משהו אחר הכוונה ל- בצד שבו קוראים בכף היד זה מסמל משהו אחר (אבל רק נדמה לי)
מ מכשפופה New member 16/6/02 #20 משהו אחר הכוונה ל- בצד שבו קוראים בכף היד זה מסמל משהו אחר (אבל רק נדמה לי)
I i am rael New member 17/6/02 #23 ישנם מלא אירסים על כף היד! אם תשימו לב בכל הכף תמצאו מלא התחברויות של קווים שיוצרים איקסים! לדוגמא- אם תרימו את הבוהן תראו מלא איקסים קטנים (שלמיטב ידיעתי מסמלים אהבות בחיים)
ישנם מלא אירסים על כף היד! אם תשימו לב בכל הכף תמצאו מלא התחברויות של קווים שיוצרים איקסים! לדוגמא- אם תרימו את הבוהן תראו מלא איקסים קטנים (שלמיטב ידיעתי מסמלים אהבות בחיים)
M magica New member 18/6/02 #24 M\W מסמל הגנה של כוח עליון או משהו כזה :יעזרו לך להחלץ מצורות שתתקל\י בהם
מ מכשפופה New member 18/6/02 #27 יש לי כזה!!!!../images/Emo105.gif הצדדים של ה M נוצרים מקו הראש וקו הלב ובניהם ה V קווים שונים לגמרי אבל הכל מתחבר לM או W תלוי איך מסתכלים ובאמת יש לי מזל כזה שמכל צרה (טפו טפו טפו בלי עין הרע) אני *איכשהו* ניצלת מכל צרה!!!!
יש לי כזה!!!!../images/Emo105.gif הצדדים של ה M נוצרים מקו הראש וקו הלב ובניהם ה V קווים שונים לגמרי אבל הכל מתחבר לM או W תלוי איך מסתכלים ובאמת יש לי מזל כזה שמכל צרה (טפו טפו טפו בלי עין הרע) אני *איכשהו* ניצלת מכל צרה!!!!