כימיה בבר-אילן

כימיה בבר-אילן

שלום אני מתחיל ללמוד באוק' הקרוב כימיה בבר-אילן ואני לומד קצת את הבסיס של הכימיה לפני שמתחילים הלימודים, רציתי לשאול אם יש פה מישהו שיכול להמליץ לי על הספרים העיקריים שכדאי ללמוד מהם בשביל ההתחלה של הכימיה, רצוי ספרים שמשמשים לקורסים בסמסטר א': כימיה כללית א', וכימיה אנאורגנית א'. בינתיים, התחלתי ללמוד מהספר "דרכים בכימיה" היחידות הראשונות של האוניברסיטה הפתוחה, אשמח לשמוע על המלצות לעוד ספרים שמתאימים להתחלה של הכימיה. בתודה מראש!

לא מכיר את הספר שציינת,

לכן לא יודע מה הוא מכסה. כדאי להשוות עם הסילבוסים ולוודא. מה שבטוח-עקרונות הכימיה של ד"R עמנואל מנזורולה[כרך א'+ב'] או ג'נרל קימסטרי של פטרוצ'י[את שניהם ניתן להשיג בספרייה לכימיה של בר אילן אם יש לך גישה] יכסו את החומר הנ"ל בצורה לא רעה. אני העדפתי בזמנו[במהלך השנה] את פטרוצ'י למרות שהוא באנגלית, אבל שניהם בהחלט בסדר סה"כ. נ.ב. יש לך מזל-בקורס אי אורגנית['לפחות א' אם אני לא טועה], אתה תלמד עם מרצה הרבה יותר נחמד מהמרצה השנייה שיכולה הייתה ללמד אתכם..[ואם הוא יבהיל אתכם שאצלו בקושי 40 אחוז מהסטוד' יעברו אצלו-אל תאמין לו.
]. בהצלחה!

זאביקו

New member
מונזרלה

אני לא כ``כ ממליץ על מונזרלה, הוא קצת עמוק ומורכב מידי בשביל ההתחלה. הייתי מחפש בגוגל שיעורים בכימיה כללית או general chemistry יש המון ומצוינים. אם לא תמצא אני יכול לשלוח לך קישורים.

למעלה