כינויים

McBlack

New member
אתה הופך אותי למפיצת שמועות פתולוגי

ת!!!! חיחיחי ג'סטול^^ זה ג'סטיס של בנאדם מסטול(?)

NiKi†a

New member
ממ בלע, לא משו מיוחד

חברות בד"כ קוראות לי שירני, שי-שי, שירנו'ש וכל זה o_O בכללי חברים קוראים לי לפעמים ניקיטה\ניקי\ניקיטוש.. ידיד שלי קורא לי בשם משפחה
[וגם המורה לביולוגיה אבל זה לא משנה] ידיד אחר קורא לי מיוזית :) ורוב האנשים קוראים לי בפלאפון שירניקיטה :]..או פשוט בשמי הרגיל והלא-מיוחד---שירן. אנ'לא מיוחדת

McBlack

New member
אמממ...

מאיוש, מיו(
), מאיויו(נויקו
), מאיושקה, מאי, מאיה'לה רחל (או: מאיה-לרכל, כמו שחברה קוראת לי^^), מאיה-תעשי-לי-אקדח (ז"ש לעידן), קילרית (אני? אני לא מכה אנשים! |תמימה|), שורטי (ככה קורא לי הידיד שאוהב ראפ שהיה אמור לבוא למפגש... "זה שם שמתאים לקטנות ונמוכות כאלה") מאיוצ'קה, מאייץ', מאיצ'וק...סתם, אני ועוד שתי חברות, לכל אחת יש עיוות רוסי לשם
מייקי (אימוש!), קלפטע (מכשפה ביידיש)/במבי (אבא), אנימאיה (אנימה+מאיה... אחשלי). הרוב פשוט קוראים לי מאיה. לא מיוחדת במיוחד. וואטאבר
מה עם הכינויים שלך, נדירי

TarwenR

New member
|עוגיה|

טוב, אז שלי הם כאלה- ניידר- חברות וכאלה, אבל כמעט אף אחד לא קורא לי ככה יותר. ארוון- בגלל להקת הסגידה שלי. נסיכה פינית- כי אני אובססיבית וכאלה, אנשים מהפורום קוראים לי ככה
פינית- כנל ^^ פיניתית- עיוות של פינית, המצאה של פרנקלין
טארוונר- של מיו
, כי היא חשבה שזה הכינוי שלי :] נדירי- עיוות של השם, גם כל מיני מהפורומים :] ניידס- עיוות, חברות המציאו
זהו אני חושבת

airgirl

New member
המ..=)

אולגוש, אולגי, אולגית, אולוש, אולושקה/אולגושקה, אוגי (ugi)/אוגו, אוגונות/עוגונת וכו'.... סתם כינויים של חברים.. אולגיה - המצאה של נדיר
אולייש - המצאה של טל
אולי - ידיד שלי התחיל לקרוא לי בכינוי הזה, ומאז הרבה אנשים קוראים לי ככה =] טוויטי - בגלל העיניים .. (וגם טוויטוש, טוויטית וכו'..) פוצקית/פוצקה - חברה שלי פעם קראה לי ככה, לוזוכרת כבר למה, ועכשיו דניאל קוראת לי ככה
וזהו נראה לי..

airgirl

New member
וגם שלך../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

היא הייתה הראשונה שקראה לי ככה.. בגלל זה..

*דינג*

אה יפה.. היום אמרתי לתאילנדית בקיבות איך מגיעים לחדר אוכל והיא אמרה לי תודה לבה! אני אדם טוב או מה?

למעלה