לשאול למה שיקר?כשתפסנו שהוא משקר לנו
שאלה כזאת מדרבמת לעוד שקר,לשאול למה שיקר?
לא להאמין לו יותר ולומר לו שאנחנו יודעים ששיקר.כשתפסנו שהוא משקר לנו
חולק על דעתך. שקר נגרם מסיבה כולשהו. אולי מנסה לחסוך פגיעה? או שהבטיח לא לספר?לא להאמין לו יותר ולומר לו שאנחנו יודעים ששיקר.
אם הבטיח לא לספר שלא יספר אבל גם לא ישקר.חולק על דעתך. שקר נגרם מסיבה כולשהו. אולי מנסה לחסוך פגיעה? או שהבטיח לא לספר?
מדוע לא לנסות להבין מה מקור השקר? לנסות להבין למה שיקר?
להעמיד אותו במקומו!!כשתפסנו שהוא משקר לנו
להיזכר מתי הייתה הפעם האחרונה שאנחנו שיקרנו לו, לשתוק ולהוריד את הראשכשתפסנו שהוא משקר לנו
אין תגובה אפילו שיש פרצוף צולק,להיזכר מתי הייתה הפעם האחרונה שאנחנו שיקרנו לו, לשתוק ולהוריד את הראש.
תלוי מי האדם ועד כמה הוא חשוב .כשתפסנו שהוא משקר לנו
לכן את מנהלת פורום שבו זה בולט הכי הרבה ובצורה הכי ניבזית?תלוי מי האדם ועד כמה הוא חשוב .
בעיקרון,זה גורם לחוסר אמון מהותי,ולא משנה עצם הבגידה-זה בעייתי.
יש שיגידו שקר לבן, לא לעשות עניין אבל עצם השקר מעלה הרבה תהיות ,בזוגיות ובכלל -אישית מאד קשה לי עם זה.
זה כלל לא שייך לתשובתי.לכן את מנהלת פורום שבו זה בולט הכי הרבה ובצורה הכי ניבזית?
מה קשור הפורום שהיא מנהלת?לכן את מנהלת פורום שבו זה בולט הכי הרבה ובצורה הכי ניבזית?
אם אפשר לעקוץ מתחת לחגורה, אפילו כאן בפורום ואפילו ש"ראש מיוחד" עושה רושם של מנהלת מקסימה, אז למה לא?מה קשור הפורום שהיא מנהלת?
לא ידעתי כלל שהיא מנהלת פורום. אוהב לקרוא את התגובות שלה.אם אפשר לעקוץ מתחת לחגורה, אפילו כאן בפורום ואפילו ש"ראש מיוחד" עושה רושם של מנהלת מקסימה, אז למה לא?
סבא שלי עליו השלום תמיד אמר לי : תמיד תזכור נכדי, אין דבר כזה עקרב מחמד.![]()
אז מה אתה מגיב, אם אפילו את הפרט של תגובתי, אתה לא מודע אליו?לא ידעתי כלל שהיא מנהלת פורום. אוהב לקרוא את התגובות שלה.
לא משנה, איזה פורום היא מנהלת!! דעתה על הנושא, ואת מדברת לגופושל כוצב, די לחפש לכתוב על כותב!אז מה אתה מגיב, אם אפילו את הפרט של תגובתי, אתה לא מודע אליו?
לאחר שאתה כבר יודע שהיא מנהלת פורום, תבדוק את נושא הפורום שהיא מנהלת ואח"כ תחזור עם תגובה כן/לא קשור.
בוודאי שמשנה, חוזרת על בקשתי, בדוק את שם/נושא הפורום שהיא מנהלת אותו לפני שאתה קופץ בראש.לא משנה, איזה פורום היא מנהלת!! דעתה על הנושא, ואת מדברת לגופושל כוצב, די לחפש לכתוב על כותב!
הרי לכם דוגמא לשקר, מי שכותבת דברי שקר לגבי מנהלת הפורם, זה שקר,מה קשור הפורום שהיא מנהלת?
בדקת על איזה פורום מדובר?הרי לכם דוגמא לשקר, מי שכותבת דברי שקר לגבי מנהלת הפורם, זה שקר,
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.