כישוף אמיתי

dopey_wizard

New member
אהה- אז אני מצטער

ומודיע רישמית שלא התכוונתי!!!!!!!!!! ( בדרך כלל אני אף פעם לא מנסה לפגוע במישהו)

Charmed One

New member
אני ממש לא מאמינה../images/Emo91.gif

אני לא מאמינה לדברייך!! מה זאת אומרת אנשים מטופשים שלובשים בגדים מטופשים ולוחשים מילים לאל השמש. דבר ראשון, לכל דת יש אלוהים אחרים, יש כמה שיש להם אלוהים משותף, אבל זאת לא הפואנטה. אני מנסה להסביר לך, שבכל דת יש אל- אל שהם מאמינים בו. אל שלדעתם הוא הגדול מכולם, האל שלהם. ואני חושבת שזכותם להאמין בו, כמו שאנחנו מאמינים ב-ה´ אז זכותם להאמין באל בו הם חושבים לנכון, לכל אחד יש דעות שונות, ואני לא חושבת שהם לוחשים לאל שלהם שטויות, פה- אצלינו, אנשים הולכים לבית כנסת ומתפללים ל-ה´ וגם אומרים מילים "מטופשות" כמו שאמרת. אז למה אתה שולל את הדתות האחרות?! אנחנו בדיוק כמוהם. עכשיו, בקשר לנושא של המכשפים והבגדים המטומטמים, יש אנשים שיש להם הרבה ביטחון עצמי, ואם הם חושבים שהם מכשפים אז זאת אומרת שיש להם הרבה ביטחון והם בני אדם חזקים שמאמינים בעצמם, אני לא חושבת שאתה צריך לשלול את זה. וחוץ מזה-יש אנשים שיודעים לעשות כשפים, אנשים בעלי אמונה מאוד חזקה והיכולת, להבין מה הם עושים. יש אנשים שרואים את עצמם כחלון לעולם הבא, ואני מאמינה בכפשים ומאמינה שיש אנשים שמסוגלים לעשות אותם והם לא צריכים להתלבש "מטומטם" בשביל זה. עכשיו עוד דבר- תגדיר "בגדים מטופשים"- פריקים למשל לא לובשים בגדים שנראים למרבית האנשים "מטופשים"? ולא רק פריקית, גם אנשים מדתות אחרות ועדות אחרות שמאמינים בדברים שונים. מקווה קראת את המכתב שלי והבנת בו את העיקרון שלי. ממני: מכושפת. לקרוא ולהעמיק

nosferatu

New member
מכושפת...

אני לא חושב שקראת את כל מה שכתבתי באותו מקום, ואם כן אז לא הבנת אותי בכלל. זאת היתה תגובה לממשהו שכתבו לי וניסיתי להראות שזה מה שרוב האנשים רואים בדברים האלה, תקראי עוד פעם את מה שכתבתי....עד הסוף ותביני...

למעלה