כישוף

כישוף

זהרורי אור עולים מתוך ידי ענן ערפילי מגופי עיני רושפות פוך אצילי ריח קטורת בבגדי באת אלי ותחייך ידיך חובקות את מותני ירכיך נצמדות אל ירכי גופי בוער כשלהבת אש ותלך היה או לא היה? ההיה זה כישוף? חזיון תעתוע של הגוף?

odo13z

New member
כושפתי........../images/Emo66.gif

הבאת.... אורות וצללים חיוך...ומכאובים לא...לא היה זה חלום זו הייתה ממש.... מציאות...מתוקה כדבש לא די... לעולם לא יהיה די..... אחלום...אתגעגע...אנסה אתקשר...אחזר...אפתה.. כל יום בחיי.... כי אין די....

דבש

דבש, ניגר מבין אצבעותיך ממלא את נחירי כדבורה אעוף אליך בך להתפלש גופך ינצוץ במתיקות ואותך אבקש אצעק במלא גרון אך לא תשמע כלום קולי זועק המהום.

odo13z

New member
דבש קייץ...../images/Emo66.gif

זעקתך החנוקה מחרידה לילולתי מבעירה את ימיי אצבעות ידייך על צווארי...חדרו כה עמוק אל גופי...אל נפשי... נעצי בי שינייך שתי את דמי כמתק דבש...ענבי קייץ בשלים עונג מופלא להיות איתך...בתוכך... כל טיפה שזורמת עושה....רק לחייך

כמעט כמו ערפד

חיית לילה הנך, טורף עלמות. בעיר היית סיוט חלומות. אך אני ממך לא אפחד, גופי למראיתך רועד, ולקחת אותי אתה רשאי מיום שנגעת בנפשי בחשאי.

odo13z

New member
לא טורף....../images/Emo66.gif

פרפר לילה ... חיוור לא חיה...לא טורף חולה אהבה חסר תקנה הרגיעי את הולכי הדרך.... אינך בסכנה... שירי געגוע רושם יום יום מצפה לשיוא כמעט בלי חלום.... לא טורף...לא חיה... סתם....חולה אהבה.

ציניוני

New member
יקירתי שמעי

ראשית זה נהדר , שנית אני חושב שהשתמשת במילים קצת גבוהות בלי לעבד אותם נכון שיהיו שזורים בצורה קולחת בשיר עצמו

שמים1

New member
מכושפת ../images/Emo79.gif

שיערותיך הלחות נוטפות טיפות מים והן יורדות במורד גופך מתגלגלות כיהלומים בוהקים. שפתייך מלוחות אצבעותיך מלטפות וכולי פליאה ונחת מחניקה אנקה של תשוקה. הזה כישוף או אהבה?

למעלה