כיסוי לספה..

Meydalle

New member
כיסוי לספה..

שאלתי את השאלה בפורום עיצוב פנים - אבל לא ענו לי!! (חוץ מאחת שאמרת שלא מומלץ!) אשמח באם תעזרו לי מצוא פיתרון לספות עם בד מזעזע.. שדורשות כיסוי מהר. ראיתי באיקיאה אבל הבנתי מהמוכרים שם שהבד מתאים אך ורק לספות שלהם... איזה עוד פיתרון יש? (חוץ מהכיסוי הנוראי עם הגומי..) אולי לתפור? כמה ניראה לכם תופרת תקח לכיסוי ספות 3+2?.. כל פיתרון יתקבל בברכה תודה :)

Litalxo

New member
אם כבר ללכת לתופרת לתפור כיסויים,

למה לא ללכת למרפדיה ולהחליף את הבד של הספות? אם לדפות יש כריות נשלפות זה בכלל קל

Meydalle

New member
אין להם כריות נשלפות

חשבתי על העניין של הרפדייה. אבל זה אומר שאני צריכה הובלה, הלוך חזור וזה כבר מייקר וגם לא יודעת כמה לוקחים על דבר כזה.. יש לך סדר גודל של מחיר?

niya

New member
מה זאת אומרת "הבד מתאים רק לספות שלהם"?../images/Emo12.gif

אם מדובר בבד "תפור" - מדדי את הספות ואת הבד. צריך לקחת בחשבון שעדיף תמיד קצת בד "מיותר" כדי שיכסה היטב ולא קצת פחות... לגבי תפירה - יעלה לך לדעתי די הרבה כסף, לא שווה את ההקשעה. אם את ממש רוצה, ברחוב נחלת בניימין בתל אביבי מספר לא מבוטל של חנויות בדים, סיבוב קצר ידגים לך מחירים (מפתיעים לטובה!), יש להם המון בדי ריפוד, ולא מעט פעמים את יכולה לשחק עם צבעים מקרמים והדפסים על הספות במחיר אפסי של כה עשרות שקלים... כל מה שצריך זה לקנות מספיק בד. אני פעם הידקתי עם אקדח סיכות לקרש בחלקה התחתון והאחורי של הספה את הבד שאיתו רציתי לרפד את הכיסוי המכוער של הספה, אף אחד לא האמין לי שהעבודה לא נעשתה במקצועיות...

Fun Fair

New member
זה בדיוק מה שאנחנו עשינו!!!

קנינו בנחלת בנימין בד "זמשי" (מרגיש ממש כמו זמש, אבל טיפה יותר דק ולא "קטיפתי") ופשוט עטפנו את הספות וחיזקנו עם סיכות, ככה שאפשר בקלות להוריד ולכבס (אצלנו זה בעיקר נועד כדי להגן על הספות האובר-יקרות משערות החתולים
)

niya

New member
הספה ההיא שעשיתי לה

את הפייס-ליפט עדיין משמשת את השוכרים של הדירה של ההורים שלי
עם אותו כיסוי שעשיתי לה

Meydalle

New member
זה יכול להיות רעיון

עם אקח סיכות אולי אפילו עם דבק חם? השאלה היא, אם זה יתפס .... אגב יש גם באיקאה בדים נחמדים...

niya

New member
דבק חם נראה לי פחות

כי לא בטוח שיחזיק את הבד (ואז גם יותר קשה להוציא כדי לכבס) (למרות שקשה להוציא כדי לכבס גם עם אקדח סיכות) מה רע באקדח סיכות? אפשר למצוא טובים וזולים בטמבוריות... העבודה היא כמו לשדך, רק שלא כמו בבני אדם ו/או ניירות, צריך לא רק להפגיש אלא גם לדפוק
ממש פשוט... אחרי סיכה או שתיים את כבר מבינה את הרעיון. תמיד אפשר לחזק בחוט מכליב (תפירה גסה שמיועדת אח"כ לפרימה) כדי להחזיק הכל במקום לפני שמקבעים

Meydalle

New member
ומה את אומרת על..

סקוצ'ים? (זכר ונקבה? יכול להיות גם רעיון לא?)

niya

New member
../images/Emo45.gif אחלה רעיון

ככה גם יותר קל להוריד ולכבס בעת הצורך

למעלה