`כח`. מחפש תגובות

שאמאן20

New member
`כח`. מחפש תגובות

שלום קצת רקע על עצמי, אני בן 20 נחשב במדעים המקובלים די חכם עברתי חיים לא פשוטים מלאים במחלות ומוות. עומד לסיים שירות צבאי ביחידה קרבית מסוימת. בזמן האחרון התחלתי להתעניין במיסטיקה. הספקתי רק לקרוא כמה ספרים של קסטנדה ולדבר עם בחור שעבר כמה התנסויות במדיטציה. אני מודע לכך שאני עכשיו אשמע מגוחך אבל אני מרגיש שיש בי כוח בלטי מוגבל החיים שלי מובילים אותי למקום כלשהו. ויש בי רצון אדיר לממש את הכח הזה. אני עוד לא מודע לסיבה יכול להיות שזה צמא לכח וייתכן שזה משהו אחר. אני מאמין שאני אגלה בקרוב כי יש לי יכולת שיפוט עצמי טובה והראש שלי פתוח. אני מאד סקפתי בכל הקשור במיסטיקה אבל רוצה להתחיל, הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה. אם מישהו, איש איש והמטרות שלו, יחליט לעזור לי אני אשמח. ארצה במיוחד לשמוע משמרית20 בגלל אופן הכתיבה שלך. תודה

שאמאן20

New member
אהלן

תודה על התגובה, אני רוצה ללמוד יותר על העניין מהכוון של קסטנדה. אני גם רוצה לדעת אם יש משהו שקשור במוזיקה כי אני מנגן ומתכוון לעסוק בזה אחרי הצבא. ובגדול אני לא מאמין שאני הטיפוס הכי טוב בעולם. תאמת אני לא מאמין בטוב ורע. מעניין אותי בלי בושה הכח שאפשר להשיג באמצאים אלה. כולל כל מה שקשור בשטן..

The Patryn

New member
תקשיב ותקשיב לי טוב!

אני מציע לך לברר קצת למה אתה נכנס לפני שאתה יוצא בהצהרות כאלה. אם ץיגש לתחום לא נכון אתה עלול לגרום לעצמך נזקים בלתי הפיכים. אפשר להשוות את הלימוד של מאגיה לנהיגה באוטו. ברגע שאתה מקבל רשיון, אתה לא תדהר על הכביש, אלא תסע לאט ובזהירות. עם הזמן, ככל שתצבור נסיון, תוכל להעלות את מהירות הנסיעה, ולעשות דברים "מסוכנים" יותר. הסיכוי לתאונה קיים גם כשאתה נהג חדש וגם כשאתה נהג ותיק, אבל כשאתה נהג ותיק הוא קטן יותר ואתה יודע להתמודד טוב יותר עם מצבים מסוכנים. אם ברגע הראשון שתקבל את ההגה תדהר על הכביש ותבצע מהלכים מסוכנים, קיים סיכוי רב שתעשה תאונה, ואף תאונה קטלנית. מה שאני מנסה להעביר לך פה, זה שאם אתה מעוניין ללמוד את התחום אין בעיה. אבל קח את הדברים צעד צעד, כדי שלא תמצא את עצמך מתנגש בעצמה בקיר.

שאמאן20

New member
היי

שלום אני חושב שהצדק אתך בכל מילה שכתבת. אמנם כבר הבנתי מראש שצריך לאבטח הכל. לדאוג לכל אמצאי הזהירות ולא להכנס למשהו לפני שבוחנים אותו 7 פעמים. אבל עכשיו אני רק בשלב ליקוט המידע

שאמאן20

New member
הממ

קראתי באנגלית אז יתכן שהשמות לא מדויקים. 1 לימודי דון חואן 2 מציאות נפרדת. שני אלה נוגעים יותר לעולם המיסטי דרך סמים גלוציוגניים. 3 מסע לאיכסטאן זה הספר הנוחכי. הוא נקי יותר מסמים ויותר נוגע לפילוסופיה.

האפור

New member
חחחח אכן בלי מוגבל...

כמו לכולנו... אני מציע לך לחפש בהודו....

האפור

New member
חחחח בלי מוגבל.... 2

שימירית20 כותבת רק שטויות בסגנון שלה...:)

ToryMaster

New member
נתאי

שמור על הפה

Bmaya

New member
האמת?? הסגנון של קסטנדה באמת

מתאים להודו
אני אישית לא רואה מיסטיקה בספרות של קסטנדה, אבלללללללל, אולי זה פשוט אני שלא רואה...

שאמאן20

New member
איך זה יתכן?

איך אפשר לא לראות שם מיסטיקה הייתי אומר לקרוא יותר ספרים שלו אבל האמת היא שאפילו בספר הראשון זה נחשף במלוא מימדיו!

למעלה