כישוף.. תעזרו לי!

ohadbmw

New member
כישוף.. תעזרו לי!

שלום!! אני חייב לשאול אותכם שאלה..אני מאד יודה לכם אם תענו לי.. ראיתי אצל חבר שלי במפתיע בקבוק קטן עם פלפלים חריפים וכששאלתי אותו מה זה הוא אמר שזה פלפלים חריפים עם וודקה.. אני מאד חושד שזה מן כישוף.. בבקשה כל מידע שיש לכם בקשר לזה.. תגידו לי!! תודה, אוהד...

ToryMaster

New member
../images/Emo4.gif

וגם אם זה כישוף (לדעתי זה לא) אז מה? פלפלים חריפים בוודקה, אם אני זוכרת נכון, ראיתי פעם מתכון לזה, זה אמור לצאת טעים
לא ברור לי למה להסתובב עם זה על הצוואר, אבל שיהיה. עד כמה שידוע לי, כישוף זה לא.

ohadbmw

New member
רוב הסיכויים שזה כישוף..

כששאלתי את חברה שלי מה זה הבקבוק עם הפלפלים היא ענתה שזה בקבוק עם וודקה ופילפלים וזה לשיער.. אבל מה זה עושה במטבח?? ולמה היא גימגמה? והיא גם אלרגית לפילפלים.. השאלה שלי מה זה יכול להיות? איזה כישוף יש עם פילפלים?? אני חייב תשובה זה רציני..

ויכול להיות שזה לא שלה?

לא, אני לא חושב שזה כישוף. אני גם מכיר וודקה עם פלפלים חריפים, דווקא לשתיה ולא לשיער, אבל כמו שיש אנשים שמשתמשים בשמן זית לשיער ובשאר מאכלים, אולי גם זה?

P o M i K i

New member
שניה תן לי להבין...

הלכת ומצאת אצל חבר שלך המטבח בקבוק אם פילפלים חריפים? מזה אתה מתרגש? חשבת אולי אם זה בקבוק אם פילפלים חריפים והוא אומר לך שזה בקבוק אם פילפלים חריפים? וגם חברה שלך אומרת לך שזה בקבוק אם פילפלים חריפים אז זה אולי בסך הכל בקבוק אם פילפלים חריפים? אין פה שום כישוף יש פה בסך הכל בקבוק אם פילפלים חריפים (וודקה)... או שפיספסתי איזה חלק בילתי נראה בהודעה שלך או שפשוט שחכת להוסיף משהו כאן...

Envenom

New member
Flaming! Fun!

פלפלים עם וודקה אתה אומר? היה במקרה גם מלח בסביבה? ואולי חלב במקרר? כי ביחד הם יוצרים חומר נפץ ממש אדיר שיכול לפוצץ שכונה. אה, ואם במקרה גם היה שמן זית באיזור אז בכלל זה יכול להיות כישוף לשליטה על העולם, הרי זה מה שכל המאגים רוצים.. לדעתי אתה צריך להכין לחבר שלך רעל (תפנה למדביר בשביל מתכון) ולתת לו את זה בזמן ירח מלא, כשביד שמאל אתה מחזיק בואש וממלמל "מזלשא ניגיי"

La Bruja Buena

New member
נו, באמת...../images/Emo6.gif

חבר שלך צופה בתוכנית של אודטה דנין? המירשם לכישוף הוא כזה: (ויקי אמרה שמותר לפרסם, כן?) להכניס פילפלים חריפים לבקבוק עם וודקה, להשאיר שבועיים בארון סגור, אחרי שבועיים להוציא מהארון, למרוח על הקרקפת ולהמתין 20 דקות, לשטוף. אה, שכחתי לציין, מטרת הכישוף: המרצת הקרקפת...

ToryMaster

New member
איזה קטע!

זה גם שווה משהו? זה יכול להיות אחלה תירוץ להכניס קצת אלכוהול לבית שלי

למעלה