Ccyclist
Well-known member
אבל מה עם מפת על? הרפורמה מבוססת על החלפה.זה לא עקבי. יש קווים שלא משתנים שכן מופיעים
במפות ויש קווים שלא.
אבל מה עם מפת על? הרפורמה מבוססת על החלפה.זה לא עקבי. יש קווים שלא משתנים שכן מופיעים
במפות ויש קווים שלא.
פה יש מפות עלאבל מה עם מפת על? הרפורמה מבוססת על החלפה.
לא, אלה לא מפות-על
אבל הן כוללות את הקווים החסריםלא, אלה לא מפות-על
חסרה כאן (לדעתי) מפה של כל הקווים הפרבריים/בינעירוניים בפריסה כללית, ולא בחלוקה למשבצות.
אבל לא כל הקווים מופיעים במפות האלואבל הן כוללות את הקווים החסרים
היה ראוי גם לצרף מפה של הכל, אפילו כקובץ PDF. אבל לפחות הדף הזה כולל גם את הקווים שלא מפורטים בשינויים כי הם לא שייכים לפעימה השניה כמו 55.
המפות כן מופיעותהחלוקה במפות למשבצות אזוריות נותנת תמונה
כללית, וטוב ומועיל לו היו מוסיפים באתר מפות של כל קו או קווי מזלג, בדומה למפות אגד שהציג דרור לגבי קווי חולון/בת ים
busline.co.il ממשיך להתעדכןהקווים החדשים של אגד חולון בת ים
מפות הקווים של סניף אגד חולון בת ים אשר יכנסו לפועל ב 01.07.2011 באירגון החדש כפי שפורסמו היום. דרור
יישר כח דרורהקווים החדשים של אגד חולון בת ים
מפות הקווים של סניף אגד חולון בת ים אשר יכנסו לפועל ב 01.07.2011 באירגון החדש כפי שפורסמו היום. דרור
מה יהיו הסידורים החדשים של האוטובוסים ב-"דן"הקווים החדשים של אגד חולון בת ים
אני מעריךמה יהיו הסידורים החדשים של האוטובוסים ב-"דן"
לאחר הפעימה השנייה?
לפני יומיים קרליבך הצטרף לרחובות עם נת"צים.הקווים החדשים של אגד חולון בת ים
מה יסע בו?לפני יומיים קרליבך הצטרף לרחובות עם נת"צים.
צבעו במרץ נתיב מחשמונאים עד גשר מעריב. יהיה מעניין. רק שידאגו לאכוף.
המון!מה יסע בו?
כי לפי המפות החדשות נראה שיוציאו ממנו את כל האוטובוסים. אלא אם החמצתי שם משהו.
כל המידע על השינויים בגוש דןהקווים החדשים של אגד חולון בת ים
זה מידע רשמי מטעם משרד התחבורה???כל המידע על השינויים בגוש דן
עוד לא פורסם כאן? http://www.busline.co.il/Web/About/Default.aspx אפשר למצוא פה, סוף סוף באופן די רשמי, את תכניות התעריפים החדשות, וכן מפות של כל הקווים החדשים עושה רושם שמדובר בתכנית טובה למדי, וזה בלי להיכנס כרגע לדיון מעמיק במסלול כל קו וקו ואם כבר פורסם -
זה אתר של נתיבי איילוןזה מידע רשמי מטעם משרד התחבורה???
כי יש לוגו של המשרד אבללל, האתר הוא אתר עצמאי ואף מסחרי (סיומת co) אז מי עומד באמת מאחוריו? והאם יש קישור לאתר הזה מתוך האתר הרשמי של משרד התחבורה? פשוט חשוב לי להבין כי הבנתי שמשרד התחבורה לא פרסם באופן רשמי את מה שיהיה, אז זה מטעם המשרד?
לא ברור מדוע לא מפרסמים את האתר החשוב הזהזה אתר של נתיבי איילון
האתר פורסם כבר אתמול בפורום.
לא ברור מדוע לא מפרסמים את האתר החשוב הזה
הייתי מצפה לראות באנרים ולינקים בולטים אליו באתרי משרד התחבורה (בעיקר בBus.gov.il), נתיבי איילון, אגד, דן, קווים, מטרופולין ואפילו הרכבת. אני בספק אם הציבור הרחב מודע לאתר הזה בכלל (אני מזכיר כי דרי הפורום הזה הם לא ממש מדגם מייצג..)
עוד יש בו קצת טעויותלא ברור מדוע לא מפרסמים את האתר החשוב הזה
הייתי מצפה לראות באנרים ולינקים בולטים אליו באתרי משרד התחבורה (בעיקר בBus.gov.il), נתיבי איילון, אגד, דן, קווים, מטרופולין ואפילו הרכבת. אני בספק אם הציבור הרחב מודע לאתר הזה בכלל (אני מזכיר כי דרי הפורום הזה הם לא ממש מדגם מייצג..)
היום חרשתי את האתר של הרה ארגוןהקווים החדשים של אגד חולון בת ים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.