כישוף אמיתי

nosferatu

New member
כישוף אמיתי

בדרך כלל כישוף ובעצם כל דבר אחר שקשור לעולם הרוחני, לעולם שמעבר מתפרש אצל אנשים בצורות ממש לא נכונות. זה קורה בגלל העובדה שקיימות רמות שונות של הבנה, בכל דבר בחיים, כל דבר שבנאדם מבין הוא מבין אותו בצורה מסוימת, וככל שנכנסים יותר ויותר אפשר להגיע למקומות מטורפים, ואני בכלל לא מדבר על ידע בנושא מסוים, אני מדבר על להעמיק בהבנה שזה דבר שונה לגמרי. רוב האנשים לא יודעים בכלל במה מדובר כשמדובר בכישוף, זה לא קסם ולא אשליה ולא לחשים מטומטמים, זה עולם...זה עולם שקיים בדיוק כמו העולם שמוכר לנו (הוא למעשה חלק בילתי נפרד ממנו..).עולם כל כך מדהים. אז אם יש בניכם אנשים שהנושא הזה מענין אותם, והיו רוצים להבין מה באמת קורה שם או מבינים באמת מה קורה שם אז תכתבו...

The Wraith

New member
ובכן

נתחיל בשם שלך, אינני זוכר אם זו לטינית, ספרדית או איטלקית (נראה לי שאיטלקית) אך פירושו "מת מהלך" או "חי-מת", כמה "רוחני" ו"אור" מצדך... נמשיך לזה שכל קשר בין כישוף לרוחניות הינו מקרי בהחלט, בשבילי זה מדע, המדע הפסיכולוגי, יום אחד זה יוכח ביתר דיוק. וכמו שאנטון לה-ויי אמר "הקסם של היום זה המדע של המחר". כישוף זה לא עולם, כישוף זה חלק מהעולם שלנו, מאגיה היא כלי, נקודה.

nosferatu

New member
היי

נתחיל בשם שלי כמו שאמרת. אז אני חושב שההבנה שלך בנושא מאוד מצומצמת (הבנה לא ידע, אם תדע אם השם הוא לטיני או ספרדי זה לא יעזור לך כל כך).אסור להגדיר לעצמנו ככה מילים בצורה שאתה עושה ("מת חי") כשאתה עושה את זה ההגדרה שבחרת ישר מתקשרת לקונספט מסוים שיהיה לך בראש (נשקבע לפי החיים שעברת, החוויות האשיות שלך). המון דברים יכולים להראות מגוחכים כשלא באמת מבינים אותם. אני יתן לך דוגמא ניקח למשל איזה טקס או פולחן, אפשר לראות בזה משהו ממש מטומטם, אנשים שקוראים לעצמם מכשפים לובשים בגדים מוזרים רוקדים מסביב למדורה ממלמלים משפטים מטופשים לעצמם וקוראים לאל השמש להצטרף אליהם לטקס...מגוחך לא...? פרמיטיבי...לא?...."אל השמש". אבל אם נכנסים לזה ומנסים להמין את זה אז אולי רואים שהאנשים האלו הבינו שקיימים מצבים שונים של תודעה, של קיום, וכשמדברים בקול רם (לא סתם מדברים....לא נכנס לזה עכשיו) מתחברים לתת מודע או מגיעים לרמה שונה של מודעות (שזה אותו דבר במילים אחרות, דרך אחרת לראות את זה), ואל השמש הוא בעצם הכח שנמצא באנרגיה העצומה של השמש וכל המטרה היא להתחבר לאנרגיה הזאת, להיות חלק ממנה (וזה אפשרי) ובקיצור הבנת על מה אני מדבר. אז כשתחשוב על זה אולי פתאום תראה שבמקרה הזה "מת חי" מתקשר אצלך למוות ומוות הוא שלילי בשבילך אבל כשתבין (כשבאמת תבין) שמוות הוא בכלל לא דבר שלילי ולא סוף, אלה המשכיות ישירה של החיים (אתה פשוט במקום שממנו אי אפשר לראות את הדברים האלה, ואני יודע את זה בגלל שגם אני הייתי שם, לפני שדברים התחילו להתבהר כל כך...) כשתנסה להבין, אולי תחשוב ש"מת חי" הוא יצור חי שמודע לעולם שלנו בצורה שלמה או לפחות מודע ליותר מהחתיכה הקטנה שאנחנו רואים מהחיים...ואולי תחשוב משהו אחר... תחשוב על זה...צריך רק לחשוב...להתבונן....ולהבין. ובנתיים על תקבע כל כך מהר מי "רוחני" ומי "אור"...

Eran911

New member
למה אתה מצוטט את אנטון לה-ויי? ../images/Emo58.gif

אנטון לה-ויי היה בכלל מקים כנסיית השטן בארצות הברית, והכישוף והקסם שעליהם הוא מדבר זה לא כל הטווח של המאגיה אלא טווח קטן. הוא לא דיבר על קסם שנועד לעזור לאדם וזולתו, אלא על קסם שנועד לעזור לאדם עצמו וזהו (בגישה אנוכית שכזאת). ובכלל הוא לא היה נחשב למכשף חזק במיוחד מחוץ למסגרת של מאמיני דתו.

The Wraith

New member
טוב החלטתי להגיב

"למה אתה מצוטט את אנטון לה-ויי?" למה לא? "אנטון לה-ויי היה בכלל מקים כנסיית השטן בארצות הברית" כנסיית השטן פועלת כמעט בכל מקום - גם בארצנו, דרך הגרוטוס. "והכישוף והקסם שעליהם הוא מדבר זה לא כל הטווח של המאגיה אלא טווח קטן" לא, הוא הציג שיטה מאגית אחרת. מי יכול לדבר על כל הטווח של המאגיה? "הוא לא דיבר על קסם שנועד לעזור לאדם וזולתו, אלא על קסם שנועד לעזור לאדם עצמו וזהו (בגישה אנוכית שכזאת). " נתחיל בזה ששטניזם זו דת הדוניסטית ומאוד אגואיסטית. נמשיך לזה שאנחנו השטניסטים משתמשים במאגיה כדי לעזור לעצמנו ולאלו שאנחנו רואים בהם חברינו או קרובינו. חוץ מזה אני לא חושב שצריך להכריח אדם לעזור לכל הזולת ולהשקיע בכך את כל האנרגיה שלו. "ובכלל הוא לא היה נחשב למכשף חזק במיוחד מחוץ למסגרת של מאמיני דתו" "מאמיני דתו", דת של ממש הא? דת עם אל שמצריך אמונה... ד"א, אם לא הבנת (כן בטח) אני שטניסט.

לא ממש מסכימה איתך.

אני תופסת את הכישוף כסוג של "כישרון", כמו ציור, פיסול וכתיבה. אני משתמשת בכישוף כדי לשנות את המציאות שבה אני חיה, או כדי לשפר את עצמי. כישוף זה חלק בלתי נפרד מהחיים שלי, בדיוק כמו הפסלים שאני מפסלת, הנרות שאני עושה והשירים שאני כותבת.

drall

New member
מעיין היקרה

לראשונה בהיסטוריה של הפרומים האלו אני מוצא מישהו שיש לו מושג על מה הוא מדבר יפה אמרת! WTG דרול

nosferatu

New member
דרול...

אני שמח לראות שיש אנשים שלא מנוונים מחשבתית ומקובעים לדפוסי המחשבה הכל כך מטעים. (אני לא אומר שזה קורה באשמתנו, פשוט נולדנו לעולם שכל כך לא מתאים ליצורים שאנחנו, איבדנו את הקשר שלנו לטבע ולעוד המון דברים בעצמנו, בפנים. אני אומר את כל זה כי הדברים שאמרתי יכולים להשמע מאוד מתנשאים , אבל זה בא ממקום אחר כל כך...)

nosferatu

New member
גם אני לא ממש מסכים איתך...

אם את תופסת כישוף כסוג של אומנות או כישרון אז את בכלל לא מבינה כישוף לדעתי. כישוף זה פשוט אחד הדרכים להיות מודע לחושים הלא כל כך ברורים שלנו (כל מה שלא נקלט ב- 5 חושים שהגדרנו לעצמנו שקיימים), ולדעת להשתמש בהם...

Lia2

New member
אני יודעת...

גם אני מתעסקת בכישוף ובוויקה, ואכן, העולם הזה הוא מעבר להטלת כשפים, שזה רק חלק מזערי בכל העניין. הכישוף הוא פשוט דרך להסתכל על העולם, דרך שהופכת אותו לפחות מאיים. כדאי לנסות

dopey_wizard

New member
סוף סוף דיבורים לעניין

אני חושב שזה נכון שזה כמו כישרון (זה בעצם כישרון) אבל אני גם רואה בכישוף משהו טיבעי יותר ואמיתי יותר ואנשים פשוט לא מסתכלים על זה אני מתכוון לזה שכשעושים כישוף אז לא יהיה אש וברקים וחתולים מתים מעופפים! הכישוף תמיד יוצא בצורה טיבעית שכשה בכלל להבחין שזה היה בעצם כישוף! יש אנשים שנכנסים לתחום (וזה ממש מעצבן) בשביל לראות איך הצבע של העניים משתנה ואיך לאויב שלו יש בעיות (מאגיה שחורה) ואיך זה סיאנס וכול זה רק כדי להגיד: ,וואו איזה מגניב אני מכשף" חבל מאוד שאנשים (חלק) לא רואים את הצד האמיתי והטהור של הכישוף! --->דוד

../images/Emo46.gif

סנוב

למה סנוב?

הוא סנוב בגלל שהוא אמר דברים נכונים? אני חייבת להגיד שאני לפעמים מרגישה סוג של עילבון כשאני נכנסת לפורום, ורואה אנשים שמתייחסים אל דרך החיים שלי כאל צורה להיראות "מאגניבים" מול החברים שלהם.

dopey_wizard

New member
למה סנוב????

ואם כבר אני מפריע לך אז אפשר לפנות לפרטי! ---> דוד

סנוב כי.....

אמרת דברים נכונים אבל אמרת את זה כאילו אתה נעלה או משהו כזה. בצורה פוגעת ולא יפה לדעתי.
פרינסס---,--´-{

למעלה