כינויים

• פותח הנושא stink
  • פורסם בתאריך

ש י ר י ו

New member
הממ.

כמה חברות שלי קוראות לי ככה, ובערך כל הדרכים לכתוב שיר היו תפוסות. אז זה מה שיצא...

Fragile rose

New member
אע. שאלהטובה ../images/Emo6.gif

בעקרון, שיר של סונטה אחד האקסים שלי [בואנה, מוזר לקרוא לו כך] היה אומר לי כל הזמן Fragile like a rose on the snow כי מסתבר שהמשפט הזה נורא מתאים לי o_O [או שזה לפחות מה שהוא טען] אני והבחור המסויים הזה לא בקשר כבר שנתיים וחצי אבל את הכינוי הזה אימצתי

Lost Lullaby

New member
שיר של לאקונה קויל

היה הכינוי שלי במסנג'ר כמה זמן והחבר [לשעבר לשעבר] אמר שזה מזכיר את השם שלי, ובמילא הייתי צריכה ניק נורמלי לתפוז כי הקודם היה מטופש, אז שיניתי לזה

ThE uVa

New member
אמ../images/Emo60.gif

חברי קוראים לי אובה. [האמת שעכשיו פחות] חח זה עתיק. נראלי שהכינוי הזה בן 5 בערך. אז אני לא לוקחת אחריות עליו. בעיקר לא על הקאפס לוק הזה לסירוגין. [רציתי להחליף, אבל עכשיו קשה להפרד!]

svety

New member
אני רוסיה ../images/Emo3.gif../images/Emo190.gif

השם שלי ברוסית זה סווטה, וסווטי זה שם חיבה פשוט שאני גוררת עוד מהילדות [האמת שזה בא בחבילה אחת עם סווטיק, אבל סווטיק זה לא משהו
] כשעשיתי אייסי אז קראתי לעצמי ככה, כשפתחתי בלוג קראתי לעצמי ככה, ובכל פאקינג מקום מכירים אותי כסווטי [חצי מהחברים שלי, ואפילו אמא של מיכלי, קוראים לי סווט או סווטי או משהו כזה, למרות שהם יודעים שיש לי גם שם בעברית.] אז מתישהו החלטתי לשנות את הניקניים הישן שלי פה לזה. [חפרתי
]

למעלה