כישוף

datchi2

New member
תני לזמן לעשות את שלו...

מה שצריך לקרות יקרה... אהבה זה כח חזק בפני עצמו ותאמיני לי אם נועדתם להיות ביחד זה יקרה ואם לא אז לא כישוף זה יכול להוות מצב זמני ואז בעצם כח אחר שאולי אמור היה להיוצר יבוטל תחשבי על זה! פרידות זה דבר קשה מאוד אבל תמיד צריך לראות את חצי הכוס המלאה

אני מרגישה

שזה המוצא האחרון שנשאר לי.מצטערת שאני פונה לכיוון הזה.אבל אין מה לעשות אני לא יכולה להמשיך להתייסר.

EvilFlame

New member
כישוף אהבה לא גורם לאהבה

זה סך הכל רגש מזויף שמעוררים בVICTIM

אתם מתנהגים כאילו

שאם הלילה אני עושה את הכישוף מחר הוא בא אליי וחוזרים להיות ביחד. מי בכלל מבטיח שזה יעבוד לי?

RainBird

New member
יש סיכוי טוב שזה יעבוד לך. יש לך רצון עז ונחישות וזה דבר מאוד חשוב במאגיה עצמה. שלא לדבר על אמונה ותלות והצורך עצמו מגביר את הסיכוי להגשמת הלחש.

EvilFlame

New member
הכישוף יעבוד

אם תרצי שיעבוד. אם יש לך רצון אדיר זה אמור לעשות BOOST לכישוף שלך. נראה מה יהיו התוצאות

אולי די כבר

עם כל הויכוחים האלה? תפסיקו בבקשה, אני לא זאת שצריכה להפסיק את כל זה נכון? יש גבול לכל "דאגה" אז די! זה כבר ממש לא יפה לומר "אני משתוקק לראות איך תיפגעי" ודברים כאלה. זה ממש מעליב חברה, אז די, בסדר? די.

Soul Reaper

New member
יאפ, תנו לה להתמודד עם הבעיות שלה

וחסר לה אמונה ושליטה באנרגיה =\ לפי ההודעות שלה היא לא ממש בטוחה שזה יצליח .. אם היא לא בטוחה במצב כזה אין הרבה סיכויים, אני טועה?

נכון

אני לא בטוחה כי זה לא בטוח? זה לא משהו שיש לו הוכחה שהוא בטח עובד. אבל יש לי רצון אדיר אז אולי זה יכפה על חוסר הניסיון.

ToryMaster

New member
בחיי

ברגע זה אני אקנה לך את העולם, נשבעת. תקשיבו לריקי, כי אחרת אני אהיה לא נחמדה.

EvilFlame

New member
את? לא נחמדה? אין סיכוי!

כן ריקי למה לא תיהי זאת שמפרידה בין זכרים פרימיטיבים שתפסו אייל XD

תשמעו כולם

התגברתי על הבעיה הטכנית של אתמול. הלילה בלי נדר אני עושה את הכישוף.אני מצטערת שאני נאלצת לעשות דבר כזה. הגעתי לחוסר עונים וכאב לב אדיר. שהאל ישמור על כולנו.

את מתכוונת ל"אונים"...תעשי מה שבא

לך. בהצלחה. אני אמרתי והצעתי את שלי. אמרתי לך אבל את לא מקשיבה. הפזיזות באה מהשטן

תקשיבו

עכשיו דיברתי איתו במסנג'ר וזה גמר אותי שהוא כזה אדיש אליי. יש אפשרות שמחר אני רואה אותו.בעזרת האל הלילה אני עושה הכישוף ומחר יתחילו לבוא התוצאות.אני נואשת.

לא נראה לי שאת מספיק מוכנה

בשבילי מספיק להסתכל בשמי הלילה כדי לראות שיהיה לך מכשול גדול להצלחה.

למעלה