כינויים

• פותח הנושא stink
  • פורסם בתאריך

stink

New member
כינויים

סתם מתוך סקרנות טהורה .. מה פשר הכינוי שלכם? למה בחרתם בו?

Summer moved on

New member
שם של שיר, של הלהקה AH-A.

להקה מצויינת

Shusho

New member
אויש אני אוהבת את השיר הזה

בד"כ אני שונאת את הקיץ, אבל כשלהקה ששרה על עונה שיש בערך חודש ומשהו בשנה אצלם זה קצת יותר מרגש :] ח כמו חורף אצלנו בערך.

stink

New member
אני אענה לעצמי../images/Emo66.gif

אני אוהבת מילים קצרות , וזו הראשונה שעלתה לי לראש ולמרבה ההפתעה לא הייתה תפוסה .

Tears Dont Fall

New member
שם של שיר.

המשמעות שלו קצת קשורה אליי, והשיר התנגן ברקע, ולמרבה ההפתעה היה פנוי בתפוז. האמת שהחלפתי ניק פשוט כי הקודם כבר לא רלוונטי. השיר אגב הוא של Bullet for my valentine. מטאל, בין היחידים שאני שומעת ומתחברת לזה באמת.
[פוצ15 לשעבר. ממש מעפן הכינוי שידיד שלי נתן לי]

אצלי זה דווקא סיפור..../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif

בזמנו קראתי בתפוז ללא משתמש, וכשניסיתי להירשם לא הצלחתי להכניס אף כינוי. נראה לי שבפורום הזה בעבר[יכול להיות שעדיין] הייתה אחת שקראו לה כלהשמותכברתפוסים משהו כזה, והחלטתי להמשיך איתה או איפשהוא לענות לה עם הכינויי שלי, שהיה גם היחיד שהצלחתי להכניס.

©big smile©

New member
נכנסתי כרגע, אבל את לא שם.

סורי, לא הייתי מהצהריים בבית... היום בלילה אני אהיה שוב פעם במסנג'ר, כנראה.

Galuush

New member
השם שלי...

ומכיוון שגם Gal וגם Galush היו תפוסים, פשוט הוספתי עוד U

Galuush

New member
חחחחחח נחמד שיש לנו משהו במשותף../images/Emo8.gif

זה רעיון טוב...הבא יצטרך להוסיף שלוש U וזה כבר יהיה ארוך מאוד
ופחות יפה
אנחנו שולטות
גנבנו לכולם את האפשרות להשתמש בשתי U... (וואוו עוד לא 10 וכבר השעות משפיעות
)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשיר מדהים.../images/Emo47.gif

nettus

New member
אמממממ

רציתי להירשם להייד פארק, ולא מצאתי כינוי אז שאלתי את חברה שלי תחת איזה כינוי כדי לי להירשם אז היא אמרה לי nettush על פי הכינוי שכולם קוראים לי, אבל אני דיסלקטית ועתקתי את זה בתור nettus ומאז זה נשאר, ואני nettus בכל פורום שאני נרשמת עליו

נראה לי שניסיתי כל מיני

ניקים שונים והם היו תפוסים ואז או ששמעתי את secret smile של semisonic או שנזכרתי בו וזה פתאום נורא התאים לי

LimiMimi

New member
קטע עמוק לחלוטין.

בכיתה ז' רציתי מישהו שקראו לו ברק אז חברה שלי רשמה לי ביום לימי מימי + ברקי קקי ומאז הכל התחיל. אוח, ליבי נשבר מלנסות להזכר בימים הללו.

למעלה