים שלי. או במיקרה שלי אני מרגיש אנרגיה של חשמל.

RainBird

New member
אני אסביר המאגיה הינה מתנה שמגיעה מהטבע. והמאגיה לפיכך, פועלת באופן טיבעי. אין ניצוצות, אש סגולה, ושאר דברים שרואים בסרטים אבל אני אתן לך דוגמא לכישוף, הייתה לי מורה נוראית לאנגלית שרצתה להוריד אותי ל4 יחידות, ואני עשיתי כישוף הקפאה, ככה שאני בדיוק מחוץ לטווח השגתה כל פעם שהיא תנסה להוריד אותי קבוצה. אבל שוב, זה בסך הכול צינצנת עם נייר סיגיל וקרח, זה לא אש סגולה מהידיים... ארדן

CAT4

New member
אתה לא תראה אש סגולה מהידים כי

מה לעשות אבל כמו שאורים "הדור ירד" כלומר האיכות שלנו נמוכה. ואנחנו צרחים לעבוד קשה בשביל להסיג אתה שהסגו אנשים לפני דורת בקלות רבה. דוגמא. מתאי בפעם האחרונה חשתה באנרגיה סיבך. ברגשות של האנשים סביבך. לא ראיה או שמיאתם אל להרגיש אותם ממש. זה אחד. ושנית כסם הוא מה שבראש לא מה שבעין מה שנירא לעין הוא מעשה להטים. מבין אותי

RainBird

New member
להרגיש את האנרגיות ואת רגשות הזולת אני יכול תמיד וגם הטלה אסטראלית וראיית העתיד ומטבע הדברים שאני רואה, האש הסגולה היא לא טיבעית לפיכך לא יהיה צורך להשקיע בה אנרגיה

למעלה