כינויי "בני סלע"

Queenati

New member
כינויי "בני סלע"

לאור סוגיית "בני סלע" הנמלט - הגולשים תופסים על זה טרמפ ויש לא מעט שנכנסים בכינויים הנ"ל. חשוב לי לציין שהכינוי הזה הוא די נפוץ ולא נמהר להרחיק אותו מהצ'אט סתם ככה. מי שמגזים ומתחיל שיחות שחורגות מגבול הנורמה (אונס, ולגיטימציה לנושא), אפשר לבקש ממנו יפה לשנות כינוי ואם הוא מסרב - להרחיק.
המשך יום נפלא!

No-FeaR

New member
אני חייב שלא להסכים איתך

זה טריגר בחורה שעברה איזה שהיא "חוויה" לא נעימה תראה את הכינוי הזה ואני בטוח שזה לא יעשה לה טוב

syrus

New member
חופש הביטוי

סה"כ, כל עוד הכינוי לא גורר פרובוקציות, אין סיבה שהוא לא יהיה סה"כ זה צ'אט, מאוד דינמי... עצוב לראות שיש גולשים שמנצלים לרעה את המדיה של האינטרנט... אנחנו פה על מנת לסייע לגולשים שזה כן בעיה עבורם, אבל גם יש גבולות... כמובן שאם הכינוי יעשה בעיות נפעל בהתאם

מה יש לבטא?

אם זה בהומור, אפשר לוותר עליו כי זה עלול לפגוע, ולא רק במי שנתקפה ע"י אלא בכל בחורה שעברה אירוע דומה, לא חסרות בדיחו אחרות. ואם זה ברצינות ובנימת הערצה... תמיד הרחקתי שמות כמו "יגאל עמיר" או "היטלר" והיה נראה לי ש"בני סלע" לא שונה.

syrus

New member
אז ניקח את הרשימה מהשב"ס?

זה לא פועל ככה... על שמות כמו יגאל עמיר והיטלר אני מסכים. השמות האלה גם חסומים בכלל מכניסה לצ'אט.

לא מסכים..

על היטלר כמובן שכן .. אבל יגאל עמיר ? כמו בני סלע גם יש הרבה יגאל עמירים בארץ... וכמו שאמרת "חופש הביטוי" ולכן זה הניק יגאל עמיר לא שונה מבני סלע...

לא צריך ללכת לשב"ס..

שמות של אנשים ידועים ומוכרים אך ורק במעשי הפשע - ומעשים שפגעו באנשים רבים - כדאי לסנן, בפרט כשברור לכל שהניק נבחר בגלל אותו אדם. כך חשבתי (שבוע שעבר הייתי צריך להרחיק יגאל עמיר אחד)

X ר ת ו ר

New member
גמני חשבתי להעיף כינויים כאלה

יש כינוי ''בית ספר לשוטרים מתחילים בני סלע...'' רק בקיצור ^^^ זה היה חזק :p

../images/Emo2.gifגמני חושבת..

למרות שמישו אמר לי פעם.. "תני לחכמים לחשוב זה לא התחום שלך.." אבל עדיין אני חושבת שבני סלע זה לא ניק מתאים לצ'ט..

בפרט שמישהו נכנס לי בניק

בני סלע ומחפש מישהי שמוכנה להאנס בירושלים ואני אמורה רק להעיף אותו במקום לשלוח עליו אנשים שיביאו לו מכות

Froz N

New member
את הכי יכולה לתת מכות לדובי

הורדרד מעופש חסר עין שלך.

לצערי גם אני הייתי חייבת להרחיק ../images/Emo4.gif

נכנסו לחדר ערבים והתחילו להציע לבנות לנסות למי שעוד לא נאנסה אז זרקתי

g i l l i

New member
מה ההבדל?

"זה לא פועל ככה... על שמות כמו יגאל עמיר והיטלר אני מסכים ..." מה הפאקינג הבדל?????. יכנס כינוי " בני סלע" = אצלי הוא יעוף כמו טיל ! אפ אחד לא יבחר בכינוי בני סלע בתמימות ! בטח שלא בימים האלו ראבאק ! קצת רגישות !

Queenati

New member
ובכן גילי

את לא תרחיקי אף אחד כמו "טיל" כי שכפי שציינתי - זה לא עובד ככה. בהחלט מדובר פה בשם נפוץ ואם הוא לא גורר פרובוקציה או לגיטימציה לנושא פלילי - אז אין מה להרחיק. מי שמדבר על אונס - ויעודד את הנושא ברור שיורחק, אפילו אם יקראו לו משה או פנחס! לגבי הכינוי יגאל אמיר - אזי איל התבלבל ואין אנו חוסמים אותו אוטומטית. השם בהחלט נפוץ. כאמור, אם יכנס כל כינוי אשר יעודד רצח או כל דבר פלילי הוא יורחק, חרף כינויו.

SilveR

New member
triiger

ממה שאני יודע ובמחקרים שנעשו דבר ידוע הוא שנפגעת אונס או תקיפה מינית מדחיקה את עצם התקיפה או האונס.עכשיו יש משהו שנקרא טריגר זה יכול להיות פרט מסויים אשר מעלה ומציף מחדש את הארוע ואת החרדה וכל הנלווה לכך.במקרה שלנו אם יש פה גולשת שנפגעה ממנו אישית ופתאום רואה את הכינויי הזה,זה ממש לא משנה אם הוא מדבר על אונס או על מזג האוויר הטריגר יופעל. לדעתי צריך לחסום כינוי זה בכלל. נ.ב בבדיקה עולה שבני סלע יש רק 2 שמות כאלה בארץ.(לא כזה נפוץ) אבל זאת דעתי...

נדמה לי

שסטטיסטית יש יותר סיכוי ש"תומך נדיב בתשלום" הוא פסיכולוג שמחפש עבודה, מאשר ש"בני סלע" הוא כינוי שנבחר בתמימות, ובפרט בזמן הזה. חוץ מזה ההיתר להיכנס בכינוי הכולל שם ושם משפחה הוא קצת לא ברור. הרי אם תכנס אחת בכינוי "מוריה אמסלם", תכתוב גם מאיפה היא ובת כמה - ותציג את עצמה כאחת זולה (באופן שיהיה גבולי ולא ידרוש את הרחקתה), וגולשת אחרת תטען שהיא כותבת את פרטיה האישיים ומוציאה שם רע. לא נרחיק אותה? ומה אם באמת יראה מסגנון הכתיבה שלה (שיקול דעת) שזה נעשה בכוונה? הרי מוריה אמסלם בלי עין הרע כפרה עליהן יש הרבה... בצאט של נענע זכור לי שפעם הופיע בתקנון איסור להיכנס עם פרטים אמיתיים הכוללים שם ושם משפחה - מחשש שישתמשו בשמות של אחרים. נדמה לי שמאותה סיבה אסור לכתוב כתובת אי מייל ומספר אי סי קיו בכללי.

למעלה