כיסא מדיטציה

סאבלימינל והצל?../images/Emo183.gif

על זה דרול היה אומר "מאיפה הקרצת את זה?"
הצל היה שלו, וסתם השתמשתי בזה, ודהרמקס אפילו הזהיר אותי מכך, ומהבנה מוטעית. אולי אצא בסטיקר "דהרמקס צדק"
אין לזה קשר עם לתת/לקחת בכל אופן גם השיר הזה, בלדה לחובש, כמו יתר שירי הגבורה הפלמחיים והצהליים, גם הם, כמו סיפורים, בנויים על כמה רבדים, במודע ובתת מודע הקולקטיבי שלנו. בדומה, אגב, לאגדות עם. אפשר להסתכל בהערצה על הנתינה המוחלטת של דמויות לוחמות. אפשר גם לזכור שיש אג'נדה לעלילות הגבורה - גידול דור חדש של לוחמים חסרי-חת למען המולדת? בשירי הדור האחרון על לבנון יש שינוי 360 מעלות בתפיסה (ה-360 היה בשבילך ברק
) כמו פרסומות סמויות סאבלימינליות ואפילו תת הכרתיות במכוון כמו שקוקה קולה עשו פעם, גם מיתוסים בנויים בכדי לפרוט על מיתרים בנפשנו. בקשר להקרבה למען האלים, בכל התרבויות זה היה קיים, עד שאברהם השתכנע לא לגעת בנער יצחק, וגם זה בקושי, ואז עבר לקורבן חיות
הקורבנות הם בשביל לרצות את האלים, ובהודו קורבן אלמנות היה ידוע עד למאה הקודמת. בשטח, הורגים אנשים או חיות למען השם, בדיוק כמו למען דברים אחרים, ואכן יש כאלה שמתמלאים (ביוקרה, כסף, כוח, אגו רוחני) - לא אלו שמשלמים בחייהם
נ.ב. אם יש עוד פרות קדושות שאני יכול לשחוט עד סוף היום, נא להשאיר לי הודעות במשיבון אחרי הביפ...
ביפ

eyola

New member
אני לא שוחטת פירות../images/Emo210.gif

התגובה שלך היתה קשורה להרבה דברים שאני לא קשרתי אליהם בכלל בתגובות שלי
לגבי "המושגים והצל" שלו שלך שלי שלנו לא יודעת.. חשבתי שאולי אמרת משו על צל שהיה קשור (כנראה הבנתי את זה בדרכי שלי, אני סילפתי וגילפתי לי אמת משלי על גבי החומר שאתם נתתם
) את המושג הזה "במקרה" ספגתי ממך ולא ממנו (ועל זה נאמר "לא עקרוני!! לגבי העניין הזה") בכלל המושגים שרצים פה על כל מיני הבטים רוחניים לא משנים לי הרבה את הנקודה עם כל הרצון הטוב של קול ה"פוליטקלי קורט" שבי

הכי מצחיק אותי

שבא בן אדם ושואל שאלה פשוטה ותמימה, ואנחנו השוהים דרך קבע במקום הזה מתחילים לקשקש על דברים שאין להם שום קשר לנושא. במקרה הטוב
גם קורט של פוליטיקלי קורקט עדיף על (השלימי את החסר)

eyola

New member
היי!! הוא אכן שאל על העץ

ככסא הרי זה מה שהיה מן העץ בסופו של דבר מבחינת הילד לפחות אז לא קשקשנו לגמרי בלי קשר

../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif

כן טוב, אמרתי כבר נעשה סלט בהודעה אחת, במקום שטויות במיץ על פני כמה הודעות
טוב מאוד, תישארי עם האמת שלך whatever that may be הצל היחיד שהיה הוא של העץ הנדיב, שכל כך היה נרגש כאשר הילד חזר אחרי שנים. העץ ביקש - בוא, תטפס עליי, תתנדנד על הענפים, תשחק איתי. אבל הילד כבר לא רצה. קורע לב

גם אני

אהבתי את השיר הזה בתור ילד תמים וגם את הסלע האדום. שאגב, היה אסור להשמיע אותו ברדיו פעם, כי צעירים רבים התפתו ורובם מתו בנסיונם להגיע אל הסלע האדום.. ה-אדום...

eyola

New member
כמה דברים

הם לא הקריבו את עצמם אם הם ביטלו את ההיצמדות הם הקריבו משו אחר שהם שחררו (השחרור הופך את הדבר לחיובי ללקיחה ונתינה חופשיה ולכן זו לא הקרבה) התחושה הנהדרת היא מהחופש מהשחרור לא מההקרבה כשאת נותנת מאהבה (אהבה למשו אחד שגובר על האהבה למשו שאת "מוותרת" עליו כביכול אז זה בדיוק מה שמבדיל בין הנתינה להקרבה, את עושה אותו מתוך קבלה, את לא מחסירה מעצמך.. ויוצרת משו שלילי (מקבלת מינוס (-)) אני לא מאמינה שכשנותנים מאהבה כי הרי מתמלאים מכך, בסיפור שלך הם התמלאו באמונה שלהם לאותו אקט טקסי לאלוהים הקרבה זה (בסובייקטיביות של הנותן כמובן) לתת (+) ולקבל/להשאר עם (-) ====>> חוסר איזון ונתינה זה לתת (+) ולקבל/להתמלא (+) ====>> איזון הם התמלאו מאד מהאהבה לאותו אל לא משנה שהשתמשו במילה "הקרבה" הרבה פעמים בתוך הטקסיות ההיא.. (קורבן, העלאת קורבנות,"הקרבה עצמית" כסגפנות וכו..) הם קיבלו המון מזה בגלל האמונה שלהם, זה לא היה משום ממשהו כמו יצר הרס עצמי שנמצא הרבה בתוך הקרבות למינהן.

גם ../images/Emo13.gif

העץ נותן ונותן באהבה, חוץ מפעם אחת שבה האיש גודע אותו לגמרי, ואז הוא מאושר, אבל לא ממש. כלומר, אם קודם לכן הסופר טרח לחזור שוב ושוב על כך שהעץ מאושר מהלקיחה של האדם, בפעם הזאת העץ כבר לא לגמרי מאושר, וזה משמעותי לסיפור. העץ בבאסה של הלייף
הסיפור הזה הוא באמת קלאסיקה, וכמו כל סיפור מופת, יש בו כמה רבדים שזורים יחד, ככה שאפשר לראות אותו מכמה זוויות

ואולי

בזכות כסא המדיטציה הזה פשוט נרדמים.... ואז מרגישים רעננים ועם כוחות מחודשים...

מישהו חותם כאן "כשהנעל מתאימה.."

כשהמדיטציה מתאימה, אפשר לשבת בכל סוג של כסא, מִטה, רצפה וכד. לי קשה להבין את המושד 'כסא למדיטציה'. זה בערך נשמע לי כמו 'מִטה לשינה'. כאילו יש צורך בסוג מסויים של מטה כדי לישון בלילה. או 'כיכר עגולה'.....

מ נ ו ר ה

New member
מוזר לראות המלצה כזו דווקא ממך?

אפשר לשבת במיטה, לרפד בכרית , אם יש צורך. וגם כסא פשוט יכול להיות טוב מאד. אני צריכה לספר לך?

למעלה