חברים יקרים נא לגזור ולשמור ../images/Emo91.gif
זה סיפור אמיתי לגמרי מהאופנוע שלי: הרבה פעמים ראיתי אופנועים עם מושב בו הריפוד פתוח, חורים ושריטות. בין אם על המושב (זול) או על מיכל הדלק (יקר)
הכל מחתולים. עוד אז אמרתי שכשלי יהיה אופנוע משלי, אני לא אסבול את זה! שלא תבינו לא נכון, אני אוהב מאד חיות (ואף מתנדב) ולא נהיה אדיש אם מישהו מתעלל בחייה חס וחלילה. אבל, אני אטפל בהם לפני שהמושב שלי יהיה עם הריפוד בחוץ. התשובה הייתה חייבת להיות משהו פסיבי, כלאמר, לא איזה כימיקל שעושה נזק (לאופנוע ולבריאות ה
), ולא ריח (שדוחה חתולים אבל מי יודע מה אחר הוא מושך - ובנוסף שצריך לחדש את הבקבוק ולדאוג איפו לשים אותו שלא יגנבו). זה חייב להיות משהו נייד כדי שיהייה עם האופנוע לכל מקום בו תרצה לחנות. וחייב להיות זול, כי אני לא הולך לפוצץ
עכשיו. אמצא פתרון, ואשמור אותו לכל אופנוע שאי פעם יהיה לי. לכן תרשמו ותתרשמו - מצרכים: - צילייה מתקפלת נגד שמש של רכב רגיל. - דבק בנייה חזק (דבק קבלנים), שמתייבש אחרי 24 שעות, ומדביק שני גורמים אחד אל השני, גם אם אחד מהם גמיש. - דאקט טייפ. - שתי חבילות נעצים. - שלוש שעות במצתבר, שיהיו השקעה חד פעמית. פעולה: - פרוש את הצילייה. - הכן הרבה נקודות קטנות של דבק. לא יותר ממספר הנעצים שיש לך, ועם זאת מספיק בכדי שלא ישאר איזור בגודל כף יד שלמה חשוף. - הנח נעצים על כל נקודה, כך שהחוד פונה כלפי מעלה. - עזוב את זה פרוש 24 שעות.
- הנח חתיחת דאטק טייפ על כל נעץ (אפשר כמה נעצים שיכוסו ע"י חתיחה אחת), כך שחוד הנעץ נוקב את הטייפ, ודבק הטייפ כלפי הצילייה. - זהו. מה יצא? צילייה מתקפלת, קוצנית לכדי פציעה בצידה האחד, ורכה בצידה השני. בפעמים הראשונות בה תתקפל הצילייה, ימצא כל נעץ את מקומו בדופן המתקפלת עליו, עד שיסתדרו כולם. יש לקפל כמה פעמים ראשונות בעדינות. בחנייה ====== יש לפרוש את הצילייה עם שני כבלי גומי זולים. לקראת נסיעה =========== יש לקפל את הצילייה על "ציריה" ואז חלקי שניים (לרוחב), ולהכניסה לרשת. תוצאות ====== אני גר בבניין ישן (לעכשיו עד סיום השכירות לפחות), בו ישנן שתי חמולות שולטות של חתולים (זכרים
, נקבות
וגורים
). ספארי עירוני. שבוע ראשון, כולם (כולם) צלעו. שבוע שני, האופנוע עומד חם וחמים ל-ב-ד. אין שריטות, אין בוץ, אין כלום. כולם יודעים - על זה לא קופצים!
ככה - אין אני פוגע בהם, ואין הם פוגעים בי. אין לי צורך יותר הכימיקלים מתכלים, או ריחות מתחדשים. אם אהבתם, ספרו לי. אשמח לקרוא תגובות. אם אתם רוצים לראות אחד אמיתי - בואו ביום שישי. באהבה לפורום ולחברים, (ולאחר חצי שעה של כתיבה), WildFade