כישוף...

talila3611

New member
כישוף...

היתי אצל רבנית שאמרה לי שהגרוש שלי כושף. אני רוצה אותו חזרה...היא אמרה לי מה לעשות כדי להסיר זאת. חל בו באותם ימים שינוי מדהים, עם רצון לחזור אלי ולילדות שלו. ואז פתאום הכל התהפך, הוא חזר אל חברתו הנוראה. האם יכול להיות שהיא עשתה משהו ממש חזק ? כי הוא חזר להיות מפלצתי. נאמר לי שהאשה הזו שלו מתעסקת בזה. האם עדיין אני יכולה לנסות להסיר את זה ממנו. אני ממש מרגישה שהוא במצוקה, הוא ממש כאילו כבול אליה (אמר לי שלא אוהב אותה) ולדעתי הוא לא מצליח להשתחרר ממנה. האם כדאי לפנות שוב שיואמרו לי מה לעשות ? תודה.

RainBird

New member
תראי- מניסיון אישי? עזבי הסרה או לא הסרה- כישוף מגביר, לא יוצר יש מעין. הוא חש כלפיה משהו. את צריכה לחיות עם זה. במקום מסויים הוא מפלצת- את צריכה לחיות גם עם זה. בסופו של דבר, אהבה מנצחת גם לחשים. אז אם את זו שהוא בוחר, בין כה וכה הוא יהיה איתך בסופו של דבר. ארדן.

neophile

New member
האם יש צדק בעולם?

האם המצב שאת נמצאת בו צודק? תשאלי את עצמך

RainBird

New member
אני מתחיל לאבד סבלנות. אל תלך סחור סחור- יש לך משהו לומר, תאמר אותו וזהו.

talila3611

New member
???

למה התכוון המשורר....האם יש צדק בעולם ? אין. יש עוולות בלי סוף....האם יש צדק שלילדות שלי אין אבא בבית והוא עבר לגור עם גרושה אחרת + 2 בבית אחר, עם ילדים לא שלו שהוא לא סובל אפילו....אין צדק בעולם. זה ברור. אבל ברור לי שבמקרה שלו יש גם משהו מעבר...כמו כח שמושך אותו לשם. הוא אמר שהוא לא אוהב אותה !!! ואמרו לי שהיא מתעסקת בכישופים !!! ואני מוכנה לקבלו בחזרה. זה הכל.

ForbiddenSoul

New member
מוכנה לקבלו בחזרה?

זה נשמע כאילו שאת מוכנה "לעשות לו טובה" או משהו... תראי, לכל דבר שקורה לנו בחיים זה בעצם שיעור שאנחנו צריכים ללמוד. במקרה הזה כבר נאמר לך שאם באמת הוטל עליו כישוף מסויים והוא לא אוהב אותה כמו שהוא אותך, הוא יחזור אליך. ואולי את צריכה ללמוד להמשיך בחייך ולתת לזמן לעשות את שלו.

neophile

New member
מה את אוהבת לעשות?

איזה תחביבים יש לך? האם יש לך זמן לתחביבים? איך הקשר שלך עם אנשים באופן כללי?

PurpleFilth

New member
שאלה מעניינת בהקשר הזה.

לא להיות מופתעת אם אני אראה אותך שם עם גרזן?

RainBird

New member
*אני* לא אהיה מופתע. לפחות יהיה יותר קל לחתוך את הפוקצ'ה.

ההגמון

New member
../images/Emo6.gif

נראה, נראה... אבל לא גרזן, אם כבר, חרב צלב או קטאנה... או פשוט סטיק. ואני צוחק, אני לא מאיים או משהו, אני ממש מקווה שזה ברור.

gwizard

New member
אני מקווה כי זה ברור לכולם...

שלא מביאים נשק או סמים לקניון, כן ? זה ככה סתם תזכורת קטנה, במיוחד אחרי שקראתי על איזה דרואיד בבריטניה שהסתובב בגלימות עם חרב על גבו בקניון ועשה שופינג. כאשר המשטרה עצרה אותו הוא טען כי לשאת חרב במקום ציבורי זה לגיטימי כי זה חלק מהאמונה הדתית שלו. תמהוניים יש בכל מקום.....אמר המכשף הוויקאני

PurpleFilth

New member
מה, באמת?!

שיט, זה אומר שאני צריכה להשאיר את המאג שלי בבית...שלא לדבר על קרב פטישי המלחמה שרציתי לעשות על קוקאין...

קודם כל את צודקת

זה נורא. זה נורא עצוב וזה לא הוגן שהגבר שאת אוהבת עבר לחיות עם מישהי אחרת. זה מכעיס שהעיניים יוצאות מהחורים וזה מכאיב במידה בלתי אפשרית. ועם כל זאת הדברים קרו וכמו שאמרו לך כאן קשה מאוד להילחם ברגשות שקיימים, אפשר לזק או להחליש אבל קשה להילחם. אני הייתי משקיעה את כול הכוח והעוצמה שלי בלבנות את עצמי מחדש. כי גם אם תצליחי להחזיר אותו מה שהיה לא ישוב להיות. בהצלחה. אני מחזקת את ידייך בהתמודדות שלך.

למעלה