כישוף אהבה

josefine

New member
כישוף אהבה

היי לכולם רציתי לדעת אם יש מישהו שמוכן לעזור לי או להסביר לי איך לעשות כישוף אהבה. לפני שכולם מתנפלים עליי אני רוצה שתדעו שיש לי סיבה. במשך שלוש שנים היה לי ידיד הכי טוב אבל הוא תמיד רצה שנהיה יותר מידידים. אני לא רציתי למרות שאהבתי אותו בגלל שידעתי שבסוף מישהו ייפגע. בקיצור עכשיו הוא די ניתק איתי קשר ואני כל כך אוהבת אותו שזה פשוט כואב לראות אותו כל יום בבית ספר אני נורא מתגעגעת אליו ורציתי לדעת אם מישהו מכם יכול להגיד לי מה אני יכולה לעשות כדי להחזיר אותו אליי דרך אגב- אני יודעת כעובדה שהוא עדיין מרגיש משהו כלפיי אבל לא ברור מה. בבקשה תעזרו לי אני לא יכולה לסבול להיות רחוקה ממנו יותר

למה דווקא לפנות לכישוף?

יש שיטות הרבה יותר טובות(ופוליטיקלי-קורקטיות) להשיב אלייך אהבה, בלי כפייה. אם את רוצה שהוא יאהב אותך, מרצונו החופשי, אולי פשוט תדברי איתו? לרוב, הפתרון הכי טוב הוא "רגיל".

לא פיה

New member
לא כל כישוף אהבה הוא בכפייה

אהבה בלתי אנוכית לרוב רק מנסה למצוא אם אכן קיים רגש הדדי בלב מושא האהבה, ומנסה להוציא אותו אל פני השטח, ולכן כל הרגשות המעורבים בעניין הם כנים ומרצונם החופשי של אלה המרגישים אותם. עם זאת, אני אכן ממליצה לפנות אל אותו ילד בדרכים יותר מקובלות (לא אהבתי את ההגדרה "רגיל", עם או בלי מרכאות). אם כישוף אינו חלק שוטף בחייך (אני מתכוונת לפותחת השירשור), אין סיבה לפנות אליו כמוצא שאיננו מוצא אחרון. בהצלחה

simba00

New member
אבל...

בכך שאת את מוציאה אותו בניגוד לרצון הבנאדם הזה אפילו אם לא ממש זה עדיין כפייה!!!

לא פיה

New member
זה לא קשור לרצון

אם בנאדם מדחיק רגשות או לא מאפשר לעצמו להרגיש אותם, זה לא במודע. שחרור הרגשות החסומים האלו יכול אפילו לעזור לאותו אדם להבין מה הוא באמת מרגיש. זה לא טוב לחיות בהכחשה. עם זאת, אני מסכימה שלכל אדם מותר להשלות את עצמו ואם אתה מכנה נסיון לנער אדם מעולם שהוא יצר לעצמו "כפייה,, אז ככל הנראה אתה צודק ואין כאן מקום לוויכוח.

L e s t a t

New member
הרחבה

כמו שאני אומר בכל פעם, אפשר גם לקיים טקס שבו הכישוף פועל כדלהלן: אם מושא הכישוף (דהיינו - המכושף) מרגיש רגשות כלשהן כלפי X, הוא יגלה אותן בצורה המילולית (יתפוס שיחה עם X על רגשותיו). אם לא אז לא. טוב?

suki da yo

New member
דברי איתו

תשאלי אותו אם הוא עדין מרגיש משהו, תציעי שמשהו יקרה, אבל כישוף זה לא הדרך

Unblessed

New member
...

קודם כל אני מניחה שאת יודעת שבלי נסיון קודם במאגיה לא יצא לך מזה כלום. עכשיו, אם יש לך נסיון במאגיה, כמו שאמור להיות לך כדי לעשות כזה כישוף, אז תבני כישוף בעצמך. זו דרך טובה לוודא שהכישוף יפעל "כמו שצריך". אם את רוצה דומא, או עדיין לא בטוחה מספיק בעצמך יש במאמרים כישוף אהבה ויקאני שארדן כתב. אם את מאמינה בקארמה אז הכישוף הזה הוא בדיוק מה שאת צריכה. שוב, אם אין לך נסיון בכישוף סביר להניח שלא יצא לך מזה כלום אז תנסי להשאיר את האופציה של לדבר איתו פתוחה.

למעלה