בדיחהקוסמית
New member
סאבלימינל והצל?../images/Emo183.gif
על זה דרול היה אומר "מאיפה הקרצת את זה?"
הצל היה שלו, וסתם השתמשתי בזה, ודהרמקס אפילו הזהיר אותי מכך, ומהבנה מוטעית. אולי אצא בסטיקר "דהרמקס צדק"
אין לזה קשר עם לתת/לקחת בכל אופן גם השיר הזה, בלדה לחובש, כמו יתר שירי הגבורה הפלמחיים והצהליים, גם הם, כמו סיפורים, בנויים על כמה רבדים, במודע ובתת מודע הקולקטיבי שלנו. בדומה, אגב, לאגדות עם. אפשר להסתכל בהערצה על הנתינה המוחלטת של דמויות לוחמות. אפשר גם לזכור שיש אג'נדה לעלילות הגבורה - גידול דור חדש של לוחמים חסרי-חת למען המולדת? בשירי הדור האחרון על לבנון יש שינוי 360 מעלות בתפיסה (ה-360 היה בשבילך ברק
) כמו פרסומות סמויות סאבלימינליות ואפילו תת הכרתיות במכוון כמו שקוקה קולה עשו פעם, גם מיתוסים בנויים בכדי לפרוט על מיתרים בנפשנו. בקשר להקרבה למען האלים, בכל התרבויות זה היה קיים, עד שאברהם השתכנע לא לגעת בנער יצחק, וגם זה בקושי, ואז עבר לקורבן חיות
הקורבנות הם בשביל לרצות את האלים, ובהודו קורבן אלמנות היה ידוע עד למאה הקודמת. בשטח, הורגים אנשים או חיות למען השם, בדיוק כמו למען דברים אחרים, ואכן יש כאלה שמתמלאים (ביוקרה, כסף, כוח, אגו רוחני) - לא אלו שמשלמים בחייהם
נ.ב. אם יש עוד פרות קדושות שאני יכול לשחוט עד סוף היום, נא להשאיר לי הודעות במשיבון אחרי הביפ...
ביפ
על זה דרול היה אומר "מאיפה הקרצת את זה?"