כישוף

• פותח הנושא malh
  • פורסם בתאריך

malh

New member
כישוף

שלום לכול חברי הפורום יש לי שאלה במקרה ואני מכשף מלידה, איך אני יכול לדעת את זה? שמעתי על x על היד, אבל הרי לכולם יש איקסים... ועל איזה ספרים את ממליצים כדי ללמוד כישוף? תודה ביי

SaberTooth

New member
"ספר כישוף"

"ספר קישוף" (אני מתנגד למושג הזה, אין כזה דבר "ספר כישוף" אבל שיהיה) שאני ממליץ עליו הוא "כישוף וקסם" של ק´ אמבר, כוהנת וויקאנית מארה"ב. הספר מצויין למתחילים.

L e s t a t

New member
נכון, אבל

כל הספר כתוב מנקודת מבט וויקאנית. יש בו מעין הטפות, יש חלק שאומר "מכשפים לא סוגדים ליישות כזו (השטן) ולא היו עושים זאת לו הייתה קיימת" נכון, אפשר לפרש את זה ככה שהיא מנסה לומר שבתיאוריה אם יש ישות כזו אז היא לא סוגדת לה אבל אפשר גם לפרש לכיוון אחר - היא לא קיימת ואין אף מכשף שעושה זאת וגם לא כסמל, נקודה. כל הספר מלא בוויקאניות מובהקת (חוק השלוש, סאמרלנד, וכו´) ובכלל הספר מתחיל בשבועה הוויקאנית (המקוצרת). צריך היה לקרוא לספר הזה Wiccan Magick במקום True Magick.

SaberTooth

New member
נכון שהספר ויקאני, אבל...

נכון, הספר ויקאני בטרוף, אבל הוא כתוב בצורה יפיפיה, מחולק לשלבים ומאוד מסודר, הוא מספר הרבה אינפורמציה חיונית למכשף המתחיל. אני חושב על עצמי כשמאני למרות שעדיין לא ביצאתי אף לא טקס אחד, אני נזהר באינפורמציה בספר ומנסה להבדיל הכפיה הויקאנית בספר לבין האינפורמציה החיונית לי, למשל בסוף הספר יש נספח שמספר על היסודות, אינפורמציה כזו חשובה לשמאני. וחוץ מזה, למה תיפית, הרי הספר נכתב ע"י כוהנת ויקאנית. בקיצור, אני ממליץ על הספר אבל עם הקורא לא ויקאני שיזהר במידע.

L e s t a t

New member
לא

הוא נותן אימפורמציה חיונית למכשף הוויקאני. ואם אתה רוצה להיות שאמאן, אני מציע שתתחיל באתר של טרה (יש אליו קישור בפורום שאמאניזם ופאגאניזם) ולא בספר הוויקאני משהו הזה. צודק, כמו לכל דבר - גם לו יש פה ושם חלקים טובים: כמו הסוף..

SaberTooth

New member
תוכל לתת את הקישור שוב../images/Emo35.gif

הכתובת שנתת היא "www." שלא מובילה שלום מקום והבתובת בקישורים של פורום שאמניזם ופאגניזם היא "http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/www.shamanvision.com"

RainBird

New member
הצלב המיסטי מראה על יכולות מיסטיות מולדות ולשאלה איך יודעים אם אני מכשף טיבעי זה התשובה היא: פשוט יודעים. ארדן

L e s t a t

New member
זה משנה איפה על היד?

יש לי X על כף היד, איפה שכל הקווים האלה שמראים לי שכשאני אמות אני כבר אראה את הנינים שלי
.

מכשפופה

New member
לי דווקא יש

איקס שהורידיםיוצרים מקדימה, ומהידע הקטנטן שיש לי בקריאה בכף היד, איקסים אמורים לסמל משהו אחר... (לא בטוח) אבל מישהו יכול לספר לי איםה אמורים להיות האיקסים? תודה מראש ותדה לאחר כך:)

למעלה