כינויים

• פותח הנושא stink
  • פורסם בתאריך

EVE Lights

New member
פעם אמא עישנה

וזה היה השם של הסיגריות שהיא עישנה. זה המקור, לא זוכרת למה קראתי לעצמי ככה בכלל

Shusho

New member
איכס אלה סיגריות מגעילות P:

המורה שלי לתנ"ך בחטיבה עישנה אותן לא יודעת למה הייתי חייבת לציין את זה

Shusho

New member
אהא! אני מתוחכמת!

לניקניים שלי אין שום משמעות לחלוטין. ממש אבל, כלום. אגב אף אחד לא מצליח לבטא אותו וכולם קוראים לי Shooshoo או Shusha התרגלתי כבר :p

Mooa-Numi

New member
כלום

הברות שעלו לי לראש בהתקף עצבים אחרי שבאמת יותר מידי זמן לא הצלחתי להרשםלאתר המזויין הזה (ועוד רגע מישהי תגיד- מה, זה לא זונת הכפר ביידיש?)

Public Pervert

New member
סתם שיר של אינטרפול:)

בד"כ הכינויים שלי הם משירים,וכמעט כל שיר היה תפוס. אז זה מה יש:p

Small talk

New member
בעיות גובה

רציתי משהו שיכלול בו את המילה קטן או קצר, וזה הביטוי הראשון שעלה לי לראש, אני לא ממש מתה עליו כבר אבל להחליף וזה נראה לי מסובך.

Tin Doll

New member
אממ בד"כ אני לא מדברת על זה

Tin Doll-בובת פח, יש לי פאק כזה שאני אף פעם לא מרגישה באמת, הכל כאילו עובר עליי, נכנס מצד אחד ויוצא מצד שני כמו שאומרים. פעם זה הגיע לדרגה שממש הזקתי לעצמי, חתכתי, לקחתי כדורים, רק כדי להרגיש.. אממ ואף אחד לא ממש רואה את זה, מבחוץ אני "בובה". אבל בפנים מרגישה "פח". ממש שמחתי שהניק הזה היה פנוי

TiKi PooH

New member
אי שם ביסודי

( כיתה ה', למען הדיוק) היה לכולם קטע כזה להמציא כינויים אחד לשני אז הייתה לי חברה אחת שהלכה על "טיקי", השד יודע למה ופו הדב הוכר כאיזה סוג של אליל שלי אותם ימים ( באמת, היה לי קיר צהוב בחדר עם מלא פוסטרים-תמונות-ציטוטים), אז חברה אחרת צירפה פו וזה נתפס, איפשהו בתחילת 2002 זה גם הפך לניק התפוזי..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifנמ

נרשמתי לתפוז שהייתי בכיתה ה', ובתקופה הזו כולם קראו לי באריל ולא היה לי משהו אחר לחשוב עליו, אז אני באריל :)

למעלה