כיווצים כמו בסטרפלס..

המורה! המורה! אני אני אני!

תופרת רק בתעשייתית (שנאמר - הזינגר שלי היא בראד'ר). האוברלוק שלי ביתית. הביתית שלי אצל אמא שלי, מה שאומר שאף אחד לא תופר בה

33 אבי

New member
לי יש ביתית ואין לי אוברלוק

ואני יודעת דברים די בסיסיים....לצערי. ומהרגע שגיליתי את הפורום הזה אז חוץ מלקרא על מריבות בניכם הצלחתי לעבור המון עמודים וללמוד ולהכחים. יזה כייף לכן שאתן יודעות כל כך הרבה.

33 אבי

New member
ועוד שאלה

ישלי זינגר 1000 יש סיכוי שישלי מקום לשני מחטים? ואם כן למה זה טוב? קראתי כאן שמישהי תופרת ככה...

רות מלר

New member
תסתכלי על שרוול בחולצת טריקו

סביר להניח שתראי שבצד החיצוני יש שני תפרים מקבילים ובצד הפנימי יש זיגזג ( הוא נראה יותר כמו לולאות ) אבל זה חוט אחד. במכונה הביתית שימוש במחט דו ראש, מאפשר להגיע לתוצאה די דומה בצד החיצוני תקבלי שני תפרים מקבילים בצד הפנימי (החוט התחתון הוא אחד) תראי זיג זג שרץ בין שני החוטים. התך הזה משמש למכפלות בסריגים וגם כאלמנט קישוטי. האם יש לך אפשרות לתפור במכונה שלך- גללי מטה התייחסנו לזה השבוע כבר

lirola

New member
הבנתי, שאלת לגבי המכונה שלך

אני לא יודעת לגבי המכונה הספציפית, אבל בכל מקרה מדובר במחט אחת. לא מכניסים שתי מחטים אלא מחט שמהראש שלה יוצאות שתי מחטים במקום אחת. נסי להתקשר לזינגר בנחלת בנימין בתל אביב. הוא יוכל להגיד לך בטלפון אם יש אפשרות כזו. בהצלחה

33 אבי

New member
מחט אחת עם שני קופים???

מה זה נותן? ( סליחה על הבורות...) אפשר לקנות את זה בכל חנות סידקית? אני מצפת.... וזה יתאים למכונה שלי?

שש שבע

New member
את קוראת לפעמים מה שכותבים לאחרים?

קוראים לזה מחט כפולה, היא יקרה, ועדינה, ומתאימה רק למכונות שבהן הבוכיאר קדמי. אז תבדקי בפורום תומר הביא צילום של בוכיאר קדמי מה זה נותן? תפר כפול כמו בסיומות של ג'ינס, או כמו בסיומות של טריקו. אף פעם לא שאלת את עצמך איך הם מדייקים כל כך והתפרים מאוד ישרים ומקבילים? אז זהו, זו מחט כפולה. כל טוב.

33 אבי

New member
קניתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

איזה כייף באתי כבר לנסות... ולמה שאלת אם אני קוראת מה שכותבים לאחרים? ודרך אגב שאלתי את עצמי והנה בזכותכם יש לי תשובות. אז תודה. כייף כאן.

רות מלר

New member
שכנה- אני עוד זוכרת

את האש שליבתה כאן אחת שנתנה הסברים אין קץ ובסוף היא כתבה שהיא, היא בכלל תופרת על אוברלוק. חצי מהדיון היה מטעה ומיותר-ועשה בלבול וליבה כעס למה אנחנו צריכים את זה ? את תרדי עלי ככה - בסוף הקפה יהיה עליך

lirola

New member
האם את מתכוונת אלי רות?

כי אם כן, אז ראוי לציין שלפני שהיתה לי אובלוק תפרתי סריגים על מכונה רגילה ולא אהבתי את התוצאות של זיג זג. כל עיצה שלי ניתנה לגבי מכונת תך ישר ועל סמך תפירה שלי במכונה כזו. ואם לא מדובר עלי, עוד יותר טוב.

למעלה