כיור למטבח

Silvi k

New member
כיור למטבח

הי, אנחנו מחפשים לקנות כיור למטבח - היחידה של הכיור היא בגודל 80 ב"מ פנימית, ז"א שאפשר כיור בגודל עד 75 ס"מ. ראיתי באינטרנט כל מיני כיורים וזה רק בלבל אותי. הדבר היחיד שאני יודעת זה שאני רוצה כיור בהתקנה שטוחה. איזה חברה כיורים כדאי לקנות, מה מומלץ תודה על עזרתכם

עסקנו בזה, בעבר, כלל צילומים...

העיקר, שבמשך השנים, מאז, שמשתמשים במדיח כלים, השתנה הפונקציה של הכיור. יותר מקום להכנת-ניקיון חומר גלם לאוכל (ירקות למשל), לכן התאספו כלי עזר, כמו קרש חיתוך מותאם לפתח הכיור, רשת, משטח לתיפתוף המים ועוד...חשוב למשל מקומה של הספוג, וסבון הכלים, כי מה ששותפים, דברים קטנים ודחופים (לכן שונה המראה סביב הכיור בבית מאולם התצוגה) כל הנושא, כמו כל דבר במטבח, משתפר כל הזמן, לטובת הלקוח, להקלת עבודות במטבח.

ed99

New member
אווה נכון אבל...

נכון שפונקצית הכיור השתנתה מאז המדיח אבל אני מכירה המון בשלנים שלא מכניסים סירים ותבניות למדיח. לכן אני חושבת שאם כך יש לקחת בחשבון כיור שיהיה רחב מספיק לשטיפת תבנית בלי כל מיני תימרונים והשפרצות על כל הסביבה. ברז נשלף יכול לפתור חלק מהבעיה.

סירים גדולים לא מכניסה בכלל למדיח,

ומבשלת הרבה בסירים גדולים, כדי שלא יפלוש החוצה הבישול (וויקוח הקודם
- את הכיור, בכל זאת, לא מתכננת לפי גודל הסיר הגדול ביותר, כי יש דרכים לנקות סיר, או מגש בלי לכניס את כולו לתוך הכיור. כאשר מתכננים, לוקחים בחשבון את כל המצבים האפשריים, אבל זה לא אומר, שמתכננים כל דבר למצב הקיצוני ביותר! הכיורים, שתכננו לפי ארגונומיה, משתדלים לתת פתרון רחב לשימוש מגוון. רק דוגמה אחד...

אם אסביר, אך מדיחים סירים גדולים,

אז, כמובן, אני יהייה הבוטה, הלא מנומס, ושאר הירקות.... מעניין מאוד, שכאשר מדובר בבידוד הבתים נגד הקור והחום, ממש מתעלמים ממצבים "קיצוניים", ובונים קיר בעובי 20 ס"מ , במקום 30 לפחות! אבל גודל הכיור צריך להיות לאמבטיה של מגשים! ומזמינים אוכל מהמבורגר, מוכן, עד הבית! יופי של הגיון!

Silvi k

New member
זה נכון

הבעיה שאין לנו מספיק מקום לכיור עם כל הפונקציות הנ"ל רציתי כיור ונציה אבל הוא גדול מידי האם יש כיורים ספציפים שמומלצים ובגודל עד 75 ס"מ?

למעלה