כישוף לא מכיוון

popo1234

New member
כישוף לא מכיוון

רבתי אם חבר שלי בריב הזה קללתי אותו ובקיצור רק קללות אבל לאא בכוונה כאילו בלי כישוף יוםלמחרת הוא עשה תאונת דרכים קשה והוא במצב קשה אני מרגיש אשם הם זה בגלל יכול להיות שכוח המגי שלי נקם בו במקומי תעזורו אני מרגיש רע מאוד

playtrip

New member
כן, אתה בטח אשם.

אבל אצלי זה גרוע יותר, כל פעם שאני פוגם בברית שער הדולר עולה!!! חוץ מזה, פעם הייתי פוגם בברית הרבה וזו הייתה תקופה שהיו בה הרבה פיגועים. אז תאשימו אותי בכל הפיגועים שהיו אז, זה הייתי אני ואני בטח קשור גם לצונמי שהיה כי פגמתי בברית כי שמעתי זמרת ממוצא קוריאני אז ה' העניש אותם. שמע, אם זה מה שקורה לך כשאתה מקלל, זה נותן לך הרבה כח! >=) נסה להשתמש בזה למטרות אישיות ולקידום עצמי! אם אני הייתי יכול לקלל ואז מישהו היה מת הייתי מקלל הרבה אנשים. אבל כשאני מקלל זה חוזר אלי בסוף. אל תצטער, אם ה' הפקיד בידך את הכח הזה תשמח, מקללות לא באמת אמורים למות ולא יאשימו אותך בעולם הבא, למרות שאתה אשם. אפילו עם זאת, ה' אשם כי הוא נתן לך את הכח לפצוע את חבר שלך, אז תאשים את בורא עולם, או יותר נכון תודה לו על המתנה הנפלאה שהביא לך! את הכח לקלל אנשים ולפגוע בהם במילה! קדימה! רק בגלל דיבור שבמקרה התגשם לא מגיע לך עונש מיידי שמיים. אפילו שאתה גרמת לזה. =) סלח לי אם אני פוגע בך.

playtrip

New member
לא בדיוק.

עכשיו ברצינות. אתה בטח אדם טוב ורק ה' מחליט מי ידרס ומי לא, כך שידו של ה' על העליונה. וכך רצה השם, שחברך יחווה יסורים וזה יצא כך כדי לחולל נפלאות, כך שאתה לא באמת "אשם". בעניין פגם הברית. הפיגועים כן היו בגללי. עובדה שמאז שהפסקתי לפגום בברית הם נפסקו. וחוץ מזה הדולר תמיד עולה דווקא כשאני פוגם בברית, אז תאשימו אותי לגבי זה שהדולר גבוה ושהיו פיגועים. יום אחד כשאעלה לשמיים עלולים להאשים אותי בכל זה.

playtrip

New member
כשאתה שופך זרע לבטלה.

או במילים אחרות, אוננות. זה מביא הרבה צרות לאדם. עד כמה שזה נשמע טיפשי.

RainBird

New member
דווקא זה מביא סיפוק מהיר ושלווה. אין לי מושג מה יש ליהדות נגד זה. החיים שלי טובים.

Thanos

New member
נו מה הקטע

זה פורום מאגיה לא פורום אני-מאמין-יותר-בה'

תמיר302

New member
מה עוד

שקוריאה כלל לא נפגעה בצונאמי...אבל מה זה משנה, הם כולם גויים, הלא כן?

Thanos

New member
כן

נחותים

lazaros999

New member
בואו נהיה יהודים טובים

נלך לחפש משהו שונה מאיתנו ונמצא סיבה לשנוא אותו

חשיבה מאגית זה מאפיין

של שלב בילדות. אל תכנס לזה. צריך לדעת מתי יש להפעיל חשיבה כזאת ומתי הדברים קורים בלעדינו

למעלה