כיסאות למטבח

SpicyTuna

New member
כיסאות למטבח

שלום, כמו שסיפרתי לאחרונה, בקרוב מאד אנו נכנסים לדירתנו החדשה, את המטבח הזמנתי בדקור (לאחר חיפושים רבים, שם מצאתי גם איכות וגם פתרונות יצירתיים ברמה גבוהה ביותר), המטבח הוא מפורמייקה בצבע קרם-שמנת עם שילוב של פורניר בצבע ונגה. את השולחן למטבח הזמנו מונגה גם כן, בשילוב עם רגלי אלומיניום מרובעות. כעת אנו מחפשים כסאות שיתאימו לסגנון הכולל של המטבח, הבעייה היא שבכל המקומות שביקרתי עד כה מחיר כיסא הוא בסביבות 500 ש"ח. אני מחפש מקום בו ניתן לרכוש 4 כסאות במחיר סביר (במחיר של 200-300 ש"ח לכיסא), הכסא יכול להיות מעץ . אלומניום . מתכת . פלסטיק או כל שילוב ביניהם. אשמח לקבל המלצות (או פורום או במסרים המיידים) תודה,

SpicyTuna

New member
הייתי שם, אבל . . .

היו שם מספר דברים נחמדים, אבל אף אחד מהם לא התאים לדסגנון המטבח. אני בידיוק מחפש מקומות עם טווח המחירים של איקאה אך אולי עם יותר דוגמאות / סגנונות. תודה

tooshtoosh

New member
ראיתי כסאות מדהימים

באי די דיזיין, רגליים מניקל כסוף ומושב ומשענת שקופים - מדליק! בכמה גוונים, כולל שקוף חסר צבע. נדמה לי שהמחיר היה בסביבות 300 ש"ח. לפעמים יש דברים חביבים גם בביתי לי. (וזול מאוד)

מסכימה עם כל מילה!

ב: DDC יש כמה חברות שמציגות כיסאות טובים... אם תמצע משהו, אל תקנה לבד, יכולה לסדר הנחה! אחרי 15 לפברואר אני בארץ, אשמח לעזור... בקשר כל דבר שיש במרכז, יכולה להסיג לכם הנחות!

יעלי2

New member
שלום למחפש הכיסאות:

שמחתי לקרוא שהזמנת מטבח בדקור. גם אנחנו הזמנו שם ומצפים לקבל אותו בתוך שבועיים שלושה. הזמנו פורמייקה בגוון חול עם מסגרת אלומיניום. לגבי הכסאות, אנחנו עוד לא הגענו לשלב הזה אבל חברים שלנו המליצו לגשת לגעש. יש שם חוות כיסאות עם מאות סוגי ומבחר כסאות במחירים גבוהים ונמוכים. מקווה שעזרתי. נ.ב. אתם כבר קבלתם את המטבח? ואם כן, אתם מרוצים?

למעלה