כימיה אורגנית

zorkd

New member
כימיה אורגנית

הסמסטר התחלתי את הקורס "כימיה אורגנית לביולוגים". לרוע המזל, הספרים בקורס לא טובים במיוחד... בלשון המעטה. לכן אני מחפש ספר טוב בכימיה אורגנית, גם שיעמיק בחומר וגם יביא אותו בצורה קריאה. אם למישהו יש רעיון לספר (ורעיון גם איך לקנות אותו) אני אשמח. כמובן שגם יד-שניה בא בחשבון. בברכה, אלישי.

deathcaster

New member
תגובה

ספר בעברית - כימיה אורגנית של ארווין גלוטר, ספר מעולה למתחילים. רוצה ספר למתקדמים ? קח כימיה אורגנית של מק'מורי - אומנם באנגלית אבל זה התנ"כ של הכימאי האורגני, ספר ממש מעולה. חסרון של הספרים האלו - מחיר - די יקרים. מק'מורי למשל עולה 290 ש"ח במכלול ( אל תספר, אבל אפשר להוריד אותו בשחור לבן באי מיול ) אבל איפה אתה לומד ? בטוח יש לכם בספריה את הספרים הללו, אלא אם כן אתה באו"פ. יש שניה ? שכח מזה , לא תשיג.

ואם כבר,אז-

אנחנו למדנו עם אורגנית של סולומון, אבל אניודע שגם הספר של ג'ונס בכלל לא רע. אני אהבתי את הספר לימוד שלנו...וגם הבנתי שהוא מותאם לביולוגים[ורואים את זה לפי כל ה"העשרות" שבו שבהקשר מאד ביולוגי]. [הנ"ל באנגלית כולם,כמובן. ואישית אני לא רואה סיבה להירתע מספר באנגלית,רק כי הוא באנגלית. גם ככה מי שמתכוון לסיים תואר ראשון מדעי יידרש לכך במוקדם או מאוחר]

deathcaster

New member
אמיר

מה לעשות, אני מכיר בוגרי תואר שני שעדיין לא מסתדרים עם אנגלית. אני מסתדר מצוין, אולי גם אתה, אבל לא כולנו - אי לכך ובהתאם לזאת, שאתה ממליץ על ספרי לימוד לאחרים - תמיד תחפש גם משהו דומה בעברית.

סבבה,אני פשוט אישית לא

מכיר ספר מקיף באורגנית בעברית. למעשה,רק ספרי לימוד תיכוניים אני מכיר בעברית ודי ברור שזה לא מספיק. [אבל אם אתה המלצת על ההוא,אין טענות,פשוט אני כאמור לא מכיר אותו זה הכל
]

zorkd

New member
מכלול

איפה בדיוק נמצאת החנות הזאת? ותודה רבה רבה על התגובה

deathcaster

New member
תגובה

יש כמה סניפים למכלול, תחפש באתר של דפי זהב יותר פרטים

למעלה