כיוון שדובר כאן עליה

hospital_food

New member
כיוון שדובר כאן עליה

לפני כמה ימים, אני אזכיר מחר ב14:00 בסטאר וורלד פרק ראשון של פיוצ´רמה, סדרה מצויירת של יוצרי הסמפסון על איזה שליח פיצה שמוקפא בטעות לאלף שנה. מומלץ:)

Carpet Crawler

New member
אחחח איזה פרק ראשון נפלא../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אייסי הביא לי את כל העונה השניה של הסדרה על CD, אבל לא רציתי לראות אותה לפני שאראה את הפרק הראשון אותו ניסיתי וגם הצלחתי להוריד כמה וכמה פעמים מקאזה אבל גם כשהצלחתי זה פשוט לא עבד משום מה. אחרי שסוף סוף ראיתי (וגם הקלטתי) את הפרק הראשון באדיבות סטאר וורלד אני מתכוון להקליט את כל העונה הראשונה ומקווה שישדרו גם את הבאות אחריה, מאחר ואף ערוץ ישראלי לא השכיל עדיין לעשות זאת. זה פשוט ענק. יחי סטאר וורלד! זוחל השטיח, בהתמכרות חדשה פוטנציאלית בנוסף ל"סיינפלד" ו"אוז".

גם אני! גם אני!

אהבתי.. לאללה.... ותודה לאייסי על ההמלצה הנהדרת!!
What? I ´ll never see my family again? my girlfriend?? Yahooo!

IC4

New member
אחח שטוטי (ואחרים גם)

שמח שאהבת(ם)
ואני גם שמח מאד שאתם "מעריכים" אותי כ PUSHER של הסדרה
! אגב זוחל שטיח יש לי כעת עונה שלישית, צריך להפגש מתישהו (הממם. מה ?! הגענו למצב שצריך סיבה מיוחדת בשביל להפגש?
) לא סתם, רק יידעתי אותך בכל מקרה, מי שלא אהב את הסדרה משום מה (ואני מדגיש משום מה כי לדעתי הפרק הראשון הוא אולי הנפלא ביותר) שיחכה איזה 4 פרקים לראות אם הוא מתחיל לאהוב, כי זה סדרה טובה מדי בשביל לפספס אותה. so what do u do bender? im a bender ולצד היותר מוסרי/רוחני של הפרק - נחמד היה כל הU GOTTA DO WHAT U GOTTA DO פוסטר עם פועל עצוב וממורמר שרשום זאת מעליו.

ברינסלי

New member
סדרה מצויינת! ראיתי כמעט 3 עונות.

הומור קליל ושנון, דמויות חמודות ומשעשעות שקל לאהוב ולהזדהות איתן, הרפתקאות וסיטואציות מטורפות, ואפילו אמירות חברתיות ואנושיות, מצופות בהרבה הומור וכיף! מה עוד אפשר לבקש?

hospital_food

New member
סטאר וורלד

ממש לא הערוץ החביב עלי, נכון אחלה סדרות יש שם , אבל 1. מלא פרסומות 2. איכות תמונה נמוכה 3. והגרוע מכל, צנזורה!!! את הסדרה " באפי קוטלת הערפדים" הם ממש שחטו, וממש לא בגלל האלימות. הם צינזרו את הנשיקות הלסביות שהיו שם הם צינזרו זוג בוחר קונדומים ועוד מלא דברים.... אם זה ימשיך ככה אז תעונה השישית של באפי בכלל לא כדאי להם לשדר, כי יש מלא קטעים על גבול הארוטיקה הקלה. יעקקק, שונא צנזורה

למעלה