~כותרת~

~כותרת~

את לא טווווובבבבבבבבההההההההההההההההההה אאאאאאאאאאלללללללללללללליייייייייייייייייי - או במילים אחרות - פורטיסחרוף בבארבי: וואו.. אין מילים בפי! היה פשוט מעולה! הם משתפרים מהופעה להופעה, ואורן רק עשה להם טוב! אז מה היה לנו? [לא לפי הסדר] אגם ענקית הנה בא השקט חדשות מהירח על המשמרת סנדניה עיר של קיץ תחת אש מועדון החולמים רד מעל... הפוך את לא!!!!!!!!!!!!!!!! דבש לייפציג ברצלונה נעליים חלום כחול גוסט!!!!!! חתול מפלצת!!!!! אין קץ לילדות חצי אוטומטי!!!! שקיעתה של הזריחה שירים חדשים - לך לך להתעורר!!! - שיר מקסים! פנתר שחור נראה לי שזה הכל. המסקנה הכי גדולה שהיתה לי היא שגילי מותק! טוב, נראה לי שהגיע הזמן ללכת לישון [משום מה אני אומרת את זה מ6 בבוקר.. סעמק..] לילה טוב! אה, כן, זאת טניה [פחח.. כאילו שהיה לכם ספק..]

Negative one

New member
כמעט פספסתי את ההופעה הזאת...

אבל רק כמעט...אני מקווה שלא ייצא לכם להרגיש את הבאסה של להגיע לקופה אחרי תור של איזה שעה ולגלות שבדיוק ברגע שהגעתם לקופה,נגמרו הכרטיסים. וזה מה שקרה לי אתמול. כבר לפניי,שידידיתה המלומדת הציעה לצאת מאוחר,כי גם ככה ההופעה מתחיל שעה מאוחר יותר,הייתה לי הרגשה רעה. שהגעתי וראיתי את התור הארוך שמשתרך לאורל הקופה,ואת כל העוקפים והנדחפים למינהם,גם עוד יותר נהיה לי רע. שעמדתי בערך 6 אנשים מהקופה,ושמעתי שנגמרו הכרטיסים ממש נהיה לי רע.ששמעתי שיש עוד מספר כרטיסים אחרונים,חזרה התקווה. שנעמדתי מול הקופאית והיא הודיעה לי שהכרטיס האחרון נמכר לאדם שעמד לפניי,איזה הרגשה מחורבנת זאת. כבר כמעט עמדנו על סף יאוש,ורציתי כבר לזוז הביתה,אבל ידידתי התעקשה להשאר,ולבסוף ניצן זעירא (אנחנו אוהבים אותך!) אישר שכל ה15 איש בערך שעוד נשארו בחוץ ישלמו ויכנסו פנימה. אז בסוף,אחרי כל הסאגה הזאת הייתי בפנים,באיחור של כולה שיר אחד. ההופעה עצמה? מצויינת. באמת כמו שאמרו כאן,משתפרים מהופעה להופעה. אם בהופעות הקודמות אנשים גם פחות הכירו את השירים הישנים,עכשיו יותר מכירים ויש יותר התלהבות ואווירה. וגם לשירים החדשים אנשים מתחילים להתרגל.הסתמן שגם כמה שירים חדשים יכולים בקרוב מאד להיות להיטי הופעות. בקיצור:הופעה חבל על הזמן,שווה כל דקה של עמידה בתור ואי-התייאשות!

פרקשון

New member
הגיע הזמן שאני גם אגיב

הופעה ראשונה שלי של פורטיסחרוף...
הם עולים עם תחושות ולפורטיס תוך דקה נהיה חם התפשט נשאר עם טי שרט וגם אז לא הפסיק להזיע
שרו 7 שירים מעל המשמרת לך לך להתעורר אדון החלומות על המשמרת פנתר שחור חדשות מהירח (התפאורה בשיר הזה עם הירחים מאחורי הבמה-אדיר) תחת אש וכל שאר השירים שהזכירו, אין צורך לציין בקיצור סוףסוף הופעה עם קהל שלא סתם בא כי זה פורטיסחרוף אלא כי הוא אוהב את השירים ומכיר את המילים ונהנה ושר גוסטס קנט ראן אוואי גוסטס קנט ראן אוואי! חלמתי שאני אזכה לשמוע אותו מאז שקניתי את הכפול של ההופעה של ברי שמעתי שהם יופיעו ברוק עצמאות אם ככה אז זאת ההופעה הקרובה שאני אשמע אותם

שמח שכולכם נהנתם!

חפשו את עצמכם במאמרים בקרוב. אגב "חפשו, זה נכון שהם עלו מחופשים? מי התחפש למה?

פרקשון

New member
ברי התחפש לחרדי

יובל שפריר לאיזה הודי או משהו כזה, נו איזה מגבת על הראש אורן לוטנברג לבדואי\שיח' ערבי ופורטים נראה לי לשחקן כדורסל

T S F1

New member
פפפ

ומה עם גילי ותמיר? תמיר התחפש לסרסור וגילי.. טוב.. אפילו אני לא יודעת. פעם הבאה נשאל :)

פרקשון

New member
מה שלא זיהיתי לא ציינתי

התחפושת הכי ברורה היתה של ברי אחרי זה הוא התלונן על השיער שנכנס לו לפה משם

למעלה