כיצד מכינים ביטון?

yuda11

New member
כיצד מכינים ביטון?

לצורך מילוי בקיר פנימי הייתי זקוק לכמות קטנה של ביטון, הוספתי מעט מים לתערובת של מלט, חול ובי ג'י בונד, ערבבתי וביצעתי את המילוי, לצערי לאחר יום החומר התיבש והתפורר בקלות. היכן טעיתי? האם המלט היה ישן? או היחס בין החומרים לא נכון? אודה לכל מי שיאיר את עיני.

צפור

New member
אחלה בטון

בהחלט יכול להיות שהמלט לא היה טוב. אפשרות נוספת - אולי החריץ שאותו ניסית לסתום היה קטן מדי וכדאי לסתום עם חומרים אחרים. היחס המקובל לבטון : 50 ק"ג מלט על 6-8 שקי חול, מיים לפי הצורך (סמיך או דליל). תחשב לפי הצורך שלך.

Thermo Man

New member
../images/Emo32.gifחלקי

כדי לסתום חורים בקיר פנימי כדאי להכניס מרק אקרילי ולא בטון מאחר והמרק הוא חומר גמיש דבר שימנע חזרת הסדק שנית עקב תזוזות הקיר .

yuda11

New member
מה היחס בנפחים?

תודה עבור ההסבר אבל אני צריך כמות קטנה של בטון, כמה כוסות חול עלי להוסיף לכוס מלט? - אני צריך לחזק בלוק 10 שנחצב ל - 2 כי מצד שני אני רוצה לתלות מדף לטלויזיה

Rשף

New member
היחס המקובל

3 חצץ 2 חול 1 מלט לפני שאתה תולה טלויזיה תוודא שהמדף באמת חזק...

אולי באמת תספר מה אתה צריך?

כי הכמויות שאתה מדבר עליהן הן בלתי אפשריות מבחינת חוזק... טוב שלא שאלת מה היחס בכפיות תה....

פ123

New member
הוא כתב שהוא רוצה לחזק בלוק...

3 כוסות חול 1 כוס מלט מים יש להוסיף עד שהעיסק מקבל מרקם "משחתי". שים לב להרטיב את הבלוק במים על מנת שהבלוק לא "ישתה" את המים של התערובת. זכור להרטיב במים את הבטון לאחר התייבשותו על מנת שלא ייסדק ויתפרק מהבלוק.

למעלה