כינויים

TarwenR

New member
כינויים../images/Emo187.gif

דיפדפתי לי בספרון של רקונינג נייט, והגתי לתודות שבסוף (מרקו סנוב והוא לא הודה לחברי סונטה). ראיתי שלהנריק ולמרקו יש כינויים- הנריק- Henkka, Bonkka מרקו- Make זה די שיעשע אותי
אז מי שרוצה מוזמן לכתוב פה את מגוון הכינויים שיש לו ואיך הוא קיבל אותם :]

Dream Slayer

New member
המממ...אוקי

היי נדיר ^^ פיץ...אמא שלי קוראת לאחותי פיצקה...אז אחותי קוראת לי פיץ כי זה כאילו פיץ רק בזכר :) חומץ...המממ לא זוכר אפילו D: איתוש, איתי, איתמרוש, וכל השטיות האילו באים עם השם כמו כל שם אני.

המממ...

כינויים בעיקר חבר שלי מביא לי. זה התחיל מ"פאצ'וצ'ו" שעבר להיות "פוצ'ה" ואז הוא החליט שאני נקבה של "קוקי" וצריך לקרוא לי "קוקה".

DanieLushka

New member
יש יותר מדי, אבל הנה רשימה..

דני, דןדן, דניאלי, דניאלוש, דניאלושקה, דנדי, דנוש, דנדוש, דנדון וכל אלה הגיעו מסיבות לא מוסברות. ועוד ידיד שלי שקורא לי בובו bubu ולפעמים זה bobo לכו תבינו, אבל כפרה עליו (:) (אני חושבת שזה בא מהמילה בובי, אבל לא בטוח s:) לושה - יום אחד פשוט הודיעו לי שככה קוראים לי, איזה יופי [: עם זה גם בא לושקה, לושלוש ולוש. נחניאלי- אוקיי זה מתחרז עם דניאלי, אבל יש סיבה יותר עמוקה לזה, כשהייתי בת 3 ירדתי למטה וראיתי בתנור (חימום) שלא היה דלוק, במזל.. נחניאלי קטן, וצעקתי לאבא שלי "אבאאא יש נחניאלי בתנווור" וכמובן הם חשבו שאני סתם ילדה קטנה עם הזיות ולא האמינו לי, עד שאח שלי אמר לו שזה נכון, ואבא הוציא אותו מהתנור, ומאז הם קוראים לי ככה, אבל כבר לא ממש קוראים לי ככה, תודה לאל
כן תצחקו תצחקו, אבל הבן אדם הראשון שרק יעז לקרוא לי ככה... ווא ווא זה לא יהיה יפה כלל וכלל
אני בטוחה שיש עוד כמה שלא חשבתי עליהם\: אנשים פשוט אוהבים לתת לי כינויים מפגרים [:

slallum

New member
הממ =]

שמשפחה שלי זה הורוביץ, אז חברים שלי הורידו את ה-ו' השנייה ויצא לי הורביץ ואז זה התפתח ל-הורבי,שורבי,לונגבי,הורבה, וחוצמזה אנל'א זוכר מה עוד =]

יש לי אלף כינוים. ../images/Emo122.gif

הכי הזוי זה נוקיה.
חברה שלי קראה לי נוקי הרבה זמן ויום אחד החליטה פתאום שאני הפלפון שלה ומאז אני נוקיה.
יש גם נולי ונולייה. נועה'לה (
), נועית, נועוש, נונו, נוייה, נויקו (מאיה
) הכינוים מהשם פונצית: פוצי, פונצי, פוצית, פונצייה (נדיר
) ועוד מלא שלא עולים במוחי כרגע.

יי

גם נדיר וגם נועה רוצות לרצוח אותי P: ובטח עוד אנשים שיש להם חתימה כזאת

למעלה