אווה עמיחי
New member
כיור מתציגה....
למי עוד לא ירדתי היום?
בקרוב, אתצרך לעשות סיור עם לקוח, בקשר למטבחים, אמבטיות... אספתי תמונות...צילומים מאוד יפים, קומפוזיציה טובה כל תמונה...עבודת הנגרות בהחלט 10! אבל מה...אם שואלת את עצמי, הייתי רוצה למשל, כיור כזה באמבטיה שלי, כמו בתמונה? ממש לא! הרעיון יפה ( לא מקורי, כי יש בהביטט פריט דומה, קצת יותר טוב, ממעצב, ששחכתי שמו...), אבל זה עובד? אני לקוח לא בעייתי, אין לי ילדים קטנים, ולא משפריצים אחד על השיני עם החבר שלי...כולו צריכה לרחוץ ידיים, לפעמים לכבס משהו עדין בשתי דקות... אפילו מגבות לבנים יש לי, ואוהבת סדר...אז למה לא? כי אני לא עבד של הבית שלי, לא רצה כל יום עם סמטוט ביד לנקות...וכוכית, שבן אדם נוגעה בה, מסיבה שימושית, רק בתצוגה נקי! מאותה סיבה לא הייתי קונה שולחן עם משטח זכוכית (פעם קניתי, והתפללתי, שישבר!). זכוכית חומר ניפלע לכמה דברים, אבל שקוף, כמשטח, זה אסון! דבר שיני, שמשני צדדים סביר להניח, שיש מגירות, אבל באמבטיה המגירות, בלי חלוקה, לרוב, מקום לבלאגן, כי כל פעם, ששולפת, הכל נופל אחד על השיני. מדפים פתוחים בארץ, בשום מקום לא פרקטיים! כמוט האווק, שיכול להתיישב על המדפים, נותן שעות נוספות של ניקיון, ומגבת הנקיה מראש מעלה באווק. איזה יופי של דברים שמו על הרניט הזאות? מה? זה מה שצריך לאמבטיה (חוץ מהמגבות)? הפסלון ממש חמודי~ כל הרהיט עומד בחלל, כאילו בארמון וורסאי, חדר של 50 מ"ר ריק, ליצירת אומנות, ששמו כיור!
למי עוד לא ירדתי היום?