כיסוי/ריפוד לכיסא

אורי-

New member
שים כיסוי.

לי היתה בעיה דומה, ניסיתי המון פתרונות. כלום לא עזר. לא תרסיסי ספריי מיוחדים, לא תבלינים, לא ריח הדרים וכו'. וכל זה - בלי לפצוע ולפגוע בחתולים. הפתרון - כיסוי גדול שמגיע עד הרצפה , החתולים לא יכולים להרים אותו ולהכנס מתחתיו. מעל הכיסוי הזה, אפשר לשים גם את הכיסוי הכסוף שנמכר בכל חנות לאביזרי אופנוע. אם יש לך אזעקה רגישה , זה מספיק - החתולים ילמדו מהר מאוד לא להתקרב. (אגב, דבר נוסף שפועל , אבל פחות נוח ליישום יום יומי - כוסות חד פעמיות מלאה במים , על מדרס הרגלים ועל המושב. החתולים לא יטפסו).

אורי-

New member
והתמונה של הכיסוי המכוער והפרחוני:

(ומעליו כיסוי כסוף, גם להגנה יותר טובה ממז"א, וגם כי הפרחוני הוא מכוער...)

אורי-

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif

אני לא פוסל את האפשרות, שהחתולים מתפדחים לישון על/מתחת / ליד כיסוי כזה
(אגב, התפירה עצמה של הכיסוי - מקצועית לחלוטין. אבל החלטתי לחסוך בחומרי גלם ולקחתי ציפיות מזעזעות).)

malganis

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מאיפה הבאת את הניק הזה יאאללה?

M O R M

New member
אחלה ניק חדש לטרול הקבוע.

למרות שאני ממש לא בעד ניקים חלופיים בפורום. לטעמי אילו הייתי מנהל בתפוז הייתי מגביל ניק אחד לכתובת IP אחת ולכתובת דואר אלקטרוני. על מנת להקשות על פתיחת ניקים חדשים לבקרים. יש אפשרות לאנונימיות בפורום זה סביר והגיוני אולם כשזה הולך לכוון אנרכיה צריך לעצור כמעה. הדברים אמורים לא ממש לגביך איש בוסטון אלה רק תהיות של שעת בוקר מוקדמת...

MexMex

New member
../images/Emo67.gif

IP אחד? הרי זה מתחלף בצורה קבועה, ובעצם בכלל לא קשור למשתמש (לרוב) אימייל? ממש קשה היום לפתוח כתובות נוספות על ימין ועל שמאל. ואגב, גם אם היית מנהל, לא היתה ניתנת בידך האפשרות הזאת בכלל. M.

Agent5

New member
המנהלים אומרים את זה כבר שנים..

ואתה מתכוון אימייל לכל שם משתמש יש הרבה מקומות שגם משתמשים בכתובת אחת והרבה משתמשים. -דוד

D the kid

New member
../images/Emo13.gif מוטי הזכרת לי סיפור ששמעתי

אתמול מחבר שחזר מסינגפור. מסתבר ששם אוכפים את החוק ביד קשה. למשל, שימוש בסמים - בד"כ עונש מוות. לא יודע עד כמה זה אמיתי אבל סיפרו להם שם, שהיה מקרה ידוע של שלושה אוסטרלים (2 בחורים ובחורה) שנתפסו עם איזה גרם ורבע (בקיצור כמות שאתה ואני יודעים שהיא לשימוש עצמי). עכשיו, זה הולך ככה: אחרי יומיים הוציאו את שני הגברים להורג. והבחורה, היא הייתה בהיריון. התערבויות, ממשלה, עירעורים, בלאגן... ולא הוציאו אותה להורג. נתנו לה ללדת את הילד. ואז הוציאו אותה להורג. בקיצור, אם אתה פעם בסינגפור, לא ללעוס מסטיק ולא להביא איתך סמים. נירקו פירקו, אתה אל תתקרב לסינגפור

Le Duke

New member
מה זה הולך על שתיים ומדמם?

חצי חתולה. בתשובה לשאלתך: Tech6 עושה את העבודה מצוין. זה בדוק.

למעלה