כינוי חיבה

sweetdreams

New member
אנחנו מדברים גם הרבה באנגלית, כך ש...

אני מדביקה לו הרבה dear, babe ו sweety.
אני גם אוהבת להרחיק לכת ולהיות תיאטרלית לגבי זה - Hello sweety, Oh darling, וכולי...
האמת היא שאני פשוט זורקת כל פעם מה שעולה לי לראש, אני ממש לא חושבת על זה... כרגע אני קוראת לו כפרה, אבל זה יותר בגלל שצחקנו על זה פעם, ומאז זה נדבק קצת... הוא כבר אמר לי שהוא מתחיל לחשוד שאני לא צוחקת.

onetwothreefour

New member
אח שלי גיבור...

כן כן, ככה הייתי קורא לחברה שלי..

אבל לא באמת...

שמע, אח שלי גיבור-
זאת האהבה שלכם ,ואתה צריך להמציא לבחורה שלך שם מיוחד משלכם, ולא לקחת custom made ממישהו אחר.

אבל אני מסכים שמאמי זה הבנאליות הישראלית בהתגלמותה.
לא סובל את הביטוי הגנרי המשעמם והפרח'י הזה.
בעיני זה כינוי גנרי לאהבה גנרית,
לזוג שבטח עושה יחד דברים גנריים לחלוטין כמו לראות האח הגדול ביחד, ויש להם שיר גנרי (מעדות קובי פרץ, או לחילופין מעדות גלגלץ), ותחומי עניין גנריים, וסקס גנרי, ובעיות זוגיות גנריות (הוא מסתכל על אחרות ברחוב, והיא משווה אותו לבני זוג של החברות שלה).

-- (כל שאומר מאמי אבקש שלא לקחת אותי אישית, אני לא באמת כ"כ שטחי להכיר אנשים לפי כינויי החיבה שלהם.
פשוט יש לי קצת אלרגיה לעדריות שמאפיינת את המדינה הזאת.)

אפילו כפרה ונשמה נשמעים לי יותר טוב ממאמי, כי הם לפחות מעניינים....

אטילה878

New member
שם גנרי

כמו שלכל נייד (לפני הסמארטפונים) היו קוראים פלאפון גם אם זה היה של סלקום.
כמו שלכל מקרר קוראים גם פריג'ידר - גם אם הוא לא של חברת פריג'ידר אלא של תדיראן.
כמו שלג'יפ קוראים ג'יפ גם אם הוא של טויוטה או של פרארי....
שם כללי של מותג מסוים שחל על שאר הסוגים של אותה משפחת מוצרים גם אם אינו מיוצר על ידי היצרן המקורי.

ורדונה2

New member
גפילטע משומר שלי

איזו שאלה הזויה

פעם גם לי הייתה סלידה מ"מאמי", אבל בשלב מסוים המילה הזאת נכנסה לי ללקסיקון... ו-once you go Mami- you never go back

Gohan SSJ2

New member
אני אשכנזי ולא היה לי מושג ש"מאמי" זו מילה

של מזרחים.
ההורים שלי אשכנזים בני קרוב ל60 והם משתמשים במילה הזו חופשי מאז שאני זוכר את עצמי. וואלה מעניין אותי איפה גדלת שככה אתה חושב.

ובקשר לעניין - כינוי חיבה צריך לבוא מהלב. משהו אינסטינקטיבי כזה, לא משהו שחושבים עליו מראש. לא הכל בחיים צריך להיות מתוכנן. תיהיה פתוח וזורם עם התחושות, המחשבות והרגשות שלך, וכך גם הזוגיות שלך תיהיה יותר מוצלחת וגם החיים בכלל.
בהצלחה.

למעלה