כיפה אדומה

ברבאימה

New member
כיפה אדומה

סחופת רוח ארוץ ביערות מה אחפש לא אדע בוודאי זה דבר מה... שערותי נתפשות בבדים רגלי כושלות בין זרדים אחפש חסרת מעצור את האור אור חיי נעלם בגניבה אותו לקחת כשאותי אתמול ביקרת אחפש אחריך עד תום בקרבי ליבי יהלום ואתה אינך והרי רק אתמול גופינו יצאו במחול ואהבתי אותך עד בלי די עת אחזת אותי בידי ונשאת אותי לבקתה והנחת אותי על המיטה הבטחות לחשת באוזני במשך כל הלילה כי תאהב אותי כל חיי עד תזרוק שיבה בשערותי והיום כשפקחתי עיני דעתי התפקחה ואתה אינך

כיפות לעונות

שמעתי יבבה חרישית מבין ענפי עץ עבות קרבתי עד הלומך כדי לראות ראיתי עלמה רבת יופי אלמותי טרף טרוף חשתי בנשמתי נזכרתי כי זאב ערבות הנני רעב היכה בנימיי-נפשי ריח של טריות עלומה אפפתני מילא אפי חושיי גופי כה יפית נשבעתי עיניי זיעה קרה ניבטה מכפי שמלת-קטיפה אדומה כיסתה צחור גופך כיפה חכלילית אספה צמתך חשתי רעב ללא תנאי כשעינייך למול עיניי זאב ערבות אני לצוד צידה יצאתי לדעת כיפה אדומה ואחר כיפה צהובה אל תהיי כיפה ירוקה כי חייב אני לצוד צידה יש כיפה ליום סגריר יש כיפה ליום מאפיר יש כיפה עם בו שלכת יש גם ליום קייצי יש גם ליום אביבי ואת? את הפיתוי של חיי ללא עונה וללא תנאי רק אל תהיי לי ירוקה כי חייב אני ציד-צידה

למעלה