כישוף ראשון

Sonata Of Tears

New member
כישוף ראשון

קראתי את כל המאמרים,העתמקתי בלינקים אני עושה כל יום תרגלים וויזו'אלים ותרגילי זכרון אני עושה מדיטציות ויוצא לי אחלה אני רוצה להתחיל. כישוף ראשון, אם מה להתחיל? איזה כישוף? אני יותר מתעניין במאגיה השחורה ממה שלמדתי עליה בהתעסקות אם הדימונים. תגידו לי אם מה להתחיל,בעיקרון כלים אין לי,ומתוך אידיאולוגיה

yidan

New member
מצתרף לשאלה

אני יודע שכבר נתנו לי כישוף אבל לא ממש הבנתי אותו אז תודה מראש

השאלה היא

איזה כישוף אתה רוצה לעשות? איזה כישוף אתה מרגיש שיש לך כוח לעשות אותו? זאת לא תורה שלומדים רק מאחרים. תלמד גם ובעיקר מעצמך.

yidan

New member
אני לא יודע

אף פעם לא עשיתי כישוף ואני נורא רוצה להתחיל. אני רוצה לעשות כישוף פשוט שיש הרבה סיכויים שהוא יצליח.

מורגיין

New member
אכן שאלה קשה שאלת...

נושא לכישוף הראשון... א. אתה צריך שזה יהיה כישוף שאתה באמת רוצה לעשות, משהו שאכפת לך ממנו באופן משמעותי אחרת פשוט לא יהיה לך מספיק אכפת לבצע אותו כמו שצריך. ב. מצד שני אם אכפת לך ממנו יותר מדי\ אתה מתרגש ממנו\ עוצמת הרגשות שלך כלפיו היא עזה מאוד, בגלל שזה כישוף ראשון יהיה לך קשה להפסיק לחשוב עליו ו\או להתנתק ממנו אחרי הכישוף ולשכוח (עד שתראה אם זה עובד או לא), ותגרום לך להתרגש מדי בזמן הכישוף, ולבקר את עצמך, בקיצור, יותר מדי אכפתיות (אלא אם כן אתה ממש יכול להתנתק ממנה), יכולה להפריע כמו קצת מדי. אני הייתי דוקא ממליצה על משהו פשוט, ויומיומי שכזה... למה? כי תוכל לראות את התוצאות ישירות (ולא למשל, אם תבקש יותר אהבה ביקום)... אם תבקש משהו פשוט וישיר, תוכל לדעת אם הוא עבד או לא, וללמוד ממנו בהתאם. הייתי בוחרת משהו מעשי, כן, כי פעם ראשונה אתה עדיין צריך לשכנע את המוח שלך שאתה לא עובד עליו, ומה שקורה באמת "אמיתי" ואם תזמן איזה משהו, או תעשה מסע אסטרלי כלשהוא, או תעשה דברים קצת יותר ארטילאיים כמו "כישוף הגנה", המוח ההגיוני שלך יכול להפריע לחוויה הטקסית שלך, ולטעון שזה לא הגיוני, שאתה בטח מדמיין וכ' וכ'... משהו מציאותי שיקרה כבר קצת קשה להפריך...

jbu

New member
הכי טוב לעשות

הכי טוב לעשות משהוא שאתה חשבתה עליו הרבה זמן וכבר תכנתה את קווי המתאר של הטקס, משהוא שאתה רוצה.

Sonata Of Tears

New member
טוףף...עשיתי את הראשון

שלי אתמול בלילה,עשיתי כישוף כבילה לידידה שלי שלא תפגע בעצמה...אני לא יודע אם זה הצליח . אבל אני הרגשתי משהו מיוחד ...ממש הרגשתי שהגוף שלי עובד ומעמצץ ואז ראיתי כאלו בעניים שלי שהם היו עצומות מלא צבעים ועמוד שמסיביבו יש גלים נורא חזקים בצבע לבן נראה לי זה היה אנרגיה,אבל אין לי שמץ של מושג מזה היה מוזר שהעניים כאבו לי נורא אחרי הכישוף.. ואז נשמתי בכבדות...

למעלה