כיוון בקריירה

terminal1234

New member
כיוון בקריירה

אני לומד תואר ראשון בלוגיסטיקה שנה שנייה , יש לי אופציה להתחיל בחברת שילוח בתחום הייבוא / ייצוא ... תפקיד שתמיד יהיה לו ביקוש לסטודנטים ונראה על פניו יותר מעניין אך אני דואג מבחינת השכר בעתיד , יש לי אופציה שנייה להכנס בתפקיד סטודנט למשרה של פלנר שמעורבת בה תכנון , רכש התעסקות עם מודול רכש , מישהו אולי יכול להמליץ לי באיזה תחום מומלץ לעבוד יותר ? האם העבודה השנייה לא שייכת יותר לתחום ההנדסה תעשייה וניהול? ובעתיד יעדיפו מנהדסים מאשר מישהו מהתחום שלי? והאם יש ביקוש למשרות הנ״לֹ בתחום הייטק והמחשבים ? שתי המשרות הן בחברות גדולות.

user32

Well-known member
מנהל
לכל זה קשר קלוש מאוד להי-טק

יש לי חברים במילואים שעברו מסלול דומה לשלך ועובדים בעבודות שתיארת. אחד מהם עובד בחברת מחשבים בשינוע והובלה של מארזי מחשב ללקוחות. פגשתי אותו לא מזמן ברמת החיל דוחף מלגזה עם ארגזי מחשב עליו. לא שאני מזלזל חלילה, רק אומר שזה לא ממש קשור להי-טק. אולי אפשר להתגלגל לתפקידי יישום ERP ושאר תפקידי מערכות מידע.
אני לא יודע להגיד מה יקדם אותך יותר ולאן אבל כלל אצבע: לאף המעסיקים לא יהיה אכפת אם התואר שלך הוא בתע"ן או בלוגיסטיקה. שניהם בסה"כ נותנים קצת רקע תאורטי וממה שסיפרו לי ממילא הצד המעשי כמעט ולא נלמד בתואר.

בהצלחה

Cמן רשום

New member
השנייה נשמעת יותר גנרית ועשויה בעתיד להתפתח ליותר כיוונים

לא ברור מה לזה ולהיי טק. תבחר לפי מה שיותר מעניין אותך.

למעלה