כינויי "בני סלע"

levona

New member
אל לנו להקל ראש

אל לנו להקל ראש בסוגיית בני סלע וכל שכן לא לתת יד למי שמתייחס בבדיחות הדעת לנושא "בני סלע" . אני סמוכה בטוחה כי כל שומר הן מהבסיסי והן מהמתקדם יכול להביא דוגמאות ללוגים בעניין "בני סלע". מאחר ולא מדובר בסתם פושע שנמלט מכתלי הכלא כי אם באנס אשר אנס ילדות, נערות ונשים והותיר אחריו הרס וחורבן נפשי ולא רק בנפש אותן נאנסות כי אם גם במעגל המשפחתי והחברתי הסובב אותן - וכעת עצם הידיעה שהוא מסתובב חופשי ולא כי החברה או החוק שחררו אותו אלא כי הוא נמלט, בטח ובטח מעורר בהן רגשות וזכרונות כואבים ופחדים. איננו יודעים אם בחברת המצ'וטטים נמצאות נשים אשר חוו אונס או משהו קרוב לזה מה שכן אנו יודעים זה שנשים רבות, מכל קבוצת הגילאים ואמהות ואבות לצעירות חרדים וחוששים כל עוד "בני סלע" מסתובב אי שם שהרי בשורה התחתונה קיים איום ממשי. הן - והם סומכים עלינו כשומרים שלא ניתן יד כאשר העניין הופך לנושא לבדיחה, זו לא בדיחה! לא אחת פנו אלי באופן פרטי גולשים שביקשו שנמנע את בדיחות הדעת בעניין "בני סלע" ואני בטוחה שאני לא היחידה שפנו אליה. עד כה, כל עניין בני סלע חרג וחורג מגבול הנורמה, אם התייחסו לזה בבדיחות הדע, אם התייחסו לזה כאל פנטזיית אונס או אם כאיום. וכמובן, זו היא דעתי האישית בלבד. ושיהיה לנו רק שקט

למעלה